Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.581
- Πόντοι
- 3.556
Είσαι μεγάλη ψυχή. Ας της δώσει λεφτά ο μαλακάς γιος εκείνου του μαλακα πολιτικού που τη φασωσε στο στρατόπεδοΔεν ξέρω ακριβώς ρε τύπε. Για να συζητηθεί το πέταξα...
Μόνος μου δε μπορώ να κάνω τίποτα. Αλλά 100 άτομα επί 100 ευρώ πχ είναι 10 χιλιάρικα.
Δε φτάνουν αυτά για να μπει σε μια κλινική απεξάρτησης και μετά να ξεκινήσει ψυχολόγο; Νομίζω οτι φτανουν και περισσευουν.
Υπάρχουν θέματα βέβαια. Πως τη το φερνεις απο τη στιγμή που (απ' οτι ειδα) δεν παραδέχεται τίποτα; Ποιος θα μαζέψει τα λεφτά; Που θα μείνει μετά; Τι θα κάνει για να ζήσει;
Για τα λεφτά χρειαζεται ένα ατομο που να μπορούμε να εμπιστευτούμε όλοι. Νομίζω ένας δικηγόρος μπορεί να το αναλάβει. Να ανοιξει εναν λογαριασμο να βαλουμε τα λεφτά, να πληρώσει την κλινική, να αναλάβει το paperwork.
Σχετικα με το που θα μεινει, τον πρωτο καιρο πρεπει να ειναι με συγγενεις της. Βέβαια απ' ότι βλέπω δεν ενδιαφερονται και τοσο...
Οσον αφορα το τι θα κανει για να ζησει, ας κανει το ιδιο που κανει και τωρα. Αλλα με περισσοτερη αξιοπρεπεια. Μπορω πολυ ευκολα να τη φανταστω σε 3-4 μηνες να ειναι αξιολογο μουνί ξανα. Εξιξου ευκολα μπορω να τη φανταστω και νεκρη, αν δεν αλλαξει κατι
Προτιμώ να τα δώσω σε καμία γυναίκα που έμεινε χήρα και πασχίζει να μεγαλώσει παιδιά παρά σε αυτή που ξεφτιλίζεται και για την οποία δεν υπάρχει διέξοδος.
Έτσι όπως την είδα στις φωτό η τελευταία υπερβολική δόση δεν αργεί