Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Sugar brutal

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι το μαγαζάκι σιρινα που έκανε πρεμιέρα με τη τότε θέα σε τσόντα και πλούτισε από τη εκείνη ,την επόμενη μέρα σε ελενχο του σδοε δεν βρήκανε ούτε στυλό στα γραφεία τους.Μερικα χρόνια μετά εμφανίζεται ξανά και δεν τρέχει τίποτα και όλη η χώρα ξεκινάει να ονειρεύεται να γίνει πορνοστάρ.
Δεν ξέρω αν τη λυπάμαι ,με πληγώνει μόνο που ένας ακόμα άνθρωπος έχασε την πραγματική του αξία και ότι ο απόγονος του θα βιώνει τα λαθη του

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.087
Πόντοι
201
Και τι σκέφτεσαι να κάνεις δηλαδή για να την βοηθήσεις???
Δεν ξέρω ακριβώς ρε τύπε. Για να συζητηθεί το πέταξα...
Μόνος μου δε μπορώ να κάνω τίποτα. Αλλά 100 άτομα επί 100 ευρώ πχ είναι 10 χιλιάρικα.
Δε φτάνουν αυτά για να μπει σε μια κλινική απεξάρτησης και μετά να ξεκινήσει ψυχολόγο; Νομίζω οτι φτανουν και περισσευουν.

Υπάρχουν θέματα βέβαια. Πως τη το φερνεις απο τη στιγμή που (απ' οτι ειδα) δεν παραδέχεται τίποτα; Ποιος θα μαζέψει τα λεφτά; Που θα μείνει μετά; Τι θα κάνει για να ζήσει;

Για τα λεφτά χρειαζεται ένα ατομο που να μπορούμε να εμπιστευτούμε όλοι. Νομίζω ένας δικηγόρος μπορεί να το αναλάβει. Να ανοιξει εναν λογαριασμο να βαλουμε τα λεφτά, να πληρώσει την κλινική, να αναλάβει το paperwork.

Σχετικα με το που θα μεινει, τον πρωτο καιρο πρεπει να ειναι με συγγενεις της. Βέβαια απ' ότι βλέπω δεν ενδιαφερονται και τοσο...

Οσον αφορα το τι θα κανει για να ζησει, ας κανει το ιδιο που κανει και τωρα. Αλλα με περισσοτερη αξιοπρεπεια. Μπορω πολυ ευκολα να τη φανταστω σε 3-4 μηνες να ειναι αξιολογο μουνί ξανα. Εξιξου ευκολα μπορω να τη φανταστω και νεκρη, αν δεν αλλαξει κατι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Μόνος μου δε μπορώ να κάνω τίποτα. Αλλά 100 άτομα επί 100 ευρώ πχ είναι 10 χιλιάρικα.
Δε φτάνουν αυτά για να μπει σε μια κλινική απεξάρτησης και μετά να ξεκινήσει ψυχολόγο; Νομίζω οτι φτανουν και περισσευουν.

Υπάρχουν θέματα βέβαια. Πως τη το φερνεις απο τη στιγμή που (απ' οτι ειδα) δεν παραδέχεται τίποτα; Ποιος θα μαζέψει τα λεφτά; Που θα μείνει μετά; Τι θα κάνει για να ζήσει;

Για τα λεφτά χρειαζεται ένα ατομο που να μπορούμε να εμπιστευτούμε όλοι. Νομίζω ένας δικηγόρος μπορεί να το αναλάβει. Να ανοιξει εναν λογαριασμο να βαλουμε τα λεφτά, να πληρώσει την κλινική, να αναλάβει το paperwork.

Σχετικα με το που θα μεινει, τον πρωτο καιρο πρεπει να ειναι με συγγενεις της. Βέβαια απ' ότι βλέπω δεν ενδιαφερονται και τοσο...

Οσον αφορα το τι θα κανει για να ζησει, ας κανει το ιδιο που κανει και τωρα. Αλλα με περισσοτερη αξιοπρεπεια. Μπορω πολυ ευκολα να τη φανταστω σε 3-4 μηνες να ειναι αξιολογο μουνί ξανα. Εξιξου ευκολα μπορω να τη φανταστω και νεκρη, αν δεν αλλαξει κατι
Είσαι μεγάλη ψυχή. Ας της δώσει λεφτά ο μαλακάς γιος εκείνου του μαλακα πολιτικού που τη φασωσε στο στρατόπεδο

Προτιμώ να τα δώσω σε καμία γυναίκα που έμεινε χήρα και πασχίζει να μεγαλώσει παιδιά παρά σε αυτή που ξεφτιλίζεται και για την οποία δεν υπάρχει διέξοδος.

Έτσι όπως την είδα στις φωτό η τελευταία υπερβολική δόση δεν αργεί

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.222
Πόντοι
24.586

Τι λες ρε αδερφέ;;;
Έχεις κάνει καμιά βόλτα από το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού;;;
Καμία βόλτα από τον Άγιο Σάββα;;;
Μπας και πηγές ποτέ σε κανένα γηροκομείο;;;
Εκεί να δεις σε αυτά τα ιδρύματα τι σημαίνει αρρώστια εγκατάλειψη πόνος πρόβλημα....
Να μου πεις να μαζέψουμε χρήματα για ένα παιδί για ένα ανήμπορο γέρο άστεγο να κάνω δώρο και τον νομικό που θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό με πρώτο καταθέτη ΕΜΈΝΑ!!! Για μια ΠΟΥΤΑΝΑ (Συγνώμη από τα υπόλοιπα κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση με αυτή) που γουστάρει κοκες εύκολη ζωή και ακόμα και τώρα ψάχνει θύματα.... Εεεεεεε ρε αδερφέ είπαμε να κόψει τον λαιμό της να τα βγάλει πέρα....

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.943
Πόντοι
456

Σιγά μην ανοίξουμε και gofundme για μια ξεκωλιαρα που τα παντα της στρώθηκαν στα ποδια, απλά και μόνο επειδή ήταν ωραία, και εκείνη κάνοντας την μια πιο μαλακισμενη κίνηση απτην άλλη, τα κλότσησε όλα.

Εαν θες ντε και καλα να δωσεις λεφτα για να βοηθήσεις κάποιον, δώστα σε κάποιον που ξυπνάει 5 το πρωι και δουλεύει 12 ωρες για να μεγαλώσει τα παιδιά του. Δώστα σε μια γρια που δεν έχει κανέναν στο κόσμο. Δώστα σε έναν άρρωστο. Σκότωσε τον πυρφόρο που έχεις μέσα σου. Όλες αυτές δεν θα έδιναν ούτε μισό εύρω για σένα, βασικά δεν θα σε αναγνώριζαν ουτε καν σαν άνθρωπο, γιατί (φαντάζομαι) δεν είσαι διάσημος, εκατομμυριούχος, μεγαλοεπειχηρηματίας κλπ

Ας της δώσει λεφτά ο μαλακάς γιος εκείνου του μαλακα πολιτικού που τη φασωσε στο στρατόπεδο

Φαντάσου "κοινός θνητός" να έφερνε την γκόμενα του στο στρατόπεδο και να την γάμαγε....ακόμα και μέχρι τώρα θα υπηρετούσε

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.048
Πόντοι
81

Stories

Νέο!