Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
5.358
Πόντοι
2.846
Πάντως από ότι φαίνεται σε υπογα μένει με ψηρισμενα μέχρι και τα πλαστικά από το αιρκοντίσιον,τώρα μένει να την δει και κάνας πορνορεπορτερ σε κανά σπίτι και να δώσει ρεπόρταζ ώστε να ακολουθήσουν ρομαντικα ακαποτα από αγαπουληδες και ρομαντικούς
Αναμένουμε τα λαγωνικά του bou να την ανακαλύψουν σε ποια υπογα μενει , και μετα από ανταλλαγή πμ μονο σε επίλεκτα μέλη του bou να περάσουμε από εκει να βοηθήσουμε το κοριτσι να παρει τα πανω του

Kalia_cd

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2021
Like
406
Πόντοι
21
Πάντως εμένα αυτό που με τρόμαξε πιο πολύ είναι ότι παρά το οπτικό χάλι είχε εύκολα παραπάνω κόσμο από κάθε άλλη ελληνίδα... Κρίμα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.281
Πόντοι
28.246
Αναμένουμε τα λαγωνικά του bou να την ανακαλύψουν σε ποια υπογα μενει , και μετα από ανταλλαγή πμ μονο σε επίλεκτα μέλη του bou να περάσουμε από εκει να βοηθήσουμε το κοριτσι να παρει τα πανω του
Οταν εγώ λέω ότι ο πουτανιαρης είναι η ίδια σκατοφαρα με την πουτανα δεν έχω άδικο. Μετά κατηγορείτε τις πουτανες που ρουφάνε αίμα. Λες και είστε καλύτεροι.

Τι να γαμησεις ρε Τσίτσα από την Τζούλια με ο,τι απέμεινε; Υπάρχουν πιο υγιείς γυναίκες να πας να τον βάλεις.

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
Η κοπέλα χρειαζεται βοήθεια. Είναι ξεκάθαρο από τις συνθήκες υγιεινής στο χώρο αλλά και από το πώς είναι το σώμα της. Φοβάμαι ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη
Ναι αλλά πώς ομως

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
Παιδες , οι γυναίκες στο Μεταξουργείο κάνουν ένα λειτούργημα και έχουν έναν αυτοσεβασμό.Η κοπέλα δεν είναι σε θέση ούτε αυτό να κάνει. Είναι δυστυχώς στην κατηγορία των τζανκι που πάνε κάτι μπαρμπάδες και δίνουν πίπα για 5 ευρώ με αμφίβολες συνθήκες υγιεινής.
Έχω στεναχωρηθεί - πικραθεί πολύ όπως και για κάθε άνθρωπο που πέφτει στην αντίληψη μου να καταντά έτσι.
Ναι ρε συ γάμησε τα μιλάμε σε πιάνει η ψυχή σου

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
Τι άλλο, αποτοξίνωση και μετά απεξάρτηση. Μεγάλη κουβέντα όμως..
Και δεν είμαστε ούτε αρμόδιοι ούτε δικοί της για να τη βοηθήσου
Καλά δεν υπάρχει άνθρωπος γύρω της να τη βοηθήσει ?
Ένας ρε φίλε !
Ναι ρε γμτ τη πουτανα μου ένας

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
10.607
Πόντοι
9.095
Ένα πράγμα θα την σώσει μονο , να ανοιξει προφίλ και νημα στο bou , και να ξεκινήσει τα ραντεβού , από εκει και πέρα θα εχει μονο ανοδική πορεία ...... υπάρχει πολύς κόσμος που θα την στηρίξει .....
Ουτε να με πληρωνουν δε παω με το καχεκτικο! :badair::zombie:

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
Κοίτα να δεις δεν χρειάζεται να τη λυπάστε ήθελε και τα έπαθε.
Πιο φιλοχρηματο ον η φύση δεν έχει γεννήσει,όπου άκουγε χρήμα δεν φιλτραρε και πήγαινε,εδώ πήρε από το πατέρα της 25000 και έφαγε,τις τα έδωσε λόγω ότι της ανήκαν λέει,τα έχει πάρει από ένα ταμείο,πήρε από έναν άλλον 25000 30000 βίζιτα και έλεγε πήρα τόσα λεφτά για 10 λεπτά σεξ και χαιρόταν,γενικά από τα χέρια της πέρασαν εκατομμύριο η εκατομμύρια δεν δικαιολογειται να φτάσει σ αυτή τη κατάσταση,δεν της φταίει κανείς το ξερό της το κεφαλι
Όλοι έχουμε αδυναμίες στα δύσκολα όμως πρέπει να βοηθάμε

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.021
Πόντοι
3.556
Όλοι έχουμε αδυναμίες στα δύσκολα όμως πρέπει να βοηθάμε
ισχύει τυπε . θα έπρεπε να κανονιστεί κάποια ακτιβιστική δράση για να βοηθησουμε την τζούλια. ισως κανα έρανο, η’ να πουλήσουμε κάνα λαχνό κλπ :sad2::sad2::sad2:

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
ισχύει τυπε . θα έπρεπε να κανονιστεί κάποια ακτιβιστική δράση για να βοηθησουμε την τζούλια. ισως κανα έρανο, η’ να πουλήσουμε κάνα λαχνό κλπ :sad2::sad2::sad2:
Εντάξει εδώ δε σηκώνει χιούμορ το ξέρω σου φαίνομαι γραφικός και μέλος αλλα αν μπορεί κάποιος να τη βοηθήσει καλό θα είναι ο δεν είμαι ούτε Άγιος ούτε άσφαλτος που λέει ο η γνωστή αοιδός απλά ας είμαστε κ λίγο άνθρωποι που κ που δε βλάπτει

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
131
Πόντοι
0
Πάντως εμένα αυτό που με τρόμαξε πιο πολύ είναι ότι παρά το οπτικό χάλι είχε εύκολα παραπάνω κόσμο από κάθε άλλη ελληνίδα... Κρίμα.

Λογικό το βρίσκω γιατί είναι και οι πρώτες της μέρες στο σαιτ.. Όσο και αν αυτό που εγώ βλέπω δεν μου αρέσει, επειδή υπάρχει και μια προϊστορία με την συγκεκριμένη κοπέλα θα κάτσεις τουλάχιστον από περιέργεια να δεις.
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί μπήκαν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σαιτ μόνο και μόνο για να δουν από περιέργεια στο άκουσμα ότι κάνει ζωντανά εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.589
Πόντοι
3.506
Αφού ειναι στον ΟΣΕ η μαλακο πως να βγει στο live , λογικα οταν γυρίσει απ τον ΟΣΕ .....
Για σίσα έχει πάει ή για ζουζού; Να προσέχει μπας και πέσει πάνω στε κανά κασκαντέρ και της το δώσει ακάποτο.

corneo92

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Κατέληξε να πηγαίνει ΟΣΕ να ψωνίζει; ΟΚ, next stop Μετάξι να βγει το μεροκάματο και μετά για ψώνια μερικά στενά παρακάτω. Κρίμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom