TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.926
Φιλάκια κούκλε μουEpisis se filo kai eyo pandou
Φιλάκια κούκλε μουEpisis se filo kai eyo pandou
ζεστενωμαστε.Εδώ Αθήναι!!! Τι κάνετε καβλιάρηδες;
Ελα να σε δροσίσωζεστενωμαστε.
Aπαντώ σε όλες τις κλήσεις εκτός από κείνες με απόκρυψη αριθμού η σταθεράΘα είμαι Ελλάδα κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη, αν σε καλέσω από ξένο κινητό το σηκώνεις; είσαι καύλα, θα το μου τον σηκώσεις σίγουρα!
καύλα μου εσύ.Ελα να σε δροσίσω
κορμάρα μου...Ερωτά μου!!!![]()
![]()

φυγαμε για ξενοδοχειον βασιλικον πορνιαρααααααα!!!Ενημερώνω τα αξιότιμα μπαλαμιά μου,τα πρώην,τα νυν και τα επόμενα,πως αλλάξανε τα πλάνα μου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα μέχρι και τις 20 Αυγούστου
Παρακαλώ,κλείνετε εγκαίρως το ραντεβού σας για να αποφεύγονται ανεπιθύμητα φαινόμενα συνωστισμού
Εκ της Διευθύνσεως![]()
Πάμε!!!φυγαμε για ξενοδοχειον βασιλικον πορνιαρααααααα!!!
ρομαντικες εποχες μυστρια τζουλι!!!Πάμε!!!
Καθολου ρομαντικες δεν ήταν,άλλο εσείς που βολτάρατε κι άλλο εμείς που ζούσαμε καθε βράδυ με τον εφιάλτη του Ηθών και του Α.Τ Ακροπόλεως,τα αυτόφωρα,τις ταχα μου δήθεν εξακριβώσεις στοιχείων κτλρομαντικες εποχες μυστρια τζουλι!!!
πορνοαναμνησεις που στοιχιωνουν τα φιληδονα κορμια μας!!!
οπως παντα ενα κρατος σκετο μπουρδελο που νοιαζεται δηθεν για ηθη μεσαιωνας στην Ελλαδα που μην ξεχναμε πως ηγειται της 4ης βιομηχανικης επαν@κλασηςΚαθολου ρομαντικες δεν ήταν,άλλο εσείς που βολτάρατε κι άλλο εμείς που ζούσαμε καθε βράδυ με τον εφιάλτη του Ηθών και του Α.Τ Ακροπόλεως,τα αυτόφωρα,τις ταχα μου δήθεν εξακριβώσεις στοιχείων κτλ
Με τους πελάτες περνούσαμε μια χαρά αλλά η στάση του κράτους ήταν επιεικώς φρικτή απέναντί μας
σωστα!Καθολου ρομαντικες δεν ήταν,άλλο εσείς που βολτάρατε κι άλλο εμείς που ζούσαμε καθε βράδυ με τον εφιάλτη του Ηθών και του Α.Τ Ακροπόλεως,τα αυτόφωρα,τις ταχα μου δήθεν εξακριβώσεις στοιχείων κτλ
Με τους πελάτες περνούσαμε μια χαρά αλλά η στάση του κράτους ήταν επιεικώς φρικτή απέναντί μας
Σίγουρα οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν,αυτό είναι νόμος αλλά ο άντρας στα βασικά του δεν αλλάζει.Ετσι και του πιάσεις τον πούτσο τον κάνεις ό,τι θες.Επίσης στην ανάγκη,τρύπα ναναι κι ό,τι ναναι,στα σίγουρασωστα!
θα ηθελα μια πορνοαναλυση με τους τοτε πορνοπελατες και τους τωρα....!ποιοι ηταν πιο γκαυλιαριδες με πιο δυνατες επιδοσεις?
ποιοι ειχαν περισσοτερο ροματζο μεσα τους?
ποιοι ειχαν περισσοτερη πορνοσπιθα και ορεξη για μεταλλαγμενη ηδονη?
οι τοτε η οι τωρα πορνοπελατες?
θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε την πορνοαναλυση μιας μυστριας που εχει περασει απο το πιο θρυλικο ξενοδοχειο της αθηνας!!!
ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΤΖΟΥΛΙ!!!!Σίγουρα οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν,αυτό είναι νόμος αλλά ο άντρας στα βασικά του δεν αλλάζει.Ετσι και του πιάσεις τον πούτσο τον κάνεις ό,τι θες.Επίσης στην ανάγκη,τρύπα ναναι κι ό,τι ναναι,στα σίγουρα
Σήμερα έχουν περισσότερες επιλογές αλλά οι πιο πολλοί έχουν λιγότερα λεφτα
Εξακολουθούν να είναι το ίδιο φλογεροί και καβλιάρηδες αλλά οι νέοι είναι κάπως μπερδεμένοι εξ αιτίας του κυβερνοσεξ
Γράψε μας κ συ για την επίσκεψη που μου κάνατε στο σπίτι στον ΒοτανικόΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΤΖΟΥΛΙ!!!!