Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 219.726
Α,ενδιαφέρον πιάτο..τόσα χρόνια δε το γνώριζαΣήμερα θα κάτσει σπιτι να μαγειρέψει, το νου σας..

Α,ενδιαφέρον πιάτο..τόσα χρόνια δε το γνώριζαΣήμερα θα κάτσει σπιτι να μαγειρέψει, το νου σας..

Καλή εβδομάδα αστέρι μου!!Ααααχ! Πάλι με καύλες μας ξεκινάς δευτεριάτικο…
Καλή εβδομάδα να έχεις!

Επίσης ομορφιά μουΚαλησπερα έρωτα μου και καλή εβδομαδα να έχουμε..![]()
Τι όμορφες στιγμές έχω περάσει με αυτό το κωλαράκι!!!.. καυλιαρικη φωτο ( την είχαμε βγαλει μετά από αναλ δυνατό..)
![]()
Όνειρα γλυκά & πονηρά![]()
Α ρε κουκλί μου εσύ!!Τι όμορφες στιγμές έχω περάσει με αυτό το κωλαράκι!!!
Η αλήθεια είναι αυτή.Α ρε κουκλί μου εσύ!!
Πάντα περνάμε απίστευτα μεταξύ μας!!!
Ααααα.Επίσης ομορφιά μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλή & καυλιαρικη εβδομάδα αγόρια μου!
![]()
Τώρα που το γνώρισες είναι καιρός να δοκιμάσεις και κάτι άλλο εκτός από λούτσους.Α,ενδιαφέρον πιάτο..τόσα χρόνια δε το γνώριζα![]()
...αν αρχίσω να τους τρωω ψημένους,θα έχουν άλλη νοστιμαδα λες;!Τώρα που το γνώρισες είναι καιρός να δοκιμάσεις και κάτι άλλο εκτός από λούτσους.![]()
Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις....αν αρχίσω να τους τρωω ψημένους,θα έχουν άλλη νοστιμαδα λες;!![]()
Αχ εσύ
Αμοιβαίο μάτια μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό υπόλοιπο Κυριακής αγόρια μου![]()
Εμείς που δεν έχουμε μυηθεί,πώς μπορούμε να σας γνωρίσουμε και να σας θαυμάσουμε από κοντά;Καλή εβδομάδα αστέρι μου!!
Συνοδεία… αμελέτητων φλαμπέ!...αν αρχίσω να τους τρωω ψημένους,θα έχουν άλλη νοστιμαδα λες;!![]()
Ξεχωριστός νιώθει όποιος ανήκει στα Αγαπημένα Αγόρια της Sexy Jo.
Και μόνο αυτή η φωτογραφία αξίζει τα
Θεά!...φυσικά είναι ωραία αφού τη τράβηξες εσυ![]()
Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να τα πούμε αγορι!Εμείς που δεν έχουμε μυηθεί,πώς μπορούμε να σας γνωρίσουμε και να σας θαυμάσουμε από κοντά;
Αχ! Ακόμα θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα. Όταν έκλεισε, ένιωθα σαν να είχα περάσει με επιτυχία συνέντευξη για τη δουλειά των ονείρων μου.Μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να τα πούμε αγορι!
...ξηγημενη η Τζο έτσι;!Αχ! Ακόμα θυμάμαι το πρώτο τηλεφώνημα. Όταν έκλεισε, ένιωθα σαν να είχα περάσει με επιτυχία συνέντευξη για τη δουλειά των ονείρων μου.
Μπέσα η Τζό !!! <3...ξηγημενη η Τζο έτσι;!
...όσοι με έχετε γνωρίσει το ξερετε μάτια μουΜπέσα η Τζό !!! <3