Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222.708
....αχ ωραία ,ετοιμάζεται το σενάριο!!!!Μαζεύω δυνάμεις για την επόμενη μάχη, ναυμαχία για την ακρίβεια, γιατί βλέπω να πνιγόμαστε στα υγρά.![]()
....αχ ωραία ,ετοιμάζεται το σενάριο!!!!Μαζεύω δυνάμεις για την επόμενη μάχη, ναυμαχία για την ακρίβεια, γιατί βλέπω να πνιγόμαστε στα υγρά.![]()
Καλημέρα… φωτιά έβαλες πρωί-πρωί !!!!!!!Καλημέρα ομορφιές μου..με πολλές καυλες εύχομαι
![]()
...ειμαι ζημιάραΚαλημέρα… φωτιά έβαλες πρωί-πρωί !!!!!!!
Όμορφη κ σέξυ Τζο καλά κάνεις κ ακούς το ένστικτο σου κ έτσι να συνεχίσεις κ σου εύχομαι να περνάς υπέροχα είτε με παλιούς είτε με καινούργιους όπως κ εμείς μαζί σου.Πραγματικά νιώθω τόσο τυχερή που σχεδόν μετά από 10χρ στο χωρο(με κάποια μικρά διαστήματα αποχης),κατάφερα να επιλέγω αλλά και να μ επιλέγουν, υπέροχα αγόρια μ όλη τη σημασία της λέξεως!
Σίγουρα στις αρχές είχα κάποιες( εστω λιγες) αποτυχημένες επιλογες/ραντεβού,λογικό εφόσον ημουν άπειρη, ,αλλά στη πορεία ωρίμασα, απέκτησα εμπειρίες κι ακολουθώ το ένστικτο μου που ειναι 99,9% αλανθαστο!
Σας ευχαριστώ πολύ μέσα απ τη καρδιά μου για ολα τα όμορφα μέχρι τώρα ραντεβού μας, αλλα και γι αυτα που θα έρθουν![]()
Καλησπέρα όμορφη σέξυ Τζο μαζί σου σίγουρα οι καύλες θα χτυπάνε στο ταβάνι.Ειδικα αν τύχει κ βρεθούμε κ μου φοράς τά σέξυ κόκκινα εσώρουχα σου το βλέπω να γίνεται πόλεμος στο δωμάτιο.Καλημέρα ομορφιές μου..με πολλές καυλες εύχομαι
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου Νίκο,πάντα ευγενικος!Όμορφη κ σέξυ Τζο καλά κάνεις κ ακούς το ένστικτο σου κ έτσι να συνεχίσεις κ σου εύχομαι να περνάς υπέροχα είτε με παλιούς είτε με καινούργιους όπως κ εμείς μαζί σου.
Πωπω!!! Πόσο παλιό κλιπ!Γλυκιά μου υπέροχη και
πολυπόθητη αγαπημένη μου Jo..,
που πάντα με εκπλήσσεις και πάντα μου προξενείς έναν τεράστιο θαυμασμό….
![]()
…είσαι η μεγάλη μου αγάπη Jo..,
ο έρωτας της ζωής μου…,
…το πεπρωμένο που
δεν θα μπορούσα…,
….και δεν θα ήθελα
με τίποτα να αποφύγω…..
Τα φιλιάμου και
την αληθινή μου αγάπη….
τωρα ξαγρυπνησα!!!!! αχ.. καυλιαρικη φωτο ( την είχαμε βγαλει μετά από αναλ δυνατό..)
![]()
Όνειρα γλυκά & πονηρά![]()
Που να κοιμηθείς τώρα...... καυλιαρικη φωτο ( την είχαμε βγαλει μετά από αναλ δυνατό..)
![]()
Με γυναίκες σάν κ εσένα δεν γίνεται να μην είμαι κ εσύ το ίδιο είσαι γλυκιά ευγενική κ ντόμπρα κ γι'αυτό σέ έχω σέ εκτίμηση.Σ ευχαριστώ πολύ γλυκέ μου Νίκο,πάντα ευγενικος!
Αχ αυτά τα κόκκινα πως με τρελάνουν όνειρα γλυκά να έχεις όμορφη γλυκιά κ σέξυ Τζο... καυλιαρικη φωτο ( την είχαμε βγαλει μετά από αναλ δυνατό..)
![]()
Μερικές φωτογραφίες έχουν… ιστορία πίσω τους !!!!!!!.. καυλιαρικη φωτο ( την είχαμε βγαλει μετά από αναλ δυνατό..)
![]()
Πάλι καλά που βάζεις καμιά φωτό, γιατί μετά τις συναντήσεις μας δε βλέπω μπροστά μου.. καυλιαρικη φωτο ( την είχαμε βγαλει μετά από αναλ δυνατό..)
![]()
...τα ραντεβού μας ειναι προπόνηση για ολυμπιακούς αγώνεςΠάλι καλά που βάζεις καμιά φωτό, γιατί μετά τις συναντήσεις μας δε βλέπω μπροστά μου
Καλό ΣΚ!
Τέτοια λες και αρχίζω να ζηλεύω αυτούς με τους οποίους κατεβαίνεις στους τελικούς!...τα ραντεβού μας ειναι προπόνηση για ολυμπιακούς αγώνες![]()
Αγαπημένη μούσα μου…….."η αγάπη "κι ο σεβασμός που νιώθεις για μένα μπορεί να είναι "εικονικα" αλλά με αληθινά κι αγνά αισθήματα!