DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 5.841
- Πόντοι
- 2.836
Πωωωω ρε φίλε!!! Τι έγινε???Καλησπέρα
![]()
Από ποιο μουσείο ξέφυγε αυτό το άγαλμα!!!,
Πωωωω ρε φίλε!!! Τι έγινε???Καλησπέρα
![]()
...της αιώνιας νεότητος..έχω πέσει στο μαγικό ζωμοΠωωωω ρε φίλε!!! Τι έγινε???
Σκέψου να την πετύχεις στο δρόμο και να σου πει καλημέρα !Πωωωω ρε φίλε!!! Τι έγινε???
Μια γουλίτσα......της αιώνιας νεότητος..έχω πέσει στο μαγικό ζωμο![]()
Με κακομαθαινεις εσυΜια γουλίτσα...
Όχι... Εσύ έπεσες στη μαρμίτα με το ζωμό της καβλας, όταν ήσουν μικρή :-p
![]()
Ωραίο ναι!!Καλησπέρα ματια μου!
Ωωωω ,αγαπημένο τραγούδι!
Καλησπέρα γυναικάραΚαλησπέρα
![]()
Σ ευχαριστώ αγαπημένε..εισαι απ τ αγορια που βλέπω σταθερά και γνωρίζεις οπως ολοι καιρό τωρα, οτι τα ραντεβού περισσότερο ικανοποιούν ορέξεις μου πάρα βιοπορισμο,εδώ και χρόνια ουδεμία ανάγκη έχω να φορτώνω ραντεβού και ν ανέχομαι οτιδήποτεΜια κουβέντα ακόμα για να σου πω τι μου αρέσει σ' αυτή σου την εικόνα.
Εκτός από την κάβλα που ακτινοβολεί, δείχνει στο πρόσωπό σου και μια ηρεμία,
μια συγκέντρωση, μια αφοσίωση σ' αυτό που κάνεις.
Δεν βλέπω εδώ μονάχα την επαγγελματία, βλέπω μια γυναίκα που παραδίνεται στην ευχαρίστηση.
Που χαίρεται αυτό που κάνει.
![]()
Κι αυτός ο συνδυασμός – απόλαυση και αφοσίωση – είναι που σε κάνει τόσο μοναδικήΣ ευχαριστώ αγαπημένε..εισαι απ τ αγορια που βλέπω σταθερά και γνωρίζεις οπως ολοι καιρό τωρα, οτι τα ραντεβού περισσότερο ικανοποιούν ορέξεις μου πάρα βιοπορισμο,εδώ και χρόνια ουδεμία ανάγκη έχω να φορτώνω ραντεβού και ν ανέχομαι οτιδήποτε
κι οποιονδήποτε δε θέλω(αδιαφορώ αν" χαλάει "κάποιους ,αυτή είναι η αλήθεια μου),άρα όταν αποφασίσω να κάνω ραντεβού θα είναι γιατι εχω ορέξεις και θα βρεθω με παρτενέρ που εχω επιλέξει ώστε να του αφοσιωθώ 1000% για να πάρω κι εγώ το ίδιο
Αυτό βγαίνει από κοντά κι αυτό αποτυπώνεται κι εδώ στο νημα απ τ αγόρια που με συναντούν.
Αχ εσύ..Κι αυτός ο συνδυασμός – απόλαυση και αφοσίωση – είναι που σε κάνει τόσο μοναδική
Τι τρυφερό ποστ..από ένα τόσο γλυκό αγορι όπως είσαι εσύ!Καληνύχτα και καλή ξεκούραση στην όμορφη κυρία και πολύ καλή μου φίλη, γιατί έτσι την θεωρώ εγώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τις όμορφες και μεγαλειώδεις στιγμές που μου έχει προσφέρει και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσει να μου προσφέρει, όπως φαντάζομαι θα κάνει και στους υπόλοιπους φίλους συναγωνιστές, που έχει επιλέξει να είναι εραστές - πελάτες της!!!
Με τέτοια κωλαρα καλή θα είναι..Καλησπέρα
![]()
Εγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψαΜε τέτοια κωλαρα καλή θα είναι..
Το μαλλί σου πάει πολύ, αν και ο φωτογράφος μάλλον είχε άλλα πλάναΕγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψα![]()
Το μαλλί σου πάει πολύ, αν και ο φωτογράφος μάλλον είχε άλλα πλάνα
Μήπως έκρυβρ τον κωλο, το μαλλί οπότε έγινε συγχώνευση στις παρατηρήσεις ??? :-pΕγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψα![]()
Εγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψα![]()