Diamond096
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2025
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Το κοντινες κάνα 2 πόντους ισχύει...Εγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψα![]()
Το κοντινες κάνα 2 πόντους ισχύει...Εγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψα![]()
Ναι γιατί είναι μακριά, βλέπε ραπουνζελ...Μήπως έκρυβρ τον κωλο, το μαλλί οπότε έγινε συγχώνευση στις παρατηρήσεις ??? :-p
Σας ευχαριστώ κύριε μουΜε τέτοιο κώλο ποιος το γ@μει το μαλλί;;
ΥΓ αν και γενικά τα προσέχω αυτά στις γυναίκες, τώρα η προσοχή μου πήγε αλλού...
Από κει θα μου πάρεις δώρο βρακιά??!!!Ήρεμα ενημερώνω![]()
![]()
Μετα τη ΔΕΘ εκανα τους υπολογισμούς μου και κατέληξαΑπό κει θα μου πάρεις δώρο βρακιά??!!!![]()
Πολυ σωστά, αυτη η φώτο σου αναδεικνύει το νέο κουρεμαΕγώ νόμιζα ότι θα προσέξετε το μαλλί που έκοψα![]()
Εκεί είπα του φωτογράφου να εστιάσει, στο μαλλιΠολυ σωστά, αυτη η φώτο σου αναδεικνύει το νέο κουρεμα![]()
Κι αυτός...Εκεί είπα του φωτογράφου να εστιάσει, στο μαλλι![]()
Μη ξεχάσουμε και τα βρακιά που θα μου πάρει ο @kontolagnos ..άλλοι μου παίρνουν από intimissimi κι αυτός από τα lidlΚι αυτός...
Μαλλί
Γυαλί και
Παντελόνι lee
:-p
Κι αυτός εστίασε στην πίσω αυλόπορταΕκεί είπα του φωτογράφου να εστιάσει, στο μαλλι![]()
...όταν έχω χρόνο θα μπω στο νήμα..δεν είναι προτεραιότητα μου ρε baby, μη τρελαθούμε..τη καυλαντα μας κάνουμε εδώ αν κι εφόσον έχουμε ελεύθερο χρόνοΤο νήμα κοιμάται
Ο πειρασμός προσωποποιημένος.Τη καλημέρα στ αγόρια μου(και στους γκρινιάρηδες που ξέρω ότι τους λείπω αν δε μπω)
![]()
Αποζημιώθηκα 100%Τη καλημέρα στ αγόρια μου(και στους γκρινιάρηδες που ξέρω ότι τους λείπω αν δε μπω)
![]()
Την καλύτερη θέα μας δίνεις ρε γυναικάρα...Τη καλημέρα στ αγόρια μου(και στους γκρινιάρηδες που ξέρω ότι τους λείπω αν δε μπω)
![]()
Αυτη ειναι η λεγόμενη ' πίπα η βασιλικιά ' ;Τη καλημέρα στ αγόρια μου(και στους γκρινιάρηδες που ξέρω ότι τους λείπω αν δε μπω)
![]()