xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.741
- Πόντοι
- 3.556
Καλημερα κουμπαρουλα μου μια όμορφη και όσο (ήρεμη) ημέρα να εχεις σήμερα ..

Όταν το σεμνό γίνεται sexy.. Μόνο μαζι σου μοναδική μου.. Φιλουσκια.Καλημέρα!
Να παραθέσω και τ άλλα 2 αγόρια που εγραψαν προχθές!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=====================
Όλα τ αγορια που έχουν γράψει τις εμπειρίες τους, είναι αναρτημένα στο προφιλ μου(οπως και μπόλικο υλικο)
Να έχουμε μια όμορφη& ερωτική μερα
![]()
Στόχος επετεύχθει... Κέντρο τσι καυλας.Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα καυτό απόγευμα σε όλους...
![]()
Απίστευτη καυλα είσαι εδώ Τζο μου!Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)
![]()
Προσκυνω τη μεγαλειοτητα σας Θεα Ιωαννα! Τί γυναικαρα ειστε εσεις?Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)
![]()
επισης πολυεργαλειο.Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Εύχομαι μια όμορφη μέρα!
Σας ευχαριστώ για ότι γράφετε και σας φιλω έναν έναν ξεχωριστά!![]()
Τι να μας κάνει ένα φιλί;Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Εύχομαι μια όμορφη μέρα!
Να η πρωταγωγηστρια της νέας ταινίας "Πόδια ερμητικά κλειστά not"Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)
![]()
Αμοιβαία τα αισθήματα!Μας λείπετε πολύ κύριε μου να ξέρετε...
Τόσες απολαυσεις μου έχεις χαρίσει κι εσύ..
Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα!!Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Εύχομαι μια όμορφη μέρα!
Καλό βράδυ και σε εσένα αστέρι..Να ευχηθώ ένα όμορφο βράδυ στ αστέρια μου,διαθεσιμότητα ξανά, την Πέμπτη!
Φιλάκια πονηρά..
![]()
Ωραία Μουνυχάκια.. Ααααχ τους χυμούς σου.....Να ευχηθώ ένα όμορφο βράδυ στ αστέρια μου,διαθεσιμότητα ξανά, την Πέμπτη!
Φιλάκια πονηρά..
![]()
αααχ αυτές οι τρυπουλες πόσο καύλα είναι!!!Να ευχηθώ ένα όμορφο βράδυ στ αστέρια μου,διαθεσιμότητα ξανά, την Πέμπτη!
Φιλάκια πονηρά..
![]()
Εσυ εισαι το Δωρο!!!Αγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
Σας φιλώ γλυκα,όνειρα γλυκά...
![]()