Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.305
Αστέρι μου εσύ!Επίσης!Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην πιο καύλα γειτόνισσα....!!
Αστέρι μου εσύ!Επίσης!Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην πιο καύλα γειτόνισσα....!!
Σ ευχαριστώ πολύ αγόρι μου!!!Μόνο θαυμασμό μπορεί να έχει κανείς για αυτό το πλάσμα.
Καλή Κυριακή Joanna μου και ελπίζω σύντομα να τα πούμε από κοντά
Συμφωνώ απόλυτα (περί του πιο ντυμένου και σέξι)! Κατά τ' άλλα, εγκρίνω και επαυξάνω!Από τις πιο όμορφες γυμνές φωτό σου (ξέρεις ότι εγώ είμαι του ...πιο ντυμένου-σέξι)
Καλημέρες ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ![]()
Αχ αυτό το ασανσε΄ρ! Έχει γνωρίσει δόξες και δόξες!Καλησπέρα στ αγορια μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
Τι στήσιμο, Θεέ μου! Η απόλυτη καύλα!Καλησπέρα στ αγόρια μου
Θα ειμαι διαθέσιμη Παρασκευή & Σαββατοκύριακο!
Λογω αυξημένων υποχρεώσεων και της αλλης επαγγ ιδιότητας μου, παρακαλώ να μ ενημερώνετε αρκετά νωρίτερα για ραντεβού
![]()
Αχ! Τι πιπάρες κάνεις, ρε Ιωάννα! "Συνέντευξη Τύπου"...Η αλήθεια είναι,ότι είχα ετοιμάσει ένα "σεντόνι " (για καποια μπουμπουκακια που ανθίζουν λογω άνοιξης),προς το παρόν θ αναρτήσω μια φωτο τυπου"εγώ τις πιπες τις κάνω,δεν τις λέω"θα μπορούσε να είναι και τίτλος τσόντας
*Το σεντόνι ίσως το "κρεμάσω" κάποια άλλη στιγμή..
Την αγάπη & τα φιλιά μου στ αγόρια μου,στους άλλους.. περαστικά!
![]()
Καλημερα σας και καλη εβδομαδα Θεα Ιωαννα! Ειστε καταπληκτικη!Καλημέρα!
Να παραθέσω και τ άλλα 2 αγόρια που εγραψαν προχθές!
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=====================
Όλα τ αγορια που έχουν γράψει τις εμπειρίες τους, είναι αναρτημένα στο προφιλ μου(οπως και μπόλικο υλικο)
Να έχουμε μια όμορφη& ερωτική μερα
![]()
Μας λείπετε πολύ κύριε μου να ξέρετε...Καλή Εβδομάδα, αγαπημένη μου...
Αυτό δεν λέγεται πιπα. Αυτό είναι μια ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση μαζί. Ταξίδι στους πιο κρυφούς ποθουςΗ αλήθεια είναι,ότι είχα ετοιμάσει ένα "σεντόνι " (για καποια μπουμπουκακια που ανθίζουν λογω άνοιξης),προς το παρόν θ αναρτήσω μια φωτο τυπου"εγώ τις πιπες τις κάνω,δεν τις λέω"θα μπορούσε να είναι και τίτλος τσόντας
*Το σεντόνι ίσως το "κρεμάσω" κάποια άλλη στιγμή..
Την αγάπη & τα φιλιά μου στ αγόρια μου,στους άλλους.. περαστικά!
![]()
Καλέ τι αγάπη παίρνω από σας τ αγορια μου...!!Πόσο χαίρομαι που βλέπω οτι αξίζει αυτό που κάνω!!Αυτό δεν λέγεται πιπα. Αυτό είναι μια ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση μαζί. Ταξίδι στους πιο κρυφούς ποθους
Έχεις μοιράσει απλόχερα χαρές και πάθος. Αυτό απολαμβάνεις πλέον. Τους καρπούς της αγάπης σου για αυτό που κάνειςΚαλέ τι αγάπη μου παίρνω από σας τ αγορια μου...!!Πόσο χαίρομαι που βλέπω οτι αξίζει αυτό που κάνω!!
Καλησπέρα JoΚαλησπέρα στ αγορια μου από το ασανσέρ της αμαρτίας..
![]()
Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)Καλησπέρα Jo
Θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση, η σωστή έκφραση είναι : "Το ασανσέρ της ευτυχίας " για αυτόν που σε περιμένει.
Φιλάκια ....
καύλωσα στην ιδέα και μόνο....
Γειτόνισσα αυτά τα στησίματα μας κάνεις τώρα με τα κυριλέ σου τα φορέματα και μας βγάζεις άγρια γούστα δεν είναι τυχαίο που σε αποκαλούν the Queen of bou!!!Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα καυτό απόγευμα σε όλους...
![]()
Ε άμα νοικιάσεις κι ελικόπτερο για πάρτη μου θα σ ερωτευτώ, κι αντε μετα να τρέχω με το σκανια να σε βρω!!Γειτόνισσα αυτά τα στησίματα μας κάνεις τώρα με τα κυριλέ σου τα φορέματα και μας βγάζεις άγρια γούστα δεν είναι τυχαίο που σε αποκαλούν the Queen of bou!!!
Θα μας κάνεις να αγοράσουμε ελικόπτερο να ανεβαίνουμε σε δέκα λεπτά Αθήνα..![]()
Κι εγώ καυλώνω όταν σε βλέπω κάθε φορά..(κι όταν σε σκέφτομαι φυσικά..!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ένα καυτό απόγευμα σε όλους...
![]()
...στο είπα προχθές.. δεν κάθεται ήσυχος.. πρέπει να τον μαλώσεις..Από ό,τι βλέπω, έτοιμος να ξεπροβάλει είναι πάλι.![]()
Κόκκινο να το πάρεις το scania!!Ε άμα νοικιάσεις κι ελικόπτερο για πάρτη μου θα σ ερωτευτώ, κι αντε μετα να τρέχω με το σκανια να σε βρω!!
Έγραψα και ποίηση για πάρτη σου βρε![]()
Ναι...στο είπα προχθές.. δεν κάθεται ήσυχος.. πρέπει να τον μαλώσεις..![]()