Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις.:kiss-mark::hi: Καλημέρα ματάκια, επίσης!!
Sexyjoanna Call-Girl Εγγρ. 25 Σεπ 2021 Μηνύματα 27.263 Κριτικές 1 Like 222.490 Χθες στις 09:46 #65.981 xristospap έγραψε: Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλημέρα ματάκια, επίσης!!
xristospap έγραψε: Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλημέρα ματάκια, επίσης!!
Sexyjoanna Call-Girl Εγγρ. 25 Σεπ 2021 Μηνύματα 27.263 Κριτικές 1 Like 222.490 Χθες στις 09:58 #65.982 Καλημέρα στ αγόρια μου .. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου Τελευταία τροποποίηση: Χθες στις 10:08
Καλημέρα στ αγόρια μου .. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου
denden21 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 6 Μαΐ 2025 Μηνύματα 349 Like 1.034 Πόντοι 201 Χθες στις 10:54 #65.983 Sexyjoanna έγραψε: Καλημέρα στ αγόρια μου .. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!! Καλημέρα!!!!
Sexyjoanna έγραψε: Καλημέρα στ αγόρια μου .. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!! Καλημέρα!!!!
Sexyjoanna Call-Girl Εγγρ. 25 Σεπ 2021 Μηνύματα 27.263 Κριτικές 1 Like 222.490 Χθες στις 11:00 #65.984 denden21 έγραψε: Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!! Καλημέρα!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ..παντα εύστοχος.. γι αυτό σου εχω ιδιαίτερη αδυναμία! Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: Χθες στις 11:00 Τη καλημέρα μου ομορφιές, θα τα πούμε αργότερα πάλι!
denden21 έγραψε: Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!! Καλημέρα!!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... ..παντα εύστοχος.. γι αυτό σου εχω ιδιαίτερη αδυναμία! Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: Χθες στις 11:00 Τη καλημέρα μου ομορφιές, θα τα πούμε αργότερα πάλι!
Α 'Αει γαμίδης Μέλος Εγγρ. 25 Μαρ 2021 Μηνύματα 226 Like 706 Πόντοι 81 Χθες στις 17:45 #65.985 Sexyjoanna έγραψε: Καλημέρα στ αγόρια μου .. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά...
Sexyjoanna έγραψε: Καλημέρα στ αγόρια μου .. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά...
D dorcel Ανώτατος Εγγρ. 25 Σεπ 2007 Μηνύματα 3.030 Κριτικές 46 Like 9.285 Πόντοι 11.195 Χθες στις 18:01 #65.986 Sexyjoanna έγραψε: ...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επιτέλους, ένα καλό νέο! Ανυπομονώ να ακούσω την ευχάριστη...αναγγελία του ταξιδιού!
Sexyjoanna έγραψε: ...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επιτέλους, ένα καλό νέο! Ανυπομονώ να ακούσω την ευχάριστη...αναγγελία του ταξιδιού!
D dorcel Ανώτατος Εγγρ. 25 Σεπ 2007 Μηνύματα 3.030 Κριτικές 46 Like 9.285 Πόντοι 11.195 Χθες στις 18:06 #65.987 Sexyjoanna έγραψε: *τ ότι θα έρθω με τρελές καύλες εννοείται(λόγο μικρής αποχης για να σας πεθυμησω)ετοιμαστείτε να σας φάω ολόκληρους!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωχ,ωχ,ωχ! "Τοίχο-τοίχο", μας βλέπω και με "τσίγκινο"!
Sexyjoanna έγραψε: *τ ότι θα έρθω με τρελές καύλες εννοείται(λόγο μικρής αποχης για να σας πεθυμησω)ετοιμαστείτε να σας φάω ολόκληρους!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωχ,ωχ,ωχ! "Τοίχο-τοίχο", μας βλέπω και με "τσίγκινο"!
D dorcel Ανώτατος Εγγρ. 25 Σεπ 2007 Μηνύματα 3.030 Κριτικές 46 Like 9.285 Πόντοι 11.195 Χθες στις 18:11 #65.988 Sexyjoanna έγραψε: ...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έτσι, μανάρι μου!
Sexyjoanna έγραψε: ...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμη Κλικ για ολόκληρη προβολή... Έτσι, μανάρι μου!
Sexyjoanna Call-Girl Εγγρ. 25 Σεπ 2021 Μηνύματα 27.263 Κριτικές 1 Like 222.490 Χθες στις 19:10 #65.989 'Αει γαμίδης έγραψε: Δεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όπως κι εγώ γνωρίζω κι απολαμβάνω εσάς...υπέροχα αγορια dorcel έγραψε: Έτσι, μανάρι μου! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αστέρι μου εσύ! Το επόμενο ραντεβού μας.. μάλλον στην έδρα σου!
'Αει γαμίδης έγραψε: Δεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Όπως κι εγώ γνωρίζω κι απολαμβάνω εσάς...υπέροχα αγορια dorcel έγραψε: Έτσι, μανάρι μου! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αστέρι μου εσύ! Το επόμενο ραντεβού μας.. μάλλον στην έδρα σου!