Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222.488
Καλημέρα ματάκια, επίσης!!Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις.![]()
Καλημέρα ματάκια, επίσης!!Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις.![]()
Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!!Καλημέρα στ αγόρια μου
.. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου
![]()
..παντα εύστοχος.. γι αυτό σου εχω ιδιαίτερη αδυναμία!Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!!
Καλημέρα!!!!
Δεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά...Καλημέρα στ αγόρια μου
.. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου
![]()
Επιτέλους, ένα καλό νέο! Ανυπομονώ να ακούσω την ευχάριστη...αναγγελία του ταξιδιού!...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω!
Ωχ,ωχ,ωχ! "Τοίχο-τοίχο", μας βλέπω και με "τσίγκινο"!*τ ότι θα έρθω με τρελές καύλες εννοείται(λόγο μικρής αποχης για να σας πεθυμησω)ετοιμαστείτε να σας φάω ολόκληρους!!
Έτσι, μανάρι μου!...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμη![]()
Όπως κι εγώ γνωρίζω κι απολαμβάνω εσάς...υπέροχα αγοριαΔεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά...![]()
Αστέρι μου εσύ!Έτσι, μανάρι μου!