Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222.618
...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω!Καμια Θεσσαλονίκη θα σε δούμε Τζο;;
...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω!Καμια Θεσσαλονίκη θα σε δούμε Τζο;;
Ανυπομονώ κ αναμένω!...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω!
Κλείνω ήδη ραντεβού...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω!
Υπέροχη είσαι μωρό μου...αφηνω αυτο μεχρι τρίτη που γυρνω στον αγωνα![]()
![]()
Ω ΘΕΟΙ....αφηνω αυτο μεχρι τρίτη που γυρνω στον αγωνα![]()
![]()
Μόλις κατάφερες να κάνεις τον χρόνο πιο αργό.!!!!...αφηνω αυτο μεχρι τρίτη που γυρνω στον αγωνα![]()
![]()
Αλεξ μου..Ω ΘΕΟΙ.
ΚΩΛΑΡΑ και ΜΟΥΝΑΡΑ για πολύ γλείψιμο , Τζό μου![]()
Αχ εσύ.. αχ!!Μόλις κατάφερες να κάνεις τον χρόνο πιο αργό.!!!!
Δεν φτάνει για μέχρι την τρίτη...αφηνω αυτο μεχρι τρίτη που γυρνω στον αγωνα![]()
![]()
Κορμάρα μου!Γυναικάρα μου!!!!!Σκέτη καύτρα είσαι!....καληνύχτα ομορφιές μου ..
![]()
Πω!Πω!Τί πιστόλι που είσαι Τζο μου!!!!...αφηνω αυτο μεχρι τρίτη που γυρνω στον αγωνα![]()
![]()
Πολύ όμορφη, πραγματικά!!!....καληνύχτα ομορφιές μου ..
![]()
Φάε μας ρε καυλααα...Το σκέφτομαι πολύ η 1η εμπειρία με γυναίκα του χώρου να είσαι εσύ...Ομορφιές απ αύριο ξανά μαζί σας... ότι ηδη γνωρίζετε ισχύει,από τη προηγούμενη επικοινωνία για ραντεβού και φυσικά όχι αλλαγές τελευταία στιγμή,γιατί πρέπει να προγραμματιζω τα πάντα,εξάλλου το ξέρετε ότι ο κύριος λόγος των ραντεβού, είναι οι καυλες μου..
*τ ότι θα έρθω με τρελές καύλες εννοείται(λόγο μικρής αποχης για να σας πεθυμησω)ετοιμαστείτε να σας φάω ολόκληρους!!
Από ό,τι κατάλαβα, τα αυριανά ραντεβού θέλουν κράνος και ζώνη ασφαλείας. !!!Ομορφιές απ αύριο ξανά μαζί σας... ότι ηδη γνωρίζετε ισχύει,από τη προηγούμενη επικοινωνία για ραντεβού και φυσικά όχι αλλαγές τελευταία στιγμή,γιατί πρέπει να προγραμματιζω τα πάντα,εξάλλου το ξέρετε ότι ο κύριος λόγος των ραντεβού, είναι οι καυλες μου..
*τ ότι θα έρθω με τρελές καύλες εννοείται(λόγο μικρής αποχης για να σας πεθυμησω)ετοιμαστείτε να σας φάω ολόκληρους!!
...όλης της εβδομάδας χαχαχαχα!!!Από ό,τι κατάλαβα, τα αυριανά ραντεβού θέλουν κράνος και ζώνη ασφαλείας. !!!
Γι΄ αυτό κι εγώ θα κανονίσω από την επόμενη, μην σου πω και από την μεθεπόμενη....όλης της εβδομάδας χαχαχαχα!!!