Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 223.185
Καλημέρα ματάκια, επίσης!!Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις.![]()
Καλημέρα ματάκια, επίσης!!Καλημέρα καρδιά μου,, μια όμορφη Παρασκευή να εχεις.![]()
Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!!Καλημέρα στ αγόρια μου
.. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου
![]()
..παντα εύστοχος.. γι αυτό σου εχω ιδιαίτερη αδυναμία!Η εμφάνιση τραβάει το βλέμμα, αλλά η προσωπικότητα κερδίζει το παιχνίδι !!!!
Καλημέρα!!!!
Δεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά...Καλημέρα στ αγόρια μου
.. γι αυτους που αναρωτιουνται..το μυστικό της επιτυχίας μου(ζήτηση/ραντεβού)είναι η ωριμότητα & εμπειρία μου
![]()
Επιτέλους, ένα καλό νέο! Ανυπομονώ να ακούσω την ευχάριστη...αναγγελία του ταξιδιού!...κάποια στιγμή ναι,θα σας έρθω!
Ωχ,ωχ,ωχ! "Τοίχο-τοίχο", μας βλέπω και με "τσίγκινο"!*τ ότι θα έρθω με τρελές καύλες εννοείται(λόγο μικρής αποχης για να σας πεθυμησω)ετοιμαστείτε να σας φάω ολόκληρους!!
Έτσι, μανάρι μου!...έχω δει πολλά αγόρια Αθήνα από Βόρεια Ελλάδα (και βλέπω σταθερά καποια),επειδή μου ζητούν να με δουν και στην έδρα τους ,ε κάποια στιγμή θα τους κάνω το χατήρι..λογικά θα επιλέξω και κάποια λιγαααα αγόρια ν απολαύσω που δεν έχω δει ακόμη![]()
Όπως κι εγώ γνωρίζω κι απολαμβάνω εσάς...υπέροχα αγοριαΔεν έχουμε καμία απορία! Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά...![]()
Αστέρι μου εσύ!Έτσι, μανάρι μου!
Ολοι πιστευω θα θελαμε να ειμαστε απο πισω και να παιρνουμε δυνατα κωλο σε αυτη τη στασηΚαλημέρα στ αγόρια μου
![]()
..στο επόμενο ραντεβού μας,θυμήσου να κάνουμε κι αυτή τη στάση!Ολοι πιστευω θα θελαμε να ειμαστε απο πισω και να παιρνουμε δυνατα κωλο σε αυτη τη σταση
Για ανελέητο ξέσκισμαΚαλησπέρα αγόρια μου και καλό σαββατοκύριακο
Μέχρι τέλος Ιουλίου θα δέχομαι μόνο άτομα γνωστά σε μένα,εξάλλου ο χρόνος μου ειναι περιορισμένος πρεπει να προγραμματιζω τα πάντα (εξου και προτιμώ ιδίου στυλ ατομα..)
Αύγουστο ξεκούραση και βλέπουμε για νέες συναντήσεις!
Τηλεφωνικά συννενόηση 1,2 μέρες πριν,πρωινά/μεσημεριανά ραντεβού δε κάνω (5 και μετά μέχρι 10μαξ)
..κι επειδή ο χρόνος όλων είναι πολύτιμος, μήνυματα & κλήσεις στο τηλ μου για καυλαντα,θα γίνονται αγνόηση, όπως επίσης άτομα που δεν ενημερώνουν εγκαίρως για οποιαδήποτε αλλαγη των ραντεβού, δε θα γίνονται ξανά δεκτά.
Ευχαριστώ για τη κατανόηση σας
![]()
Καλώς το καυλιαρικο αγόρι!Για ανελέητο ξέσκισμα
Και έλεγα με ποια θα την παίξω τώρα που γύρισα από δουλειάΚαλώς το καυλιαρικο αγόρι!
(με τη δική μου οπτική) το μυστικό της επιτυχίας σου είσαι… εσύ!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
....γνωρίζεις καλά την άποψη μου για σένα..στην έχω πει και κατ ιδίαν αλλά και δημόσια, αντικειμενικά εισαι ενας ομορφος & καυλιαρης άνδρας,αλλα..κι ένα υπέροχο άτομο,με σεβασμό & θετική αύρα που τα έχω εισπράξει κι αυτά στα ραντεβού μας(με τη δική μου οπτική) το μυστικό της επιτυχίας σου είσαι… εσύ!
Από τον γραπτό σου λόγο, τη συνολική παρουσία σου μέχρι και τη συμπεριφορά σου στη συνάντηση, υπάρχει μια αδιάλειπτη καύλα.
Ακόμα και όταν έχω καιρό να σε δω, ο τρόπος που γράφεις με κάνει τούρμπο, ανεξαρτήτως ώρας ή συνθήκης.
Πάλι καλά που έβαλες τα «όμορφος» και «καυλιάρης», γιατί αν διάβαζα μετά το «αλλά…» θα περίμενα ένα «και καλό παιδί» να με αποτελειώσεις…....γνωρίζεις καλά την άποψη μου για σένα..στην έχω πει και κατ ιδίαν αλλά και δημόσια, αντικειμενικά εισαι ενας ομορφος & καυλιαρης άνδρας,αλλα..κι ένα υπέροχο άτομο,με σεβασμό & θετική αύρα που τα έχω εισπράξει κι αυτά στα ραντεβού μας![]()
...λες και σε παρουσιαζα για "προξενιό" θυμησε η φασηΠάλι καλά που έβαλες τα «όμορφος» και «καυλιάρης», γιατί αν διάβαζα μετά το «αλλά…» θα περίμενα ένα «και καλό παιδί» να με αποτελειώσεις…
Σοβαρά τώρα, ευχαριστώ πολύ. Με τιμούν αυτά που έγραψες![]()