Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Hi ! Where do I get the number ? Couldn't find it on the profile
Βοήθεια από αγγλικά ελάχιστα ως μηδέν.
Τζένη θα σαι Λάρισα Δευτέρα Τρίτη?
Όμορφες καλημέρες αγάπες μου.
τα σεβη μου κυριαΚαλησπερούδια αγάπες μου, καλό κουράγιο σας εύχομαι και ελπίζω όλα για να κάνουν για κάποιο καλό σκοπό.

του garis-soxxoviz - μπασκεβιτς 

Καλη δυναμη σε ολους μας ...και παντα το ηθικο μας σε εγρηγορση ...για να περασει και αυτη η μπορα ...Καλησπερούδια αγάπες μου, καλό κουράγιο σας εύχομαι και ελπίζω όλα για να κάνουν για κάποιο καλό σκοπό.
αντε σκουπισου μορη χοντροκουραδα που οπου περνας βρομαει και με τη νεα καραντινα ανεβαζε φοτογραφιες απο τη συλογη σου να πουλας μουρη οτι γαμας μικρες και οχι γριουλες σοβιετικες που δεν πληρονεις κιολας και συγνομι τζενη που σπαμαρω αλλα ο χοντρος αναφερθηκε σε μενα χορις λογοτα σεβη μου κυριαΚαλησπερούδια αγάπες μου, καλό κουράγιο σας εύχομαι και ελπίζω όλα για να κάνουν για κάποιο καλό σκοπό.
sigoyraπληρωνω εγω τα
![]()
αντε σκουπισου μορη χοντροκουραδα που οπου περνας βρομαει και με τη νεα καραντινα ανεβαζε φοτογραφιες απο τη συλογη σου να πουλας μουρη οτι γαμας μικρες και οχι γριουλες σοβιετικες που δεν πληρονεις κιολας και συγνομι τζενη που σπαμαρω αλλα ο χοντρος αναφερθηκε σε μενα χορις λογοτα σεβη μου κυριαΚαλησπερούδια αγάπες μου, καλό κουράγιο σας εύχομαι και ελπίζω όλα για να κάνουν για κάποιο καλό σκοπό.
sigoyraπληρωνω εγω τα
![]()

ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΤΙΜΕςΠαπλοματα για ψαξε στη συλογη σου να βρεις να ποσταρεις κανενα βιντεο απο παρτουζα που μου εχουνε πει οτι την ωρα που οι αλλοι γαμαγανε στο φουλ ενα παχυδερμο δεν μπορουσε να τον σικοσει ουτε με μιση ωρα πιπα και παλι σιγνομη τζενη

Τζένη θα σαι Λάρισα Δευτέρα Τρίτη?
Καλησπέρα από Νοέμβρη.
καλημέρα στην πιο γλυκιά ύπαρξη!!!Όμορφες καλημέρες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, καλή Κυριακή να έχετε όλοι.
καλημέρα στην πιο γλυκιά ύπαρξη!!!Όμορφες καλημέρες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, καλή Κυριακή να έχετε όλοι.