Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
ΕΛΑ ΜΑΡΗ ..ΛΑΡΑ
Τούμπανο είσαι μωρό μου. Είσαι Αθήνα;Καλημέρα μωράκια μου.
Καλημέρα αγάπες μου καλή εβδομάδα .
Καλημέρα ομορφιά μου!!!!Καλημερούδια αγάπες μου.
ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
Όταν λες μακριά τί εννοείς φίλε;ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
exεις δικιο εχει πολλους εδω μεσα που πανε για καφεδακια και προσπαθουν να πεισουν την κοπελα οτι θα την κανουν θεα εδω μεσα προτεινοντας κριτικες καλες και καυλαντα ολη την ημερα στο νημα της...και μολις φανε πορτα αρχιζουν το ποιημα ....δεν την έχω πάρει την κυρία , αλλά ο τύπος που μας λέει ΜΑΚΡΥΑ (ημερομηνία εγγραφής 4/8/20) είναι προφανές τί πάει να κάνει...μην τσιμπάτε
δεν γάμησε τσάμπα ο κύριος...
exεις δικιο εχει πολλους εδω μεσα που πανε για καφεδακια και προσπαθουν να πεισουν την κοπελα οτι θα την κανουν θεα εδω μεσα προτεινοντας κριτικες καλες και καυλαντα ολη την ημερα στο νημα της...και μολις φανε πορτα αρχιζουν το ποιημα ....δεν την έχω πάρει την κυρία , αλλά ο τύπος που μας λέει ΜΑΚΡΥΑ (ημερομηνία εγγραφής 4/8/20) είναι προφανές τί πάει να κάνει...μην τσιμπάτε
δεν γάμησε τσάμπα ο κύριος...
Kαλα ναρκωτικα παιρνετε, αν δεν ειχα γαμησει .....θα καθομουν εδω να σας βοηθησω , πληρωσα , γαμησα,
μενει Ν.σμυρνη , το κανει για το παιδι της , και ειναι μπουρουχα , η φωτο ξεγελα ολους κι εμενα , λετε να τα γραφω
για να χαλασω τον χρονο μου , η την πελατεια της , χεστηκα ! Απιστοι αντε να πληρωσετε....μετα ομως εγω ντρεπομε
να πω μαζεφτα και φυγε .....πληρωστε ......
παιχτη κοψτα τα ληγμενα σου κανουν κακο... μπορεις να γραψεις οποια κριτικη θελεις αρκει να μην γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει αν νομιζες οτι θα συναντησεις την ναομι πρεπει να πας σε οφθαλμιατρο ..απο την αλλη βγαζοντας πραγματα προσωπικα της κοπελας στον αερα δεν σε κανει αξιοπιστο αντιθετα σε κανει μαλακα ...και οπως εχω πει ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙKαλα ναρκωτικα παιρνετε, αν δεν ειχα γαμησει .....θα καθομουν εδω να σας βοηθησω , πληρωσα , γαμησα,
μενει Ν.σμυρνη , το κανει για το παιδι της , και ειναι μπουρουχα , η φωτο ξεγελα ολους κι εμενα , λετε να τα γραφω
για να χαλασω τον χρονο μου , η την πελατεια της , χεστηκα ! Απιστοι αντε να πληρωσετε....μετα ομως εγω ντρεπομε
να πω μαζεφτα και φυγε .....πληρωστε ......