Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Γεια σου κάβλα.
Όλα καλά?
Καλησπέρα μωρό όλα καλά αγάπη μου.
Γεια σου κάβλα.
Όλα καλά?
καλημέρα κουκλα![]()
πως πας εσυ τι νεα από το μετωπο?Καλημέρα μάτια μου Καλό Σαββατοκύριακο.
Απλα επειδη εχω συναντησει την Τζενη ,
Δεν ειναι δικες της φωτογραφιες , ΤΟΠΑΜΕ.
Για τραβέλια και πως διαχειρίζεται ο καθένας τον κώλο του δεν με αφορά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τη Τζένη δεν την έχεις δει ούτε από μακριά!
ρε τζενη θα ειδε αλλα μαλλον θα του πηγε με άλλο στραπον κ δεν θα την αναγνωρισεΓια τραβέλια και πως διαχειρίζεται ο καθένας τον κώλο του δεν με αφορά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τη Τζένη δεν την έχεις δει ούτε από μακριά!

που εισαι κασπερακι?Καλημέρα μάτια μου χαχαχαχα μπορεί στον ύπνο του γιατι Αφού δεν υπάρχω είμαι φάντασμα.
που εισαι κασπερακι?![]()
σταυρους κ φυλαχτάρια κασπερακι?Είναι για νύχια Χαχαχ θα κάνω καινούριο σχέδιο.

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου φιλαράκι. Άσε εμάς που την έχουμε δει να ξέρουμε καλύτερα. Και να θυμάσαι ο έξυπνος δεν επιμένει.βρε παιδια και καλες γιορτες
με το συμπαθειο !!! δεν εχετε καταλαβει οτι ουτε 1 φωτογραφια , δεν ανηκει στην ανωθεν συγγραφεα παιδικων παραμυθιων :-)
απ....... και κατι αλλο , αν το τραβελι ειναι πιο ομορφο και αληθινο , γιατι να μην γραψω για ενα τραβελι , απαγορευετε?.
Μηπως επειδη γραφετε εδω καθε μερα , και φαινετε ποιος ασχολειτε καθε μερα σε ενα ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ , μαλον φανταζεστε με ενδιαφερουν τα ποσοστα ,
η Η πελατεια καθε κοπελας . Απλα επειδη εχω συναντησει την Τζενη , ειναι μια καλη γυναικα , που κανει οτι κανει με πολυ κοπο για να ζησει ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ , αλλα οχι και να γραφετε αστερι
κλπ @!
Δεν ειναι δικες της φωτογραφιες , ΤΟΠΑΜΕ.
παιδια ο τυπος ποσταρε πριν μια εβδομαδα... αν δειτε μονο για τραβελια γραφει... ειπαμε... απλα η τζανη πηγε με άλλο στραπον κ δεν την αναγνωρησε...Είσαι εκτός τόπου και χρόνου φιλαράκι. Άσε εμάς που την έχουμε δει να ξέρουμε καλύτερα. Και να θυμάσαι ο έξυπνος δεν επιμένει.
Την καλημέρα μου σε όλους
ουυυυυπς.... καποιος θα υποφερει.......Την καλησπέρα μου και την καληνύχτα see you tomorrow only people.