maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
ντροπη.... ακους εκει.... μετρησε ένα x λιγοτερο στο xxxxL τζενηηηηηηηη ντροπη σουυυυ παραπονεμενο το αφησες το παιδιαπ ότι έμαθα πήρε λάθος νούμερο στραπόν...

ντροπη.... ακους εκει.... μετρησε ένα x λιγοτερο στο xxxxL τζενηηηηηηηη ντροπη σουυυυ παραπονεμενο το αφησες το παιδιαπ ότι έμαθα πήρε λάθος νούμερο στραπόν...

μαλλον ειχα παραισθησεις :Sεσυ δεν πιανεσε θες γυαλια ουτε ποια σου ηρθε δεν καταλαβες![]()
![]()
![]()
απλα εχει ασχημα γουστα τον γαργαλαει το κ....μ άλλον έκανε ραντεβού με την Τζένη...
στο αυταρχικό χάλασε η δουλειά...
ενημερωτάρα είναι δεν το βλέπεις...?

ντροπη.... ακους εκει.... μετρησε ένα x λιγοτερο στο xxxxL τζενηηηηηηηη ντροπη σουυυυ παραπονεμενο το αφησες το παιδι![]()
![]()
τι λες εκανα ραντεβου με κλωνο???![]()
τύπε σοβαρά μιλάς...?
τόσο καιρό βάζει φωτογραφίες της ξαδέρφης της...?
μπαααααα φαντασματακι εβλεπες το εχει πει κ η ιδιαμαλλον ειχα παραισθησεις :S

εεεε μα και εσυ αλλου του εδειχνες άλλο του εμπειξες... ειδε διαφορα μεγέθους κ σου λεει άλλη είναι...Αγάπη το πρώτο ήτανε μόνο για φωτογράφιση το δεύτερο είναι για χρήση.

παντως και κλωνος να εισουν εγω περασα τελεια!!Καλησπέρα μωρό ίσως μπορεί ποιος ξέρει Χαχαχχα.
παντως και κλωνος να εισουν εγω περασα τελεια!!
καλααα εεεεε τι κουκλα που δεν εισαιΚαλό βράδυ καυλες μου![]()
![]()
είμαι το φάντασμα της Τζένη.

hotel manΠρεπει να παμε σε ξανοδοχειο η εχεις δικο σου [size=50pt] χσ[/size]ωρο Τζενη??
ρίξε μια μάτια στις κριτικές τα λένε όλα οι συνάδελφοι...ευχαριστωω , μηπως ξερεις και τιμη?
γραφεις 5 ποστ κ μετα μιλας με την ιδια πμευχαριστωω , μηπως ξερεις και τιμη?