TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
οχι με βιαγκρα και εννιοτε με ειδικη αλοιφη ανυψωσηςμε τσοκ δουλεύει...?![]()
![]()
![]()

οχι με βιαγκρα και εννιοτε με ειδικη αλοιφη ανυψωσηςμε τσοκ δουλεύει...?![]()
![]()
![]()

λες ρεΞέρεις τι φοβάμαι όμως μη τυχόν παντρευτούμε δια τηλέφωνο χαχαχαχα και με τόσην τεχνολογία που υπάρχει συνεχίσουμε και πίνουμε καφέ αλλά μέσον ίντερνετ.

δεν μας τα λες καλά...Ξέρεις τι φοβάμαι όμως μη τυχόν παντρευτούμε δια τηλέφωνο χαχαχαχα και με τόσην τεχνολογία που υπάρχει συνεχίσουμε και πίνουμε καφέ αλλά μέσον ίντερνετ.
εχεις πληροφοριες και εσυ εσωτερικες βλεπωοχι με βιαγκρα και εννιοτε με ειδικη αλοιφη ανυψωσης![]()
![]()
![]()
τζούφιος είναι...?οχι με βιαγκρα και εννιοτε με ειδικη αλοιφη ανυψωσης![]()
![]()
![]()
το χοντραινεις αλλα συμφωνωδεν μας τα λες καλά...
μήπως του αρέσει να τον στραπονάρεις...![]()
![]()
![]()

φιλε αν και δεν εχω δουλεψει δευτερο γραφειο μην ξεχνας ο μπεκας ενας ειναιεχεις πληροφοριες και εσυ εσωτερικες βλεπω![]()
![]()
![]()

δεν μας τα λες καλά...
μήπως του αρέσει να τον στραπονάρεις...![]()
![]()
![]()
τζενη σταματα το τωραΜπα δεν νομίζω να του αρέσει γιατί όπως είπαμε αν κρίνω από της κρητικές είναι πολύ γαμικουλας
φτανει ημαρτον

το χοντραινεις αλλα συμφωνω![]()
![]()
![]()
Μπα δεν νομίζω να του αρέσει γιατί όπως είπαμε αν κρίνω από της κρητικές είναι πολύ γαμικουλας
στα λογια χτιζω πολυκατοικια σε μια μεραΜπα δεν νομίζω να του αρέσει γιατί όπως είπαμε αν κρίνω από της κρητικές είναι πολύ γαμικουλας
τζενη σταματα το τωρα![]()
![]()
![]()
φτανει ημαρτον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καποτε πριν μηνες ειχα μια φιλοσοφικη κουβεντα μαζι τουκάπου τον πήρε το μάτι μου στα τραβέλια να πίνει καφέ...
δεν θέλει και πολύ μυαλό...
ξερεις τι μου ειπε εγω εχω παει και με τραβελια εσυ τι εχεις κανει στην ζωη σου

4χ4...Μπα δεν νομίζω να του αρέσει γιατί όπως είπαμε αν κρίνω από της κρητικές είναι πολύ γαμικουλας

κάπου τον πήρε το μάτι μου στα τραβέλια να πίνει καφέ...
δεν θέλει και πολύ μυαλό...
το τσοκ τι ειναι?...καρμπιρατερ ακομα δουλευει?..δεν κανουμε δουλεια ετσι.Χαχαχαχαχ άσε δεν θέλω να πάθω τσοκ .
καποτε πριν μηνες ειχα μια φιλοσοφικη κουβεντα μαζι του![]()
![]()
ξερεις τι μου ειπε εγω εχω παει και με τραβελια εσυ τι εχεις κανει στην ζωη σου
![]()
![]()
![]()
![]()
σαν να λιγουρεύτικες το κωλαράκι του...Κοίτα που δεν του το είχα, καλά που μου το είπες γιατί να σου πω μια αλήθεια είμαι και λίγο βιτσιοσα και αυτά τα γουστάρω πολύ.
εχεις ασχημα γουστα δηλαδη :SΚοίτα που δεν του το είχα, καλά που μου το είπες γιατί να σου πω μια αλήθεια είμαι και λίγο βιτσιοσα και αυτά τα γουστάρω πολύ.

το τσοκ τι ειναι?...καρμπιρατερ ακομα δουλευει?..δεν κανουμε δουλεια ετσι.