spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
ωχ σε βλεπω σαντουιτς...Κοίτα που δεν του το είχα, καλά που μου το είπες γιατί να σου πω μια αλήθεια είμαι και λίγο βιτσιοσα και αυτά τα γουστάρω πολύ.

ωχ σε βλεπω σαντουιτς...Κοίτα που δεν του το είχα, καλά που μου το είπες γιατί να σου πω μια αλήθεια είμαι και λίγο βιτσιοσα και αυτά τα γουστάρω πολύ.

οντως με τα ποδια ειχε ερθει ;) γιατι το golf to τουρμπο me ta 500 αλογαΑμάν περπατειμενος δηλ. Αχ και δεν του το'χα.
ειχαν ξεμείνει απο σανο τα κακομοιρα

εχεις ασχημα γουστα δηλαδη :S![]()
![]()
![]()
![]()
ποια άλογα ρε συ...οντως με τα ποδια ειχε ερθει γιατι το golf to τουρμπο me ta 500 αλογαειχαν ξεμείνει απο σανο
![]()
![]()
.ωραια.καλα στεφανα τοτε....Μωράκι στη ζωή πρέπει να κάνεις τα πάντα αλλά να μην παρασύρεσαι από τίποτα και κανέναν.

σαν να λιγουρεύτικες το κωλαράκι του...![]()
![]()
![]()
γαμπρέ που είσαι...?Κοίτα Αφού δεν του έκατσα εγώ ας μου κάτσει αυτός Εγώ δεν κολλάω πουθενά.

γαμπρέ που είσαι...?
η τύχη σου άνοιξε...![]()
![]()
![]()

Καλημερα τζενη μας τρελανες πρωι πρωι με την φωτο σου![]()
καλημερουθια κουμπαρα ιντα μου καμεις ;) ο λαφαζάνης ο λυσσιάρης εχαθηκεΚαλημέρα μωρό αχαχαχαχχα καλή παρασκευή.

Καλημέρα Τασούλη μου καλό μήνα, Όχι υπονοώ είμαι χίλια στα εκατόν σίγουρη. Όσο αφορά τα ραντεβού μαζί μου ουδέποτε δεν έκανε, μείναμε μόνο στο καφεδάκι και όσο αφορά αν πλήρωσα η Όχι δεν αφήνω Πότε κανέναν να με κεράσει για να μην χρωστάω τίποτα και σε κανέναν.
καλημερουθια κουμπαρα ιντα μου καμεις ;) ο λαφαζάνης ο λυσσιάρης εχαθηκε![]()
![]()
![]()
"Πότε κανέναν να με κεράσει για να μην χρωστάω τίποτα και σε κανέναν"
Respect!
Τρομαξες συναδελφε;ωχ τι ειν τουτα?