pantilikis
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Τζενακι δωσε μια κυριακατικη φωτο καυλα... Εθνικη γιορτη εχουμε
Καλησπέρα ματιά μουΚαλημέρα κουκλάρα![]()
![]()
Χρόνια πολλά κούκλα!!!!!!! Το σήκωσες ψηλά τό κοντάρι,, από τήν σημαία σήμερα!!!!Καλησπέρα σε όλους χρονιά μας πολλά θα απαντήσω σε ολα τα πμ κατά την διάρκεια της ημέρα και επίσης θα ανεβάζω πάλι την αγγελία. Φιλάκια πολλά.
Καλησπέρα αγάπη έχεις πμ.Κάποια αγγελία της κοπέλας έχουμε;
Ήρθα να πω Καλό βράδυ. Καλό ξημέρωμα.Που είναι αυτό, το αστέρι σήμερα;; ούτε φωτογραφία ούτε τίποτα,, μάς ξέχασε!!!!!
Καλησπέρα καρδιά μού έχεις πμ.παιδια εχουμε τηλεφωνο της κοπελας? ευχαριστω εκ τον πρωτερον
Καλημέρα!!!!!!! Πλάκα μας κάνεις μωρό, 12 το βράδυ είναι....Καλημέρα καρδιά μού έχεις πμ.
Καλησπερα καρδιά μού ευχαριστώ πολύ.καλο βρδυ και ενα υπεροχο σαββατοβραδο να εχεις.............
Χαχαχα το τηλ τρελάθηκε χχαχχχ.Καλημέρα!!!!!!! Πλάκα μας κάνεις μωρό, 12 το βράδυ είναι....
Καλησπέρα ματιά μου ευχαριστώ πολύ.Λίγα λόγια για την Τζένη μετά την συνάντηση πριν λίγες μέρες.
Ευδιάθετη και καλή στον αγώνα , ωραίο καμπυλωτό σώμα όπως στις φωτό , ωραίο μασάζ ενδιάμεσα και δεν κλέβει χρόνο . Τίμια επιλογή για το ποσό που ζητάει.
Χαχαχα αμέσως να μου την πεις ε????το τηλ η εσύ,από το πολύ![]()
χα χα !!!!!
το τηλ η εσύ,από το πολύΧαχαχα το τηλ τρελάθηκε χχαχχχ.
χα χα !!!!!έχεις χιούμορ και μου αρέσει, να σε πειράζω κούκλα μου.το κατάλαβες αυτό και στο ραντεβού μάς.Χαχαχα αμέσως να μου την πεις ε????