Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Μωράκι καλημέρα κανε μου τα ποιό λιανά για να τα καταλάβω χαχααχ Λατίνα είμαιδεν τα ξερεις καλα εχει δρομο ακομα πρεπει να βρη πρωτα τα μελλοι και μετα![]()
![]()
Μωράκι καλημέρα κανε μου τα ποιό λιανά για να τα καταλάβω χαχααχ Λατίνα είμαιδεν τα ξερεις καλα εχει δρομο ακομα πρεπει να βρη πρωτα τα μελλοι και μετα![]()
![]()
κομμα πασοκ,νεα δημοκρατια,συριζα κατανοητω ;)Μωράκι καλημέρα κανε μου τα ποιό λιανά για να τα καταλάβω χαχααχ Λατίνα είμαι

Καλημέρα μωρό ποια ψηφοφορία? Για πες σε μένα χαχχαχαχ μπας και μάθω και εγώ.Πότε ειναι η ψηφοφορία...?
Χαχαχα μπα εγώ είμαι ΚΚΕ.κομμα πασοκ,νεα δημοκρατια,συριζα κατανοητω ;)![]()
Καλημέρα καρδιά μού.καλημερα Τζενακι με την υπεροχη κωλαρα...![]()
Καλημέρα χαχαχα μέσα από το σάιτ Όχι αν έρθεις όμως κοντά μου μπορείς να την φιλήσεις.μπορω να δαγκωσω αυτα το κωλομαγουλα!!!!
αγαπη μου βεβαια και οχι μεσα στο σαιτ!!!!αγκαλια σου τα θελω!!!Καλημέρα χαχαχα μέσα από το σάιτ Όχι αν έρθεις όμως κοντά μου μπορείς να την φιλήσεις.

Α οκαγαπη μου βεβαια και οχι μεσα στο σαιτ!!!!αγκαλια σου τα θελω!!!
Καλημέρα καρδιά μού.Καλημέρα κοριτσάρα![]()
![]()
ΑΑΑΧΧΧΧ.....Καλό βράδυ μωράκια μου.
τι ειναι η κολαση μπροστα σου ενα τιποτα αλλα και τι να σου κανει μια ωριτσα μονο..............Καλημέρα καρδιά μού.
στείλε πμ στην Τζένη, θα σού απάντηση αμέσως, Και σε μένα έστειλε μπαμ μπαμ.αν δεν σού απάντηση στείλε πμ σε μένα το έχω εγώ.θα περάσεις σούπερπαιδια εχουμε τηλεφωνο της κοπελας? ευχαριστω εκ τον πρωτερον
Έχεις πμ καρδιά μου.παιδια εχουμε τηλεφωνο της κοπελας? ευχαριστω εκ τον πρωτερον
Έχεις πμ καρδιά μου.παιδια εχουμε τηλεφωνο της κοπελας? ευχαριστω εκ τον πρωτερον
Καλησπέρα αγάπη εδώ είμαι.....Που είναι αυτό, το αστέρι σήμερα;; ούτε φωτογραφία ούτε τίποτα,, μάς ξέχασε!!!!!
καλο βρδυ και ενα υπεροχο σαββατοβραδο να εχεις.............Καλησπέρα αγάπες καλό βράδυ.