Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπέρα ματιά μουΝα πω μια καλησπέρα κ καλή βραδιά στην κυρία του νήματος κ φυσικά στο φίλο ΓΑΣΠΑΡΗ που είσαι Γιώργο εσύ..
Καλησπέρα ματιά μουΝα πω μια καλησπέρα κ καλή βραδιά στην κυρία του νήματος κ φυσικά στο φίλο ΓΑΣΠΑΡΗ που είσαι Γιώργο εσύ..
έκανε βόλτες Χθές στα στενά τής αμαρτίας λες να είναι από χτες εκεί![]()
![]()
![]()

που είσαι εσύ ρε κούκλα χάθηκες σήμερα τι έγινε πήραν φωτιά τα κρεβάτια εεΚαλησπέρα ματιά μου

Φταίει η δουλειά μωρό μου.που είσαι εσύ ρε κούκλα χάθηκες σήμερα τι έγινε πήραν φωτιά τα κρεβάτια εε![]()
![]()
![]()
η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη (αφεντηκινα στην δικια σου περιπτωση)Φταίει η δουλειά μωρό μου.
Καλησπέρα ματιά μου όχι ακόμα εγώ να σου πω μια αλήθεια θέλω να καλοκαιριάζει λίγο γιατί δεν μου αρέσουν τα κρύα χαχαχ.
καλημερα υπεροχη ΤΖΕΝη καλημερα στην αισθηση της γκαυλας και του αισθησιασμου. Τα la buten shoes ειναιΚαλημέρα Καλημέρα σε όλοι την παρέα.
Καλημέρα γλυκούλι τι θες να ρωτήσεις αν τα παπούτσια είναι Christians louboutin Όχι μωρό είναι Mark Milán. Ιταλικό παπούτσι.καλημερα υπεροχη ΤΖΕΝη καλημερα στην αισθηση της γκαυλας και του αισθησιασμου. Τα la buten shoes ειναι
καλημερα κοριτσαρα υπεροχη οπως πανταΚαλημέρα Καλημέρα σε όλοι την παρέα.
Καλημέρα γλυκούλικαλημερα κοριτσαρα υπεροχη οπως παντα
Καλημέρα Καλημέρα σε όλοι την παρέα.
ήθελα να ήξερα ποιός είναι ο τυχερός που τα έκανε κόκκινα αχ αχ εεεΚοκκινίλες από μπατσές βλέπω στα κωλομεράκια σου ή ιδέα μου είναι;![]()

Καλησπέρα ματιά μου οκ εδώ θα σε περιμένω.καλη εβδομαδα τζεναρα και συντομα θα είμαι αθηνα να κανουμε ραντευουδακι![]()
![]()
![]()