doc_lin
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 73
- Like
- 7.656
- Πόντοι
- 29.935
Καλημερα κουκλαρα Jenifer... |Καλο Σαββατοκυριακο!!Καλημέρα παππούλη είπα να μη βάλω μέχρι να εμφανιστείς. Χαχαχ
Καλημερα κουκλαρα Jenifer... |Καλο Σαββατοκυριακο!!Καλημέρα παππούλη είπα να μη βάλω μέχρι να εμφανιστείς. Χαχαχ
Καλημέρα μάτια μου επίσης.Καλημερα κουκλαρα Jenifer... |Καλο Σαββατοκυριακο!!
Καλημέρα καρδιά μού ευχαριστώ πολύ επίσης.«Καλημέρα στην γυναικάρα που κάνει τις ευχές και τις επιθυμίες των αντρών πραγματικότητα καλο Σ/Κ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα μωρό επίσης.Α ρε τζενη καποια στιγμή, που θα παει θα βρεθούμε. Ως τοτε συνέχισε να μου φτιάχνεις τις μερες....καλημερα καλο σ/κ
χα χα καλό αλλά στράβωσε ο λαιμός μου ρε αστέρι μ ξέρεις είμαι γέρος κ με ταλαιπωρεις χα χα πάντως τουρλαλα το μωρο λέμε...Καλημέρα παππούλη είπα να μη βάλω μέχρι να εμφανιστείς. Χαχαχ
τετοια κανεις ''τυφωνα Τζενη'' κι ο ενας αρρωσταινει, κι αλλος εχει φτιαξει συλλογη απο ''εργοχειρα''.....Καλημέρα παππούλη είπα να μη βάλω μέχρι να εμφανιστείς. Χαχαχ

απλα δεν εχω καταλαβει πως σε καποιες αλλες ανοιξε με 5-6 αναρτησεις και με τον Δομηνικανο τυφωνα οχι..εκτος φυσικα κι αν δεν θελει η ιδια η κοπελια οποτε πασσο...θα ανοιξει λιαν συντομως.
Και εσυ να είσαι πάντα καλά.τετοια κανεις ''τυφωνα Τζενη'' κι ο ενας αρρωσταινει, κι αλλος εχει φτιαξει συλλογη απο ''εργοχειρα''.....![]()
![]()
![]()
να σαι παντα καλα κουκλαρα να μας ομορφαινεις τις αχαρες στιγμες μας.....![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα ματιά μου.θα ανοιξει λιαν συντομως.
Αρρώστια η κωλαρα σουΚαλημέρα παππούλη είπα να μη βάλω μέχρι να εμφανιστείς. Χαχαχ
Καλησπέρα γιατί καρδιά μού χαχαχΑρρώστια η κωλαρα σου
Καλησπέρα ματιά μου όχι ακόμα εγώ να σου πω μια αλήθεια θέλω να καλοκαιριάζει λίγο γιατί δεν μου αρέσουν τα κρύα χαχαχ.Κουκλα εχουμε κανενα νεοτερο?
Να πω μια καλησπέρα κ καλή βραδιά στην κυρία του νήματος κ φυσικά στο φίλο ΓΑΣΠΑΡΗ που είσαι Γιώργο εσύ..
έκανε βόλτες Χθές στα στενά τής αμαρτίας λες να είναι από χτες εκείΚ αλλοι τον ψαχνουν