Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλημέρα μωρό.Τι να πεις γυναικάρα και κωλάρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα μωρό.Τι να πεις γυναικάρα και κωλάρα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα Γιαννάκη μου σου απάντησα και αν θες παρεμε κιόλας.Καλημέρα κούκλα έχεις πμ απάντησε μου άμεσα.
Καλημέρα μωρό ευχαριστώ πολύ.καλημέρα τζεναρα ομορφες θα είναι η καλημερες όταν αρχιζουν ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
μάλιστα μάλιστα τι φωτό είναι αυτή μωρο πρωί πρωί αν κ παππούς κάτι αρχίζει κ ανεβαίνει σιγά σιγά καβλοημερες..Καλημέρα γλυκούλι από αύριο πρωί θα ανεβάσω αφού σήμερα αργά το βράδυ έρχεται μωρό αλλά εσύ πως μάτι μάτι χαχαχ ελα πάρε εμένα πρώτα.
Καλημέρα γλυκούλι από αύριο πρωί θα ανεβάσω αφού σήμερα αργά το βράδυ έρχεται μωρό αλλά εσύ πως μάτι μάτι χαχαχ ελα πάρε εμένα πρώτα.
Καλημέρα μωρό μουσωστη η Τζενουλα....καλημερες κουκλαρα!!
έχεις τήν καλημέρα απο τον Σούλη θέλει φωτό για να πάρει τα πάνω του ο γέρος.... ΜωρόΚαλημέρα μωρό μου
Παππού άστα σάπια χαχαέχεις τήν καλημέρα απο τον Σούλη θέλει φωτό για να πάρει τα πάνω του ο γέρος.... Μωρό
Καλημέρα μωρόΚαλημέρα καύλα ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!!![]()
![]()
![]()
Για τους λάτρεις τον δύο από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο βράδυ αλλάζω το μενού οπότε κανονίστε.....
Τωωωωωωωωρα μάλιστα, εδώ είμαστε μωρό μου, όλα τα λεφτά είσαι!!!
Τουκ τουκ ήρθα..... Μια γεύση μέχρι να έρθει το μωρό.
Τουκ τουκ ήρθα..... Μια γεύση μέχρι να έρθει το μωρό.

Χαχα μωρό μ εσυ
Καλημέρα καρδιά μου από αύριο θα έχω το ντουο μου μωρό και σου αφήνω πμ φιλάκια.
χάθηκες σήμερα εσύ γιατί.. Ουτε φωτο ούτε τπτ..Παππού άστα σάπια χαχα

Ηρθα αγάπη να ξερεις έχουμε και δουλειές χαχαχ ξέρεις εσύΛατινα είσαι εδω τι βλέπω δυνατό ντουο μάλιστα μαλιστα προβλέπω να γίνεται χαμός στο κρεβάτι απο τετάρτη.. ΕΡΕ κατι γαμήσια που θα πέσουν....