Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Αύριο πρωί αγάπη θα σε κάνω τούρμπο περιμενε και θα δειςχάθηκες σήμερα εσύ γιατί.. Ουτε φωτο ούτε τπτ..![]()
![]()
![]()
Αύριο πρωί αγάπη θα σε κάνω τούρμπο περιμενε και θα δειςχάθηκες σήμερα εσύ γιατί.. Ουτε φωτο ούτε τπτ..![]()
![]()
![]()
αυτά είναι αν κ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο αλλα αλλάΑύριο πρωί αγάπη θα σε κάνω τούρμπο περιμενε και θα δεις

Τι θα κάνω εγώ με σένα μου λες????? Όλο φωτό ζητάς και τηγανίτες τίποτα.αυτά είναι αν κ δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο αλλα αλλά![]()
![]()
![]()

Καλησπέρα ματιά μουκαλησπερα καυλο τζενη
Γιώργο εγω να δείς γέρος άνθρωπος τι έπαθα με την λατινα..ειδα μωρο της φωτο σου καυλωσα
Καλημέρα μωρόΚαλημέρα Λατίνα Θεά!!![]()
![]()
![]()
Κάμερα καρδιά μου πάντα έχω όρεξη αν εννοείς φωτο χαχα θα βάλω μετά έτσι σήμερα να σας έχω στη τσίτα.καλημέρα τζεναρα δεν σε βλεπω να εχεις ορεξη σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
παππούλη θα κάνω καμία δουλειά εγώ σήμερα η μπα.....Καλημέρα λέμε λατινοκολαρααααααααααααααααααα δεν είχει σήμερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μμμμ σούπερ η άσπρες γόβες χα χαπαππούλη θα κάνω καμία δουλειά εγώ σήμερα η μπα.....

μαν είναι δυνατή η λατινα θα την καταφέρω εγω που είμαι κ παππούς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα Τζενάκι, ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες στιγμές που μου χάρισες χθές ..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρωστάω μια κρητική που θα ανεβάσω αργότερα!!!
Να είσαι πάντα καλά κουκλίτσα μου!!!!!!!!!