Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Είδες αυτά είναι χαχαχ μάλλον με φτιάχνει το Σαββατοκύριακο χαχαχ...η εβδομαδα ξεκινησε πολλυ καυλιαρικη με αυτες τις φωτο![]()
Αγάπη μου εσύ.αααα φιρι φιρι το πας ..δεν θα προλαβουμε ναρθουμε τορπιλη κανονικη εισαι καυλα μου![]()
Αγάπη μου οπότε θες παρέμε εδώ είμαι και σε περιμένω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γλυκια Τζένη, Μαζι σου παντα παθαινουμε ψυχικο ταρακουλο, βαζεις δε βαζεις φωτο! αλλα δε μας πειραζει! Οπως σου ειχα πει πεταω σε λιγο για Ελλαδα, οποτε ....... αυριο πρωι, θα μιλησουμε να βρεθουμε! Φιλακια πολλά κουκλί, πολλα κι γλυκα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι εννοεις κανενα καλο σαν και σενα?Για τους λάτρεις τον δύο από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο βράδυ αλλάζω το μενού οπότε κανονίστε.....
Για τους λάτρεις τον ντουο από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο βράδυ αλλάζω το μενού οπότε κανονίστε.....
Ναι μωρό .τι εννοεις κανενα καλο σαν και σενα?
Καληνύχτα μωρό μου.καληνυχτα καυλο τζενη
δώσε λεπτομέρειες...Για τους λάτρεις τον δύο από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο βράδυ αλλάζω το μενού οπότε κανονίστε.....

Καλημέρα γλυκούλι από αύριο πρωί θα ανεβάσω αφού σήμερα αργά το βράδυ έρχεται μωρό αλλά εσύ πως μάτι μάτι χαχαχ ελα πάρε εμένα πρώτα.Αστέρι που είσαι μωρο εσύ εεε βάλε φωτο να γίνει χαμός ετσι..
Καλημέρα καρδιά μου από αύριο θα έχω το ντουο μου μωρό και σου αφήνω πμ φιλάκια.δώσε λεπτομέρειες...