Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Χανιά.Καλημέρα καυλα Αθήνα είσαι τώρα ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δευτέρα έρχομαι.Είσαι ηρακλειο ;
Χανιά.Καλημέρα καυλα Αθήνα είσαι τώρα ;
Δευτέρα έρχομαι.Είσαι ηρακλειο ;
Όχι δυστυχώς το αγαπημένο μου δεν ειναι διαθέσιμο παλι κέντρο θα μείνω και ναι 9 μέρες .Στο ρετιρέ ,? Θα μείνεις μέρες ;
Καρδιά μου θα με πάρεις τηλέφωνο από εβδομάδα και θα σε ενημερώσω γιατί από δω δεν στέλνω.Οκ θα προγραμματίσω συνάντηση
Αν θέλεις στείλε μύνημα την διεύθυνση
Και τις υπηρεσίες!!!
Η Τζεναρα μπορεί να μην είναι μοντέλο ούτε εικοσάχρονο αλλά είναι αισθησιακή γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης. Αν είσαι σωστός μαζί της θα σε βάλει κάτω και θα ξεχάσεις το όνομα σου.Καρδιά μου θα με πάρεις τηλέφωνο από εβδομάδα και θα σε ενημερώσω γιατί από δω δεν στέλνω.
Για αυτό και πάντα λέω την ηλικία μου εξάλλου την γράφω και στο προφίλ μου και όσο αφορά τα κιλά μου θέλω να χάσω κάποια ακόμα αλλά και αδύνατη δεν μου πάει. Ευχαριστώ πολύ για τα ωραία λόγια.Η Τζεναρα μπορεί να μην είναι μοντέλο ούτε εικοσάχρονο αλλά είναι αισθησιακή γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξης. Αν είσαι σωστός μαζί της θα σε βάλει κάτω και θα ξεχάσεις το όνομα σου.
Δεν το είπα για κακό κοριτσάρα μου. Οποίος θέλει πιπίνια που πιάνουν την πουτσα λες και αλλάζουν ταχύτητες στο αμάξι, να πάει σ αυτές. Εγώ θέλω γυναίκα που να έχει τα πιασίματα της, κρεβατογεμίστρα.Για αυτό και πάντα λέω την ηλικία μου εξάλλου την γράφω και στο προφίλ μου και όσο αφορά τα κιλά μου θέλω να χάσω κάποια ακόμα αλλά και αδύνατη δεν μου πάει. Ευχαριστώ πολύ για τα ωραία λόγια.
Το ξέρω μωρό μου εγώ απλά επιβεβαίωσα τα λεγόμενα σου.Δεν το είπα για κακό κοριτσάρα μου. Οποίος θέλει πιπίνια που πιάνουν την πουτσα λες και αλλάζουν ταχύτητες στο αμάξι, να πάει σ αυτές. Εγώ θέλω γυναίκα που να έχει τα πιασίματα της, κρεβατογεμίστρα.
Καλησπέρα αγάπη ότι έφτασα μόλις είμαι έτοιμη ενημερώνω.εφτασε αραγε η κοπελα ηρακλειο?
Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο.