melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 481
Ματιά μου Αθήνα είμαι αλλά δεν δουλεύω θα μιλήσουμε αν είναι από εβδομάδα.
Αυτή την εβδομάδα δηλαδή θα είσαι διαθέσιμη;
Ματιά μου Αθήνα είμαι αλλά δεν δουλεύω θα μιλήσουμε αν είναι από εβδομάδα.
Καλησπέρα ματιά μου, έρχομαι αύριο Θεσσαλονίκη και πρώτα ο Θεός την έρχομενη Τετάρτη θα βρίσκομαι κοντά σας.Ξέρω ότι δεν είναι ώρα για τέτοιες ερωτήσεις ενώ όλη η Ελλάδα πενθοι αν θες απαντά μου αν θα επισκεφτείς την Λάρισα ??
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και την τιμή που μας κάνεις να έρχεσαι Λάρισα με το καλό σε περιμενουμεΚαλησπέρα ματιά μου, έρχομαι αύριο Θεσσαλονίκη και πρώτα ο Θεός την έρχομενη Τετάρτη θα βρίσκομαι κοντά σας.
Καλησπέρα ματιά μου, ποιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις, σύντομα πολύ σύντομα Α και ευχαριστώ που έκανες λογαριασμό για να επικοινωνήσεις μαζί μου.Καλησπέρα Τζένη τα Χανιά πότε θα τα επισκεφτείς;
Ευχαριστώ πολύ μωρό μου και εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα.Συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με την Τζένη , δεν θα πω τίποτα !!!! Μ έβαλε κάτω μαζί με την φίλη της και τα είδα όλα !!!!!!! Δεν εχει σωμα μοντελου !! Έχει κωλαρα και βυζαρες και ξέρει να σ ευχαριστεί !!!!!! Με ξεζούμισαν !!!! Μέσα σε 45 λεπτά παίχτηκαν 2 γύροι !!!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!! Οποία θέλει περισσότερα ας στείλει μνήμα . Τζεναρα ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση μας !!!!
Θα σε μαλωσουμε..Να μας το λες οτι θα εχεις και φιλεναδα μαζι....Ευχαριστώ πολύ μωρό μου και εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα.
Να σαι καλά Τζένη μουΚαλησπέρα ματιά μου, ποιο γρήγορα από ό,τι νομίζεις, σύντομα πολύ σύντομα Α και ευχαριστώ που έκανες λογαριασμό για να επικοινωνήσεις μαζί μου.
Καλησπέρα, μα ανέβασα αγγελία δεν το κρατάω κρυφό χαχαχαχα.Θα σε μαλωσουμε..Να μας το λες οτι θα εχεις και φιλεναδα μαζι....
Εσυ εχεις δικιο....αλλα εμεις τα γεροντακια πρεπει να ψαχνουμε γυρω γυρω να τα βρουμε ....Καλησπέρα, μα ανέβασα αγγελία δεν το κρατάω κρυφό χαχαχαχα.
η φιλη της ποια ειναι? θα μας την φερει αραγε μαζι κρητη?Συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με την Τζένη , δεν θα πω τίποτα !!!! Μ έβαλε κάτω μαζί με την φίλη της και τα είδα όλα !!!!!!! Δεν εχει σωμα μοντελου !! Έχει κωλαρα και βυζαρες και ξέρει να σ ευχαριστεί !!!!!! Με ξεζούμισαν !!!! Μέσα σε 45 λεπτά παίχτηκαν 2 γύροι !!!!! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!! Οποία θέλει περισσότερα ας στείλει μνήμα . Τζεναρα ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση μας !!!!
Σε θέλω λαρισα σκέτη κόλασηΚαλησπέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε από την όμορφη Θεσσαλονίκη.