Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Καλησπερούδια αγάπες μου.
θεωρω οτι εβαλες το συγκεκριμενο ποστ κανοντας χιουμορ.
σε διαφορετικη περιπτωση,αν το πιστευεις δηλαδη,ειναι οτι πιο αστοχο για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα.
Καρδιά μου Καλημέρα, δεν κάνω χιούμορ απλά πλέον δεν ξέρω ποια τι να πιστέψω, εάν είμαι λάθος πες μου εσύ την άποψη σου.
η αποψη μου ειναι οτι μετα απο μια παρατεταμενη περιοδο κρισης,δεν ανοιγεις το διακοπτη ετσι απλα και ξαναγυριζεις εκει που ησουν προ κρισης.
το πας σταδιακα,αλλιως υπαρχει κινδυνος να επαναληφθουν τα ιδια και χειροτερα.
αυτο γινεται και τωρα. επιστροφη στην προ κρισης κατασταση με αργους ρυθμους.
κατανοω οτι καποιοι ζοριζονται αλλα για μενα δεν υπαρχει αλλος δρομος.
Από το FB, δες εδώH ανάρτηση #9412 είναι απλά καταπληκτική . Αν είναι απο κάποιο σάϊτ, να το δούμε _ τί αλλο μπορεί να λέει κλπ
η αποψη μου ειναι οτι μετα απο μια παρατεταμενη περιοδο κρισης,δεν ανοιγεις το διακοπτη ετσι απλα και ξαναγυριζεις εκει που ησουν προ κρισης.
το πας σταδιακα,αλλιως υπαρχει κινδυνος να επαναληφθουν τα ιδια και χειροτερα.
αυτο γινεται και τωρα. επιστροφη στην προ κρισης κατασταση με αργους ρυθμους.
κατανοω οτι καποιοι ζοριζονται αλλα για μενα δεν υπαρχει αλλος δρομος.
Αυτό γίνεται, αλλά είναι παράδοξο να πρέπει να ανοίξει η αγορά για οικονομικούς λόγους, κ να γνωρίζουμε ότι ρισκάρουμε. Εύστοχο το κείμενο που ανέβασε η Τζένη. Η κατάσταση είναι χάος, δεν ξέρουμε τι είναι σωστό κ τι όχι. Από αύριο που ξαναβγαινουμε μαζικά έξω, σε 2 βδομάδες και κάτι θα δείξει εάν κάναμε καλά ή όχι. Το στενάχωρα είναι που δε θα μπορούμε να βρεθούμε με τη Τζένη, αλλά κι αν βρισκόμασταν μάλλον θα υπήρχε μούδιασμα στην αρχή. Τι θα ήταν οκ να κάνουμε κ τι όχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά. Όπως κ να χει Τζεναρα υπομονή μέχρι να καταφέρουμε να ξαναβρισκομαστε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος...
Ε οκ εχει κ δικιο
Δηλ στα κομμωτηρια δεν παει ο ιος κ παει στα μαγΑζια με τα αθλητικα
κακος δεν το χρησιμοποίησες ετοιμαζουμε ομαδα για τους ολυμπιακουςΚαρδιά μου και εγώ μαζί σου είμαι, μπορεί εσύ και εγώ όπως πολύ κόσμο να μην περνάμε δύσκολα αλλά δυστυχώς επειδή τόσο καιρό που είμαι σπίτι εγώ πέσει με τα μούτρα στις ειδήσεις γενικά σε όλο τον κόσμο πίστεψε με η κατάσταση σε άλλες χώρες είναι φρίκη. Περνάνε δύσκολα υπάρχουν πολλά κρούσματα και νεκρούς. Ο κόσμος δεν ακούει, δεν προσέχει, νομίζει ότι είναι ψέμα όλο αυτό και εκεί έρχομαι εγώ και ρωτάω γιατί να πληρώσω εγώ αλλουνού τα λάθη; Γιατί εφόσον εγώ τη καραντίνα μου την εχω κανει σωστά όπως πρέπει όχι για τι έτσι πρέπει λόγο πρόστιμο αλλά για μένα για να είμαι εγώ καλά, γιατί εφόσον εγώ μπορώ να το κάνω γιατί άλλοι δεν παρακολουθούν το ίδιο παράδειγμα;έχεις την εντύπωση ότι από αύριο δεν θα υπάρξει κρούσμα και νεκρούς για μένα θα γίνει τρεις χειρότεροι γιατι ο κοσμος αύριο θα βγει και θα πει επιτέλους έξω και τώρα είναι που πρέπει να προσέχουμε ποιο πολύ, ουδέποτε δεν χρησιμοποίησα την επιλογή 6 για να κάνω άθληση, είπα εφόσον στην καθημερινή μου ζωή δεν πάω για περπάτημα δεν θα το κάνω τώρα για να το παίξω αθλήτρια.
Με λίγα λόγια τι έχεις να μας πεις και για της μάσκες που παλιά μας έλεγαν ότι να μην τις φοράμε και τώρα υπάρχει πρόστιμο 150€; το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλοι θέλουμε να γυρίζουμε στη κανονική μας ζωή και δυστυχώς δεν το βλέπω για άμεσα.
και οι μικροτερες επιχείρησεις κλειστες για ενα και μοναδικο λογω

Α, κ βάλε κ καμία φώτο ρε κοριτσαρα, λυπήσου μας
H ανάρτηση #9412 είναι απλά καταπληκτική ;). Αν είναι απο κάποιο σάϊτ, να το δούμε _ τί αλλο μπορεί να λέει κλπ![]()
Από το FB, δες εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=314642.new;topicseen#new][u] *****.tv forum[/url]
Καλό μήνα Τζενουλα!!!!!!!!!!!!!
κακος δεν το χρησιμοποίησες ετοιμαζουμε ομαδα για τους ολυμπιακουςοσον αφορα την μασκα σιγα σιγα το περνουν πισω
υποχρεωτικη βασικα μονο στα μεσα μαζικης μεταφορας ;) απο αυριο συμφωνώ μαζι σου θα εχει μεγαλο γελιο ανοιγουν τα μεγαλα καταστηματα ηλ. ειδων - αθλητικα ειδη οπως ειπε ο τσιοδρας για να αγορασουμε καινουργια παπούτσια γιατι τα αλλα τα χαλασαμε
και οι μικροτερες επιχείρησεις κλειστες για ενα και μοναδικο λογω
τι φπα να εισπραξει απο ενα μικρο μαγαζι
τιποτα σχεδον :- οποτε τα μεγαλα γελια(κλαματα) ερχονται
![]()
![]()