Νέα

Τυχαία συνάντηση στον δρόμο με ιερόδουλη που γνωριζώμαστε !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
Μου έχει τύχει πολλές φορές να συναντηθώ με την Κάρλα την καύλα που την έχω πάρει πάμπολλες φορές όταν έβγαζε βόλτα το σκυλάκι της. Φιλάκια, τι κάνεις και μια φορά της πρότεινα να πάμε σπίτι της για free fuck αλλά μου είπε ότι είναι η μαμά της εκεί και να περάσω από το μπουρδέλο άμα θέλω :sunglasses: 

Ηταν ο δικος της τροπος να λεει "παρε πουλο σιγα σιγα"  :grin:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
έχει τύχει δύο φορες, την πρώτη πέτυχα την Κέλλυ απο Φ104 όταν πήγαινε στην δουλεία, με χαιρέτησε και είπαμε δύο μαλακίες στο δρόμο. Την δεύτερη πέτυχα την Πατρίσια απο Πειραιώς 193 στο μετρό, με κοίταξε, μου χαμογέλασε, της ανταπέδωσα το χαμόγελο και τελείωσε η φάση.

Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο. Δέν θέλω να γίνομαι αγενής, αλλα προτιμώ η "σχέση" με την κοπέλα να αρχίζει και να τελειώνει μέσα στο σπιτάκι. Έξω ο καθένας ας έχει την ζώη του και ας μήν μπερδευόμαστε. Μιας και η φύση της δουλείας τους είναι μυστήρια, είναι πολύ εύκολο να γίνονται παρεξηγήσεις γιατι δεν ξέρει ο ένας πως ο άλλος αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση.
 

Επισκέπτης
Τις πετυχαινω παντου και παντα, στα σουβλατζιδικα, στις καφετεριες, στα παντοπωλεια, στα ψιλικατζιδικα, στα μαγαζια, τους κλεινω το ματι και στελνω φιλακι εξ'αποστασεως  :grin: Αν ειναι μονες ή με αλλες τσουρκες η μονιμη απαντηση τους αφου αφου σταματησουν να γελανε ειναι : "ΠΑΛΙ ΕΣΥ? ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΑΙ?" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.543
Κριτικές
200
Like
1.191
Πόντοι
2.310
σωστός .... σωστές...!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom