Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
To μαγαζι δυστυχως εχει τραγικεσ κοπελες-τραγικα ποτα και τραγικο χωρο αυτος ειναι ο μοναδικος λογος που δεν εχει κοσμο και ουτε θα εχει ποτε.
Δυστυχως ηταν ενα μαγαζι που περασαμε τα παιδικα μας χρονια και καταντησε ενα μαγαζι ντροπη για το ηρακλειο.
Καλα, για τις κοπελλες δε σηκωνει πολλη συζητηση, ο καθενας με τα γουστα του. Εμενα καποιες μ`αρεσουν αλλα δεν ειμαι ο Παπας και δεν εχω παντα δικιο. Θα ειναι βεβαια ενδιαφερον αν μπεις σε πιο πολλες λεπτομερειες (δε χρειαζεται να κανεις ρομπα συγκεκριμενες, γενικα μιλαμε) αλλα τελικα ειναι θεμα γουστου. Για τα ποτα παρομοιως δε μπορω να διαφωνησω μαζι σου αφου ποτε δε πινω πραγματικο αλκοολ στα στριπ - μπυρα το πολυ. Εκει που απορω ειναι η κριση σου για το χωρο. Ειναι ακριβως ο ιδιος που ηταν παντα, συμπεριλαμβανομενων και των παιδικων μας χρονων!
Παντως ειναι γεγονος οτι εχει αναδουλειες, οποτε οντως κατι κραταει τον κοσμο μακρια. Εστω κι εχεις δικιο κι ειναι επειδη το μαγαζι ειναι οντως πιπα. Το προβλημα που εχω ειναι οτι προκειται για την ιδια ακριβως πιπα που και παλιοτερα. Γιατι το πηρε χαμπαρι η πελατεια τωρα συγκεκριμενα?
Δεν ειρωνευομαι, πραγματικα αναρρωτιεμαι.

τωρα πια και φραπεδια
ξερεισ κανεισ γιατι εκλεισε και αν θα ξανανοιξει??