Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
τωρα στο ατ 4 ζευγαρια, 3 απολυμενες αεροσυνοδοι της Thomas Cook , και ο χρηστης Filippos3739 μαζι με την φιλη του να ζητιανευει πουτσα απο αυτον που γαμαει την φιλη του
ο Filippos3739 ειναι εκει τωρακανενα κροσακι ή κανενας ωριμος για παιχνιδια στις 7 στις καμπινες
Τύπε σε ξεμιουτάρανε και επανήλθες ακόμη πιο βλάκας,την έχεις τεράστια ανάγκη τελικά την σφαλιάρα και την τραμπούκα σου από τους μύστες του φόρουμ.
Παντου καπνιζουν και στις καμπινες πανω σκανε συχνα και μπαφοι
και ναργιλέδες αυτό το ξέχασες
και ναργιλέδες αυτό το ξέχασες

Δε μπορεις αμα δεν πεις τη μαλακια σου
κανε το κολπο που κανει ο Filippos3739 γραψε πριν πας οτι εχει 3-4 ζευγαρια και 3-4 γυναικες μονες που τις πηδαν ολοιΑχ θέλω να πάω σήμερα το βράδυ μετά τις 11 αλλά φοβάμαι μήπως δεν έχει τίποτα από κόσμο. Με εξιταρει η ιδέα η αλήθεια.
κανε το κολπο που κανει ο Filippos3739 γραψε πριν πας οτι εχει 3-4 ζευγαρια και 3-4 γυναικες μονες που τις πηδαν ολοι
θα μαζευτουν πολλοι μαλακες στο σινεμα σιγουρα και θα κανεις παιχνιδι
Πήγα τελικά μετά τις 12. Ντυμένη όπως έπρεπε! Δεν είχε πολύ κόσμο αλλά πέρασα σούπερ!
πεστα ρε συ Olina..πολύ ζέστη στις καμπίνες..θα μπορουσαν πιστεύω να κάνουν κάτι γι'αυτό..έκανα φάση στα όρθια και στο καπνιστήριο, δεν ξέρω αν επιτρέπεται πάντως μου άρεσε πολύ γιατί είναι το μοναδικό σημείο με φωτισμό και ήταν σούπερ. Χρειάζεται πάντως κλιματισμός και στα δωματιάκια γιατί ιδρώνεις από τα προκαταρκτικά κιόλας!
πεστα ρε συ Olina..πολύ ζέστη στις καμπίνες..θα μπορουσαν πιστεύω να κάνουν κάτι γι'αυτό..
ευχαριστωωωΗ νεα σου φωτο στο αβαταρ τα σπαει
Χαχαχαχαχα,μεγάλος μαλάκας αυτός ο φίλιππος3739 τύπε.