kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.670
- Πόντοι
- 11.915
Σήμερα θα πάω πρώτη μου φορά ... Οποιοσ ενδιαφέρεται θα με βρει εκεί ;)
Τζίνα κρος τι έγινε τελικά???Σε εντόπισαν οι συναγωνιστές ή τους έπαιξες κρυφτό???
Σήμερα θα πάω πρώτη μου φορά ... Οποιοσ ενδιαφέρεται θα με βρει εκεί ;)
καποια απο τις cros της παρεας εχει ορεξη σημερα για παιχνιδι? γυρω στις 11.00 - 12.00?
.Τζίνα κρος τι έγινε τελικά???Σε εντόπισαν οι συναγωνιστές ή τους έπαιξες κρυφτό???
ναι ο Brad Pit δεν πάει αυτό τον καιρό..είναι διακοπές....
Τραγικός κόσμος! Δεν μου άρεσε καθόλου!
έλα σήμερα στο λάμδα τζινα.
εκει δεν παταει ψυχη στις καλες μερες αυγουστιατικα θα πατησει?έλα σήμερα στο λάμδα τζινα
.
Δεν πάει και και ο souker αυτόν τον καιρό ,να ομορφύνει το μέρος!!ναι ο Brad Pit δεν πάει αυτό τον καιρό..είναι διακοπές...

.
ναι ειδαμε και τουσ προιγουμενουσ μηνεσ μονδελες και μονδελα ολο κοικλοφορουν εκει μεσα χαχα!!!απο σετεμβριο παλι ολα τα ζομπι θα παραμονευουν για ενα κομματι κρεας .Ρε μανάρι είναι δυνατόν που όλοι είναι διακοπές, να ζητάς να βρεις το καλό?
Από τέλος Αυγούστου που θα μαζευτούν πάλι Αθήνα θα έχει ωραίο κόσμο ;)
εγώ τα έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη γίνει κανένα ντου απ' έξω. Δλδ μη ληστέψουν το ταμείοΑυτο γράφω καλέ! , οταν ΚΑΠΟΙΟΣ δεν ερχεται με αμαξι!!![]()
Επίσκεψη χθες το μεσημέρι. Πήγα στις 14:30 και έφυγα στις 17:15. Πολύ λίγος κόσμος και όλοι τους άσχημοι, καράφλες, χοντροί, μπαρμπάδες και πούστηδες. Με διπλάρωσε ένας νέος, Γερμανός και με έπρηξε για να κάνουμε φάση. Του εξηγούσα πως είμαι straight και αυτός δεν χαμπάριαζε με τίποτα. Τον είδα, σε κάποια φάση, να τον παίζει, όρθιος, σε μια άκρη, κοντά στην οθόνη και ξαφνικά βρέθηκε στον τελευταίο αριστερό καναπέ, ξαπλωμένος, όπου τον «γράσαρε» ένας πατσαβούρης. Με πλησίασε ένας ευγενικός κύριος και μου είπε ότι τον συγκεκριμένο τον είχαν γαμήσει πέντε άντρες, πριν.
Αυτή τη περίοδο έχετε δει τουρίστες ή τουρίστριες να επισκέπτονται τον χώρο;