Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπορείς να τα περιγράψεις και ως παρακμιακα, η καλτ, άλλος θα τα έλεγε ίσως underground, ή φετιχιστικα.... είναι λίγο η πολύ όπως το ίδιο το σεξ εντελώς υποκειμενικό το τι φτιάχνει τον καθένα ... ότι αξίζει μια επίσκεψη πάντως το πιστεύω τουλάχιστον το συγκεκριμένο σινεμά
στην αίθουσα και μετά πήγαμε καμπίνα και παίξαμε κανονικα

Παιδιά να ρωτήσω , υπάρχουν ντουλαπάκια για να αφησεις προσωπικα αντικείμενα που κλειδώνουν?
οχι δεν υπαρχουν
Μόνο στο ΛΑΜΔΑ θα βρείς τέτοιες πολυτέλειες~!!!!!!Παιδιά να ρωτήσω , υπάρχουν ντουλαπάκια για να αφησεις προσωπικα αντικείμενα που κλειδώνουν?
μπορείς να αφήσεις στο ταμείο....Παιδιά να ρωτήσω , υπάρχουν ντουλαπάκια για να αφησεις προσωπικα αντικείμενα που κλειδώνουν?
μπορείς να αφήσεις στο ταμείο....
Ανδρομέδα άφησε τα στο αμάξι![]()
αν θέλεις πάμε μαζί και τα αφήνουμε στο αμάξι μου ,κινητά κτλ
αν θέλεις πάμε μαζί και τα αφήνουμε στο αμάξι μου ,κινητά κτλΔεν ειναι βολίκο για καποιον που δεν ερχεται με αμαξι να αφησει ολα του τα προσωπικα αντικειμενα στο ταμείο , εγω δεν θα εμπιστευόμουνα!
ναι sorry μπερδεύτηκαΑυτο γράφω καλέ! , οταν ΚΑΠΟΙΟΣ δεν ερχεται με αμαξι!!![]()
ναι μαναρι μου :-*Να μας πείτε πότε θα πάτε ρε κορίτσια να είμαστε κι εμείς εκεί![]()
και το αμάξι στο ιδιωτικό πάρκινγκ γιατί πέριξ της πλατείας Βάθης που είναι το σινεμά έχεις μια πιθανότητα 70% να το βρεις σπασμένο για αυτό ελατε στο λάμδα που έχει καί ντουλαπάκιααν θέλεις πάμε μαζί και τα αφήνουμε στο αμάξι μου ,κινητά κτλ
Ρε τυπε τι Λάμδα και κουραφέξαλα? Που δεν πατάει άνθρωπος. Τα ίδια λεφτά θα δώσουν και στο Adult έχει και κρεβάτι να κάνουμε άνετα κάνα παιχνίδι!
Εγώ κορίτσια αφήνω το αμάξι ακριβώς απέναντι από το μαγαζί
Αν βρείτε εκεί δεν θα έχετε θέμα. Μην το αφήσετε σε κάνα στενό