Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
έτσι ακριβώς.... Το καραγκιοζιπρεπει να βρεθουμε εγω εσυ και ο Κωστακης να του ριξουμε απο δυο φαπες..αντε με το μαλακα![]()
ποτε να κανονισουμε τα τακτικα και μονιμα μελη του μπου να κανουν το κοριτσι να περασει καλα?
μακαρι να μην ειναι φαικ...πολυ δυνατο ειναι!Φαίνεται αξιόλογο...ιππεύσιμο
Απο Δευτερα και για ενα μηνα θα ειμαι Αθηνα θα κανω καποια επισκεψη σε τσοντοσινεμα
εγω ποτε μπορω να ερθω να περασω καλα εχει ανοιξει νεος χωρος κατω στο υπογειο τι παιζει εκει μπορειτε να μου πειτε η καλυτερα επανω?
Τύπισσα ενδιαφέρεσαι κι εσύ να γαμηθείς από κοντό 45αρη μαλλιά με λίγη καράφλα???

ο μαλλιας τυπεπαει κανεις καλος ψωλαρας σε αυτα σε τσοντοσινεμα;
δεν εχω παει ποτε

Τι έργα σου αρέσουν τύπε;Καλησπερα σε ολους.Δεν εχω παει ποτε σε σινεμα αλλα θελω να παω...Δεν παω ακομα ομως γιατι δεν ξερω τι παιζει με αυτα μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες...?
Καλησπερα σε ολους.Δεν εχω παει ποτε σε σινεμα αλλα θελω να παω...Δεν παω ακομα ομως γιατι δεν ξερω τι παιζει με αυτα μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες...?
.Ξέχασες μόνο ν'αναφέρεις ότι σκάνε μύτη και αρκετά σι-ντι για όσους ενδιαφέρονται