Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 16
Ημουνα 2 μήνες στο νοσοκομείο από το ξύλο που μου σερβιρισε και δεν μπορούσα να κουνησω τα δάχτυλα μου.Με πέρασε από πάνω με το σκούτερ.
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
Ημουνα 2 μήνες στο νοσοκομείο από το ξύλο που μου σερβιρισε και δεν μπορούσα να κουνησω τα δάχτυλα μου.Με πέρασε από πάνω με το σκούτερ.
Στο βίντεο σου κάνουν αρμονική ταλάντωση τα μπούτια σου από την παλινδρόμηση ή μου φαίνεται?εγω καβλα δινω μικρε
Ευτυχώς ήταν 50αρι και ήταν αλαφρης και δεν με κρεπαρισε τέρμα.ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
μαλάκα έλιωσααααα
Ευτυχώς ήταν 50αρι και ήταν αλαφρης και δεν με κρεπαρισε τέρμα.
λοιπον επειδη πεφτει πολυ παραμυθι εδω μεσα ,σας ενημερωνω οτι αυτον που ψαχναμε τον βρηκαμε
Τωρα κλαινε ολα τ'αλανιαααα
Που θα μεινουνε χαρμανιαααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
τύπε καμία πλαστική έκανες?Ημουνα 2 μήνες στο νοσοκομείο από το ξύλο που μου σερβιρισε και δεν μπορούσα να κουνησω τα δάχτυλα μου.Με πέρασε από πάνω με το σκούτερ.
δεν προλαβες να αντιδράσεις?και σε πάτησε ε?Πρέπει να χει αλλάξει πιστόνι στο σκούτερ και με πρόλαβε.ετρεχα να ξεφυγω αλλά που,με σαμπουκιασε στο ξύλο.τύπε καμία πλαστική έκανες?![]()
δεν προλαβες να αντιδράσεις?και σε πάτησε ε?
πω ρε τυπε τουμπανο το σκουτερ!αντε περαστικαΠρέπει να χει αλλάξει πιστόνι στο σκούτερ και με πρόλαβε.ετρεχα να ξεφυγω αλλά που,με σαμπουκιασε στο ξύλο.

Γιατι πριν ειχε?Τι εγινε ρε παιδια τι νεκρα ειναι αυτη 3 μερες τωρα??????? Εχω παει σερι και τις 3 ημερες και ζευγαρι ουτε για δειγμα
Εγω λεω πως δεν ειχε και οτι ολα οσαλενε εδω ειναι. Μουφες....κατα τα λεγομενα καποιων εδω ομως ναι ειχε.
Τι εγινε ρε παιδια τι νεκρα ειναι αυτη 3 μερες τωρα??????? Εχω παει σερι και τις 3 ημερες και ζευγαρι ουτε για δειγμα
δεν νομιζω να μην ξαναπαει παντος σε σινεμα .H κοκκινομάλλα μπηκε να ψάξει εκεινον που την ειχε καρφώσει από το κωλαράκι και δεν καταλαβαινε από την καύλα.
Η ιδια μας το ειπε αυτό βασικά.
Για μενα το να πάς σε τέτοιο μαγαζι με την ελπιδα μηπως και βρεις κανα ζευγάρι που να γουστάρει παιχνιδι δεν είναι και ότι καλυτερο
στο τελος μπορει να καταληξεις να πηδας κανα τραβέλι επειδή δεν θα εχει τιποτα άλλο εκει γυρω :S και οι πουστηδες για αυτό πάνε σου λεει εκει πάνω στην αναμπουμπούλα θα χωθούμε και εμεις και ολο και κάποιος θα μας τονε καρφώσει
καλυτερα να πας σε κανα swingers club που εκει πάνε για να γαμηθουν όχι "Μολις νιώσω καύλες θα πάω...."
και που θα το ξέρουν αυτό οι άλλοι? μηπως θα είναι το κοκκινο μάη?![]()
![]()

H κοκκινομάλλα μπηκε να ψάξει εκεινον που την ειχε καρφώσει από το κωλαράκι και δεν καταλαβαινε από την καύλα.
Η ιδια μας το ειπε αυτό βασικά.
Για μενα το να πάς σε τέτοιο μαγαζι με την ελπιδα μηπως και βρεις κανα ζευγάρι που να γουστάρει παιχνιδι δεν είναι και ότι καλυτερο
στο τελος μπορει να καταληξεις να πηδας κανα τραβέλι επειδή δεν θα εχει τιποτα άλλο εκει γυρω :S και οι πουστηδες για αυτό πάνε σου λεει εκει πάνω στην αναμπουμπούλα θα χωθούμε και εμεις και ολο και κάποιος θα μας τονε καρφώσεικαλυτερα να πας σε κανα swingers club που εκει πάνε για να γαμηθουν όχι "Μολις νιώσω καύλες θα πάω...."
και που θα το ξέρουν αυτό οι άλλοι? μηπως θα είναι το κοκκινο μάη?![]()
![]()