Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καταπιεσμένους γκει θα βρείτε σε αυτά τα μερη
γιαννη εχουμε τεραστια αναγκη την ενημερωση σου .Το ζευγαρι αυτο ηρθε Παρασκευη κατα της 4. Μεγαλο σε ηλικια 55-60. Η γυναικα με πεσμενο στυθος κ μικρο, γεματη σπυρια στο προσωπο κ εβυχε ασταματητα. Επαιξε με 4 ατομα που το ρισκαραν. Μου κανα σημα να μπω αλλα δεν μου ........
Σαββατο απο της 9 μεχρι της 1:30 που εφυγα μπηκαν 3 ζευγαρια. Ολα παιξανε με αλλους κ ηταν ευχαριστω μετα απο καιρο!!!! Το προτω πηρε σε καμπινα 4-5 ατομα. Το δευτερο που εβλεπα για πρωτη φορα πηρε εναν μεσα στις καμπινες του ισογειου κ το τριτο που ερχετε συχνα καμια 6-7 ατομα στο υπογειο κρεββατι με πιπα κ χυσιμο στο στυθος!!!!
γιατι πρέπει να είναι καποιος για να εχει αποψη.?Τύπε είσαι κι εσύ θαμώνας![]()
![]()
γιατι πρέπει να είναι καποιος για να εχει αποψη.?

έγινε κόβω τυπεΕσύ τι λες δηλαδή τύπε,σου φαίνεται λογικό να έχεις άποψη χωρίς να είσαι πελάτης :o :o![]()
![]()
![]()
Άμα έγραφες και σωστά θα διαβαζόταν... Αλλο το στΗθος φίλε, άλλο το σπΥρί![]()
![]()
Αχ μωρο μου εσυ
Αχ
Ο,τι κ να λες παντα θασαι μια κακια που απλα ζηλευει κατι καλυτερο απο εσενα
Δε θα φαω τπτ διοτι οπως περιεγραψα
Προσεχω![]()

Εσυ χρειαζεσαι βοηθειαναι φορα τον κλωνο που παροπλισες και δε θα σε καταλαβουνε να σε καρπαζωσουν![]()
Πλησιαζει η μερα της επιστροφης της 20 χρονης κορασιδας.το ψησιμο παει καλα.οποιος ηταν εκει στο αλλο σκηνικο ξερει για ποια μιλαω....εν αναμονη...
Πλησιαζει η μερα της επιστροφης της 20 χρονης κορασιδας.το ψησιμο παει καλα.οποιος ηταν εκει στο αλλο σκηνικο ξερει για ποια μιλαω....εν αναμονη...

george εσενα περιμενουμε τυπε μου!!ισχη η προσφορα μου να κανονισω αν ειμαστε 5-10 ατομα εκλεκτα απο εδω να κανουμε ματσακι!αναμενουμε νεα σου!Πλησιαζει η μερα της επιστροφης της 20 χρονης κορασιδας.το ψησιμο παει καλα.οποιος ηταν εκει στο αλλο σκηνικο ξερει για ποια μιλαω....εν αναμονη...
Α! Καλα εχει εδω αγαμητους .Ποτε προλαβατε και στειλατε πμ?????
Α! Καλα εχει εδω αγαμητους .