Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
366
Πόντοι
20
καποιες ακομα σελιδες υψηλου λογοτεχνικου επιπεδου μολις προστεθηκαν σε αυτο το ταραχωδες νημα. σας ευχαριστουμε για την συμμετοχη σας.
ας περασει το επομενο παρατραγουδο.

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
434
Πόντοι
20
Άστο ρε τύπε αυτό το ρημάδι και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις και να ξεφτιλιστεις όπως γουστάρεις :rockon:
Τσάμπα η στριγγαρα που φόρεσες,πάλι αγαμητος έφυγες :confused::headbang:
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν φόρεσα καθόλου τσάμπα την στριγκαρα μου. Πραγματικά πέρασα μια χαρά.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.795
Πόντοι
11.915
Πως δεν το έγραψα! Για δες λίγο παραπάνω τιις αναρτήσεις μου.
Ρε τύπε εκτός από το ωράριο έγραψες ότι ντρεπόσουν να κυκλοφορήσεις μήπως στην πουν :confused:
Τελικά γαμηθηκες ή έφυγες παρθένος :think::rockon:

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
434
Πόντοι
20
Ρε τύπε εκτός από το ωράριο έγραψες ότι ντρεπόσουν να κυκλοφορήσεις μήπως στην πουν :confused:
Τελικά γαμηθηκες ή έφυγες παρθένος :think::rockon:
Για να σου λέω ότι πέρασα καλά τι καταλαβαίνεις; Γιατί δεν πέρασες κι εσύ μια βόλτα από κει;

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.217
Πόντοι
201

Steve 12

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
393
Πόντοι
20
Γιατί αν περάσει θα φάει μαπες,έχει φάει πόρτα από ότι λένε εδώ
Λες να έχει ο ιδιοκτήτης του ιδρύματος φωτογραφίες, στο άλμπουμ του ταμείου να βλέπουν τα οι υπάλληλοι του ταμείου και να μην τους βάζει μέσα, εγώ είχα πατήσω εκεί μέσα από το 2013 που με πέταξαν έξω επειδή έτρωγα πατατάκια και μπορεί να με επερνε ο ύπνος που καί που, και να ροχαλιζα και να εκλανα, εγώ τότε ειμουν ο κυνηγός ηδονοβλεψίας πανηδονιστης του ιδρύματος

Sexy_funn

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
26
Πόντοι
0
Λες να έχει ο ιδιοκτήτης του ιδρύματος φωτογραφίες, στο άλμπουμ του ταμείου να βλέπουν τα οι υπάλληλοι του ταμείου και να μην τους βάζει μέσα, εγώ είχα πατήσω εκεί μέσα από το 2013 που με πέταξαν έξω επειδή έτρωγα πατατάκια και μπορεί να με επερνε ο ύπνος που καί που, και να ροχαλιζα και να εκλανα, εγώ τότε ειμουν ο κυνηγός ηδονοβλεψίας πανηδονιστης του ιδρύματος
Και δε ξαναπηγες ποτε τυπε?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.795
Πόντοι
11.915
Με τέτοιο κωλοκρυο εκεί μεσα ακόμα και καλοκαίρι λογικό να σε πιάνει βρωμερό κλανίδι τύπε :rockon:
Η συνέχεια είναι το απαξιωτικό χέσιμο,τελειώνοντας θα πάρεις κι ενα σνακ από το μηχάνημα. Αλλά ο μαλάκας ο μπάρμπας να παρεξηγηθεί και για αυτό :jerking::jerking::headbang:
Χθες πέρασα κατά τις 01:00 απ' έξω,ανοικτό ήταν αλλά το μόνο άτομο που είδα ήταν ένας μπάρμπας με μούσια να πηγαίνει πάνω κάτω στην είσοδο :confused::headbang:
Τα κατάφερε ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης να το φουνταρει :birdman::birdman:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.110
Πόντοι
456
προσεχε γιατι ειναι μαχητης του ufc

images

Steve 12

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
393
Πόντοι
20
Με τέτοιο κωλοκρυο εκεί μεσα ακόμα και καλοκαίρι λογικό να σε πιάνει βρωμερό κλανίδι τύπε :rockon:
Η συνέχεια είναι το απαξιωτικό χέσιμο,τελειώνοντας θα πάρεις κι ενα σνακ από το μηχάνημα. Αλλά ο μαλάκας ο μπάρμπας να παρεξηγηθεί και για αυτό :jerking::jerking::headbang:
Χθες πέρασα κατά τις 01:00 απ' έξω,ανοικτό ήταν αλλά το μόνο άτομο που είδα ήταν ένας μπάρμπας με μούσια να πηγαίνει πάνω κάτω στην είσοδο :confused::headbang:
Τα κατάφερε ο μαλάκας ο ιδιοκτήτης να το φουνταρει :birdman::birdman:
Καλημέρα , καλή εβδομάδα φίλε μου έχει βγάλει πολλά ευρώ αυτό το ίδρυμα , μπορεί να θέλει να το κλείσει και να μην υπάρχει κανείς αγοραστής του ιδρύματος και να θέλει να περιορίσει την λειτουργία του ιδρύματος για να περιορίσει και τα έξοδα, βασικά δουλεύει για το ενοίκιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom