Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.215
- Πόντοι
- 201
Τι ώρα θα πας θα είμαι εκεί να σε πηδήξω ,ενημέρωσεΟπότε αφού είναι ανοιχτό θα πάω μια βόλτα σήμερα το βράδυ. Ελπίζω να μην με προσβάλουν και να είναι κι αυτό απλά φήμη
Τι ώρα θα πας θα είμαι εκεί να σε πηδήξω ,ενημέρωσεΟπότε αφού είναι ανοιχτό θα πάω μια βόλτα σήμερα το βράδυ. Ελπίζω να μην με προσβάλουν και να είναι κι αυτό απλά φήμη
Η Sia cross είναι ευγενέστερη και καλλιεργημενηΕίμαι ήδη εδώ.
Ε όχι και έρωτας. Θέλω να μου τον σφυρίξει μια φορά όμως.
Τι λέει από κόσμο;Είμαι ήδη εδώ.
Τελικά που σε άφησαν να είσαι ?Έχει κοσμο
Τι ώρα θα πας θα είμαι εκεί να σε πηδήξω ,ενημέρωσε
Είμαι ήδη εδώ.
μας μπερδεψες τωρα εντελως. Τελικα ενδιαφερεσε να την πηδησεις η που την αφησαν να ειναι? ρε σεις βγαζετε πολυ γελιοΤελικά που σε άφησαν να είσαι ?

Έκλεισε οριστικά, το είπαμε. Πηγαίνετε αλλού.
Μάλλον πάσχεις όπως και ο φίλος σου kostakis27 από παραισθήσεις. Δεν πηγαίνω με άνδρες και δεν πηδιέμαι σε ιδρύματα της κακιάς ώρας. Άντε γιατί έχετε πάρευ αέρα μερικοί εδώ μέσα.
εκτος οτι εισαι πηγη παραπληροφορησης του κοινου το καταλαβαμε δεν πας με αντρες αλλα σου αρεσουν και τα τραβελακια μουλωχτε ε μουλωχτε για να εισαι τοσο γνωστης της ευγενειας και καλλιεργειας της σιας της (κοσιωνης)Η Sia cross είναι ευγενέστερη και καλλιεργημενη
Δεν τη βρήκα κάπου γι'αυτό κ ρώτησα πάνω που ήμουν τουλάχιστονμας μπερδεψες τωρα εντελως. Τελικα ενδιαφερεσε να την πηδησεις η που την αφησαν να ειναι? ρε σεις βγαζετε πολυ γελιο![]()
και συμπληρωνω Αλασκα...Κεραμεικος.....και το classic .....Λαου.......δεν προλαβαινες να κατουρησεις στις τουαλλετες και στον αρπαζανε στο στομα...!!!!Αγνες ανοθευτες Εποχες....!!!!Άνοιξε 23.5.2013. Σαφώς υπήρχαν κι άλλα στο κέντρο (Αρίων, Ομόνοια, Ελίτ, Σταρ).
Ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις; Τα βάζεις με τη Σία. Κακομοιρεεκτος οτι εισαι πηγη παραπληροφορησης του κοινου το καταλαβαμε δεν πας με αντρες αλλα σου αρεσουν και τα τραβελακια μουλωχτε ε μουλωχτε για να εισαι τοσο γνωστης της ευγενειας και καλλιεργειας της σιας της (κοσιωνης)
Σωστός. Ευχαριστώ για την υπενθυμισηκαι συμπληρωνω Αλασκα...Κεραμεικος.....και το classic .....Λαου.......δεν προλαβαινες να κατουρησεις στις τουαλλετες και στον αρπαζανε στο στομα...!!!!Αγνες ανοθευτες Εποχες....!!!!
Συνηθισμένος ειναιΜπορουμε να του κανουμε καποια αναφορα αυτου του μαλακα μπας και τον διωξουμε απο το σαιτ?
Άστο ρε τύπε αυτό το ρημάδι και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις και να ξεφτιλιστεις όπως γουστάρειςΛοιπόν. Έχει ανακοίνωση έξω ότι θα είναι ανοιχτό ΠΣΚ κατά τη θερινή περίοδο. Επίσης, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέσα στον χώρο. Καθησα πάνω σε καμπίνα και μετά κατέβηκα κατω στη μεγάλη αίθουσα σε δωμάτιο που έχει αριστερά καθώς μπαίνουμε. Κανεις από το μαγαζί δεν μου είπε τίποτα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν κυκλοφορούσα επειδή ακριβώς σκεφτόμουν μην μου πουν κάτι. Ωστόσο όμως αν ηθελαν να μου πουν θα μου έλεγαν.

Βουλωστο μωρη πουτανα γαμω τη συφιλη που εχειςΆστο ρε τύπε αυτό το ρημάδι και τράβα αθηναϊκό να γαμηθεις και να ξεφτιλιστεις όπως γουστάρεις
Τσάμπα η στριγγαρα που φόρεσες,πάλι αγαμητος έφυγες![]()
Τράβα ρε μ@λακηστήρι από εδώ, θα φας πάλι τις φάπες σου από τον μπαμπά σουΒουλωστο μωρη πουτανα γαμω τη συφιλη που εχεις

Βρωμοσιχαμα ουστ απο δω χαμω γαμημενε πουστηΤράβα ρε μ@λακηστήρι από εδώ, θα φας πάλι τις φάπες σου από τον μπαμπά σου![]()