Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Danai Denise

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2026
Like
172
Πόντοι
0
Να πω και γω την ταπεινή μου άποψη μιας και έχω πάει 4 φορές από την αρχή του χρόνου που πήγα πρώτη φορά .. Μετά τον αποκλεισμό μας από το μισό μαγαζί,νομίζω μια ατάκα που είπε κάποιος,καλύπτει πλήρως .. Δεν γίνετε να υποστηρίζεις την διαφορετικότητα,και να κάνεις διακρίσεις .. Θα ήθελα να είχα πάει πολύ περισσότερες φορές,μιας και έχω περάσει αρκετά καλά,και με ζευγάρια και με άλλους,αλλά θεωρώ ειρωνία να πληρώνεις εισιτήριο για όλους τους χώρους,και να μην πας σε όλους τους χώρους .. Αν κλείσει αυτό το ίδρυμα,πιστεύω ο κόσμος θα βρει τον δρόμο του προς κάτι άλλο ..
συμφωνώ μια φορά που πήγα όλη και όλη περνούσα απίθανα , αλλά μετα η παρενόχληση ενώ ήμουν πάνω στους καναπέδες και απλά μιλούσα ήταν άκρως ενοχλητική και υποτιμητική απο την διεύθυνση , είναι οξύμωρη η συμπεριφορά τους σε σύγκριση με αυτά που αναφέρει η σελίδα τους. Έκανα τα σχόλια μου και στα Google reviews , και σε δυο trans forums ... μακάρι να συνεχίσει ο χώρος με άλλη διάθεση ,,

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
667
Πόντοι
81
Να πω και γω την ταπεινή μου άποψη μιας και έχω πάει 4 φορές από την αρχή του χρόνου που πήγα πρώτη φορά .. Μετά τον αποκλεισμό μας από το μισό μαγαζί,νομίζω μια ατάκα που είπε κάποιος,καλύπτει πλήρως .. Δεν γίνετε να υποστηρίζεις την διαφορετικότητα,και να κάνεις διακρίσεις .. Θα ήθελα να είχα πάει πολύ περισσότερες φορές,μιας και έχω περάσει αρκετά καλά,και με ζευγάρια και με άλλους,αλλά θεωρώ ειρωνία να πληρώνεις εισιτήριο για όλους τους χώρους,και να μην πας σε όλους τους χώρους .. Αν κλείσει αυτό το ίδρυμα,πιστεύω ο κόσμος θα βρει τον δρόμο του προς κάτι άλλο ..
Σταματήστε να το λέτε ίδρυμα, επιχείρηση είναι που επιβάλλει διακρίσεις στη διαφορετικότητα, που απαγορεύεται από,τον νόμο.

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
Σταματήστε να το λέτε ίδρυμα, επιχείρηση είναι που επιβάλλει διακρίσεις στη διαφορετικότητα, που απαγορεύεται από,τον νόμο.
Αν απ' όλα αυτά που έχουν ειπωθεί σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ίδρυμα και όχι τα άλλα,είσαι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης ..

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
416
Πόντοι
20
Αν απ' όλα αυτά που έχουν ειπωθεί σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ίδρυμα και όχι τα άλλα,είσαι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης ..
Θεωρώ πως εννοεί ότι ίδρυμα σημαίνει ότι υπάρχει μια ανοχή στην προκατάληψη και τον ρατσισμό (αναλογισου άλλες δομές που θεωρούνται ιδρύματα). Αντίθετα μια επιχείρηση είναι ιδιωτικού χαρακτήρα και θα έπρεπε να υπολογίζει ουσιαστικά τον πελάτη.

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
90
Πόντοι
0
Δεν ξερετε που πανε τα 4 ηλιθια παιδακια. Ο χωρος προοριζεται για καζινο και σας το λεω εγκυρα. Ηδη εχει ντιλαρει με γνωστο μεγαλο ονομα και θα εκμεταλευτει ο νεος ιδιοκτητης όλους τους χωρους με πριβε αιθουσες για το πολυ μαρουλι.

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
133
Πόντοι
0
Θεωρώ πως εννοεί ότι ίδρυμα σημαίνει ότι υπάρχει μια ανοχή στην προκατάληψη και τον ρατσισμό (αναλογισου άλλες δομές που θεωρούνται ιδρύματα). Αντίθετα μια επιχείρηση είναι ιδιωτικού χαρακτήρα και θα έπρεπε να υπολογίζει ουσιαστικά τον πελάτη.
Δεκτό,αλλά και εμείς αυτό τον όρο,από παλαιότερους τον κληρονόμησαμε και χρησιμοποιείται χιουμοριστικός για όλες αυτές επιχειρήσεις ..

Steve 12

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
343
Πόντοι
20
Δεν ξερετε που πανε τα 4 ηλιθια παιδακια. Ο χωρος προοριζεται για καζινο και σας το λεω εγκυρα. Ηδη εχει ντιλαρει με γνωστο μεγαλο ονομα και θα εκμεταλευτει ο νεος ιδιοκτητης όλους τους χωρους με πριβε αιθουσες για το πολυ μαρουλι.
Ίδρυμα θα παραμείνει ότι να κάνει, όσο για τους παραπάνω το ίδρυμα φιλοξενεί τά πάντα τα καταστήματα ή τα κέντρα διασκέδασης, έχουν πρόσωπο και σεβασμό στον πελάτη και για αυτό δεν λέγονται ιδρύματα, αυτό λέγεται ίδρυμα, διότι δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις προς το σεβασμό του πελάτη που πληρώνει 15 ευρώ εισιτήριο εισόδου για να έχει συνέχεια πρόσβαση εντός της ημέρας

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
90
Πόντοι
0
Ίδρυμα θα παραμείνει ότι να κάνει, όσο για τους παραπάνω το ίδρυμα φιλοξενεί τά πάντα τα καταστήματα ή τα κέντρα διασκέδασης, έχουν πρόσωπο και σεβασμό στον πελάτη και για αυτό δεν λέγονται ιδρύματα, αυτό λέγεται ίδρυμα, διότι δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις προς το σεβασμό του πελάτη που πληρώνει 15 ευρώ εισιτήριο εισόδου για να έχει συνέχεια πρόσβαση εντός της ημέρας
:think::think: σε κατασταση εγκεφαλικου βρισκεσαι???

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.082
Πόντοι
456
λεω να κανω κανα guest μετα απο καιρο.μαζεύει κόσμο πια;
θα σε κρυψουν στο κελαρι σαν να εισαι φρικιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι ρε θα ανοιξει υποκαταστημα το σιζαρς,ενα στο λας βεγκας και ενα στην μαρνης

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.735
Πόντοι
11.915
Είσαι τεράστιος αυνάνας χαπακωμενε σκατογερε :birdman::birdman:. Τράβα να κλάψεις παρέα με τα υπόλοιπα μπαρμπαδια, για το κλείσιμο του ιδρύματος, τρόμπα :jerking::jerking:

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
667
Πόντοι
81
Είσαι τεράστιος αυνάνας χαπακωμενε σκατογερε :birdman::birdman:. Τράβα να κλάψεις παρέα με τα υπόλοιπα μπαρμπαδια, για το κλείσιμο του ιδρύματος, τρόμπα :jerking::jerking:
Ξύλο που θέλεις αλλά ποιος θα στο δώσει. Κρίμα που υπηρετείς σε ένδοξο σώμα.

Steve 12

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
343
Πόντοι
20
Επιμένω ότι είναι ίδρυμα παίδες, ορισμένα άτομα βλέπουν γυναίκα μου πουλάκι και τρέχουν να το ρουφήξουν, και μπενει ζευγάρι γυναίκα και τρέχουν σαν τα ζόμπι να το κάνουν να φύγει τρέχοντας από τον πανικό, μια βυζιτα συνοδεία που είχα πάει μια εποχή, της άδειασαν την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα και είχε έρθει η αστυνομία, και μετά από αυτό το περιστατικό μπαναραν και εμένα οπότε καταλαβαίνεις ότι ίδρυμα, όχι κατάστημα

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
667
Πόντοι
81
Εφόσον δεν έχουν διακριτική εποπτεία και επιτρέπουν τέτοιες πράξεις, να το κλείσουν το ίδρυμα.

RealGuy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2026
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ιστορικά καλό ίδρυμα για εμάς που θέλουμε τέτοιες καταστάσεις. Αλλα η συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό ειδικά σε cross ή σε trans, η οποία είναι και παντελώς ακατανόητη αλλά και άκρως ρατσιστική, άλλαξε όλο το mentality.. δυστυχώς

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Πάει και αυτο σιγα σιγα και περναγαμε καλα με τα cross...πάντως οποίο cross θελει prive συνάντηση σε χώρο του η σε hotel επικοινωνεί μαζι μου για περισσότερα.

Steve 12

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2026
Like
343
Πόντοι
20
Πάει και αυτο σιγα σιγα και περναγαμε καλα με τα cross...πάντως οποίο cross θελει prive συνάντηση σε χώρο του η σε hotel επικοινωνεί μαζι μου για περισσότερα.
Γουστάρεις γυναίκα με πουλάκι τσίου μερακλής είσαι, εγώ φοβάμαι τα άτομα αυτά, διότι μπορεί να αλλάξουν γνώμη και νά βρεθούμε σε λάθος θέση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom