You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
Sia cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2025
- Like
- 410
- Πόντοι
- 20
Εχω την εντύπωση ότι όλοι λένε θα πάνε και τελικά δεν πηγαίνει κανένας.Αδειασες εσύ απόψε η τον βαραγες μόνος σου στην καμπίνα του ιδρύματος
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.701
- Πόντοι
- 11.915
Γιατί το λες αυτό τύπεΕχω την εντύπωση ότι όλοι λένε θα πάνε και τελικά δεν πηγαίνει κανένας.
Αφού το ίδρυμα φημίζεται για τις παντρεμένες επαρχιωτισσες, τα μιλφ των Αθηνών και τα μοντέλα του Ντουμπάι που πάνε και γαμιουνται καθημερινά

Απλά τυχαίνει αυτά τα σκηνικά να τα πετυχαίνουν πάντα συγκεκριμένα άτομα από εδώ μέσα

ΦΡΑΠΕΣ 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 2.155
- Πόντοι
- 201
Ναι βαρόνοι μινχαουζεν που ζουν με την μυθολογία στο σώμα τους , και ξέρεις όσο περισσότερα ψέματα λες τα πιστεύεις κιόλας μόνος σου , και στο Δαφνί σε περιμένουν οι υπόλοιποι μύστες, με τα σπαθιάΓιατί το λες αυτό τύπε
Αφού το ίδρυμα φημίζεται για τις παντρεμένες επαρχιωτισσες, τα μιλφ των Αθηνών και τα μοντέλα του Ντουμπάι που πάνε και γαμιουνται καθημερινά
Απλά τυχαίνει αυτά τα σκηνικά να τα πετυχαίνουν πάντα συγκεκριμένα άτομα από εδώ μέσα![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.034
- Πόντοι
- 456
και συμβαινουν παντα μετα απο λιγο που εχει φυγει καποιος και τα εχει χασει για λιγα λεπταΑπλά τυχαίνει αυτά τα σκηνικά να τα πετυχαίνουν πάντα συγκεκριμένα άτομα από εδώ μέσα![]()
Που είναι.αυτο ρε φίλε; Έχει θρεντ εδώ ; Κάπου το είδα νομίζωΑυριο λένε κάτι μουναρες να πάνε στο μαγαζί samis bar Μεταξουργείο αργά για να καυλαντισουν μετά το πράιντ οπότε θα πέσει πουτσα
ΦΡΑΠΕΣ 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 2.155
- Πόντοι
- 201
Οι μουναρες θα έχουν όλες πουλάκι όμως ....Που είναι.αυτο ρε φίλε; Έχει θρεντ εδώ ; Κάπου το είδα νομίζω
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 6.955
Αυτό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό είναι ότι κάποια ζευγάρια που όντως εμφανιζόντουσαν στο ίδρυμα έχουν εξαφανιστεί όπως το ζευγάρι με την μελαχρινή με τις κόκκινες γόβες που γαμιόταν πάντα στον πρώτο καναπέ δεξιά στην κεντρική αίθουσα και το άλλο ζευγάρι από την Κινέτα που γαμιόταν η γυναίκα μέσα σε καμπίνα και κατά καιρούς έσκαγαν και κάτι αλλά ζευγάρια που φαίνεται ότι το cuckolding και το wotwofing για όσους ξέρουν έχει σταματήσει να γίνεται σε σινεμά άγνωστο το γιατί, τώρα έχει ακουστεί ότι κάποια ζευγάρια ήταν πληρωμένα αυτό δεν μπορώ να το πω. Τωρα πολλά ζευγάρια πανε ή σε swinger club που βρισκουν και bulls (μπαλαντέρς) αλλά τώρα το καλοκαίρι έμαθα οτι πάνε και σε παραλιες γυμνιστών ή άλλους ανοιχτούς χώρους όπως το πάρκινγκ στα λιμανάκια με τα αυτοκίνητα τους (έχουν το εσωτερικό φως ανοιχτό συνήθως σαν σινιάλο) και αλλου για bukkake ή dogging αλλα και gangbang για τσεκάρετε το και γράψτε εδώ
Pannobicus2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2026
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Η απομάκρυνση από τον κινηματογράφο ενδεχομένως να οφείλεται στην πολιτική των ιδιοκτητών και τη συμπεριφορά πελατών.Αυτό που έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό είναι ότι κάποια ζευγάρια που όντως εμφανιζόντουσαν στο ίδρυμα έχουν εξαφανιστεί όπως το ζευγάρι με την μελαχρινή με τις κόκκινες γόβες που γαμιόταν πάντα στον πρώτο καναπέ δεξιά στην κεντρική αίθουσα και το άλλο ζευγάρι από την Κινέτα που γαμιόταν η γυναίκα μέσα σε καμπίνα και κατά καιρούς έσκαγαν και κάτι αλλά ζευγάρια που φαίνεται ότι το cuckolding και το wotwofing για όσους ξέρουν έχει σταματήσει να γίνεται σε σινεμά άγνωστο το γιατί, τώρα έχει ακουστεί ότι κάποια ζευγάρια ήταν πληρωμένα αυτό δεν μπορώ να το πω. Τωρα πολλά ζευγάρια πανε ή σε swinger club που βρισκουν και bulls (μπαλαντέρς) αλλά τώρα το καλοκαίρι έμαθα οτι πάνε και σε παραλιες γυμνιστών ή άλλους ανοιχτούς χώρους όπως το πάρκινγκ στα λιμανάκια με τα αυτοκίνητα τους (έχουν το εσωτερικό φως ανοιχτό συνήθως σαν σινιάλο) και αλλου για bukkake ή dogging αλλα και gangbang για τσεκάρετε το και γράψτε εδώ
Pannobicus2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2026
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Για τα λιμανάκια μάλλον βραδινές ώρες συμβαίνουν αυτά που αναφέρεις.Η απομάκρυνση από τον κινηματογράφο ενδεχομένως να οφείλεται στην πολιτική των ιδιοκτητών και τη συμπεριφορά πελατών.
jimiluna
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Στα συγουρα πηγενε φυληςΥπάρχει περίπτωση να υπάρχει γυναίκα (κανονική) ή να πάω φυλής να αδειάσω;
jimiluna
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ενα μπαρ ειναι που μαζεύει αλλοδαπούς που πανε με λεφτα κ πολλοι γεροι συχναζουν, μια καταθλιψη γενικαΠου είναι.αυτο ρε φίλε; Έχει θρεντ εδώ ; Κάπου το είδα νομίζω
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 201
Χθες μόνο για κατάθλιψη δεν ήτανΕνα μπαρ ειναι που μαζεύει αλλοδαπούς που πανε με λεφτα κ πολλοι γεροι συχναζουν, μια καταθλιψη γενικα
Danai Denise
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2026
- Like
- 166
- Πόντοι
- 0
Βαριεμαι σήμερα .....
Silvia12
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2025
- Like
- 307
- Πόντοι
- 20
Ραντεβού σε προσωπικόΚαλησπέρα σε όλους
cdBIANCA
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2019
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Πάντως εγώ που πήγα προ ημερών, είχε μια Κρος που την γαμουσαν στους καναπέδες στον πρώτο όροφο. Γυναίκα ούτε για ζήτω. Γενικά είχε κόσμο. Έφαγα και εγώ κανά δυο πουτσες Περιφερειακά αλλά γινόταν δυνατό παιχνίδι στο υπόγειο.
Για λέγε φίλεΧθες μόνο για κατάθλιψη δεν ήταν
ΦΡΑΠΕΣ 12
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 2.155
- Πόντοι
- 201
Άντρες με φούστες και πουλάκι κάνουν παιχνίδι, ωραία η επιστήμη προχώρησε μπορείτε να κάνετε και αναπαραγωγή του είδους με την βοήθεια του Θεού, δεν έχει γυναίκες κάνουν φασαρία και φέρνουν παρεξηγήσεις της περισσότερες φορές, το καλύτερο παιχνίδι άντρες μετάξι μας παίδεςΚαλησπέρα. Πάντως εγώ που πήγα προ ημερών, είχε μια Κρος που την γαμουσαν στους καναπέδες στον πρώτο όροφο. Γυναίκα ούτε για ζήτω. Γενικά είχε κόσμο. Έφαγα και εγώ κανά δυο πουτσες Περιφερειακά αλλά γινόταν δυνατό παιχνίδι στο υπόγειο.
kon_ntinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 799
- Πόντοι
- 81
απίστευτο <3![]()
Βαριεμαι σήμερα .....