Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
17
Like
2.348
Πόντοι
3.415
Αν ήταν απόγευμα λογικό ,βράδυ με τους σεκιούριτι δεν αφήνουν καμμία εκτός υπογείου
Μεχρι τις 22:30 δεν ειχε εμφανιστει κανενας σεκιουριτι.

Αν ισχυει οτι αυτοι βαζουν τις περιφραξεις τοτε ανακαλω για το συμπερασμα μου "Μουφα πληροφοριες βγαζουν και μοιραζουν".

Ηταν ομως το αφεντικο μεσα στο ταμειο και ακουγε με πολυ
ενδιαφερον προφορικα γεγονοτα απο την νεαρη ταμια.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.203
Πόντοι
201
Μεχρι τις 22:30 δεν ειχε εμφανιστει κανενας σεκιουριτι.

Αν ισχυει οτι αυτοι βαζουν τις περιφραξεις τοτε ανακαλω για το συμπερασμα μου "Μουφα πληροφοριες βγαζουν και μοιραζουν".

Ηταν ομως το αφεντικο μεσα στο ταμειο και ακουγε με πολυ
ενδιαφερον προφορικα γεγονοτα απο την νεαρη ταμια.
Καθήσεις σε όλη την κουβέντα τους μπροστά κ άκουσες όλη την ιστορία φίλε ?

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.181
Πόντοι
201
Καθήσεις σε όλη την κουβέντα τους μπροστά κ άκουσες όλη την ιστορία φίλε ?
Και μετά σε πέταξαν έξω να υποθέσω, εγώ δεν γίνομαι αδιακρίτος, αλλά όσες φορές έχω πάει στο εν λόγω ίδρυμα, έχω φύγει χωρίς να βαρεσω ούτε μαλάκια με την ταινία, και έχουν πάει τα 12 ευρώ της εισόδου στο Κούβα που έχει έξω από το μαγαζί, συνολικά έχω πάει 6 φωρες, και δεν έχω πετύχει ούτε ζευγάρι ούτε γυναίκα μόνη ούτε cross dressers , μόνο κάτι τρελαμενους γκέι που σε κοιτάνε σαν εξωγήινο

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.203
Πόντοι
201
Και μετά σε πέταξαν έξω να υποθέσω, εγώ δεν γίνομαι αδιακρίτος, αλλά όσες φορές έχω πάει στο εν λόγω ίδρυμα, έχω φύγει χωρίς να βαρεσω ούτε μαλάκια με την ταινία, και έχουν πάει τα 12 ευρώ της εισόδου στο Κούβα που έχει έξω από το μαγαζί, συνολικά έχω πάει 6 φωρες, και δεν έχω πετύχει ούτε ζευγάρι ούτε γυναίκα μόνη ούτε cross dressers , μόνο κάτι τρελαμενους γκέι που σε κοιτάνε σαν εξωγήινο
Ε θα έχεις πάει τώρα τελευταία που δεν πατάει τπτ από αυτά που είπες , λόγω των απαγορεύσεων! Με 3 κροσσαρες μουνες που έχω επαφές δεν ξανά πάτησαν λόγω ότι απαγορεύτηκε ο πάνω όροφος , οπότε τις έχασαν όπως κ τον κόσμο τους λογικά !

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.181
Πόντοι
201
Ε θα έχεις πάει τώρα τελευταία που δεν πατάει τπτ από αυτά που είπες , λόγω των απαγορεύσεων! Με 3 κροσσαρες μουνες που έχω επαφές δεν ξανά πάτησαν λόγω ότι απαγορεύτηκε ο πάνω όροφος , οπότε τις έχασαν όπως κ τον κόσμο τους λογικά !
Μυστη εγώ πήγαινα από το μακρινό παρελθόν 2012, ήταν καλά τότε είχε 7 ευρώ το εισιτήριο και μπαρ στην είσοδο καθώς περνούσες το ταμείο, μετά από συνεχούς εισόδων λόγω γάμου και εργασίας σταμάτησα τώρα μετά από τόσο χρόνια ξανά πήγα και απογοήτευση, δεν υπάρχει τίποτα που να θυμίζει εκείνη την εποχή

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Λεω να παω αποψε. Κανεις απο σας παιζει να παει;

Salath

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2023
Like
62
Πόντοι
0
IMG_0567.jpeg
Καλησπερα! Σκέφτομαι να παω στο 8 πρώτη φορά. Κάποιο tip?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.725
Πόντοι
11.915

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.066
Πόντοι
456

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.181
Πόντοι
201
Κ έτσι πάει δυστυχώς
Πήγα κ ήταν άδειο
Παραλία πάει ο κόσμος ιδιετερα οι περισσότεροι ηδονοβλεψίες, ακόμη και οι πουσταρδες, παραλία η σε καβατζες στα πάρκα και κήπους και πλατείες

Σεβαλιέ

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
18
Πόντοι
0
IMG_0567.jpeg
Καλησπερα! Σκέφτομαι να παω στο 8 πρώτη φορά. Κάποιο tip?
Καλησπέρα!! Να μας πεις πότε θα πας για να σου κάνουμε παρέα!! Συνήθως τα βράδια εχει περισσότερο κόσμο οπότε αν πας πρώτη φορά, είναι καλό να πας κανενα μεσημεράκι που ειναι πιο χαλαρά για να δεις τι παίζει...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom