Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαν πέρνα από το "Τι τσίμπησες μαν;" να βάλεις αυτές τις φώτο. Αχρειστεύονται στο νήμα του πεθαμενατζίδικου ιδρύματος εδώ.Μετά τα πίτογυρα θά περάσω μια βόλτα
Θα πέσουν και οι σχετικές Άμστελ και θα τους γαμησεις στο χέσιμο μύστηΜετά τα πίτογυρα θά περάσω μια βόλτα

Πήγα σήμερα κατά τής 15:00 δεν είχε ενδιαφέρον 10 άτομα μέσα έκαναν βόλτες σαν να είχαν χάσει κάτι και το έψαχναν κατά της 17:00 ώρα μπήκε μέσα ένα βουνό πρέπει να ήταν ο security το καταστήματος και πέταξαν έξω έναν που επεζε με το κινητό του τηλέφωνο, εγώ κατέβηκα στο υπόγειο και έριξα ένα χεσιμο ανεβεντας επάνω γύρω στις 18:00 είδα είχε λίγο κίνηση, αλλά ήταν ένας δροσερός με στριγκαρα αλλά είχε ποίο μεγάλο εργαλείο από το δικό μου και φοβήθηκα και έφυγα έφυγα γύρω 20:00 και πήγα Μεταξουργείο με 10 ευρώ να σβήσω το φωςΘα πέσουν και οι σχετικές Άμστελ και θα τους γαμησεις στο χέσιμο μύστη
Συν το μπυροκλανιδι με τον γ@μημενο κλιματισμό τους![]()
έχει κοριτσάκι με πουλάκι και π
Ο δροσερός με τη στριγκαρα ήταν Κρος;Πήγα σήμερα κατά τής 15:00 δεν είχε ενδιαφέρον 10 άτομα μέσα έκαναν βόλτες σαν να είχαν χάσει κάτι και το έψαχναν κατά της 17:00 ώρα μπήκε μέσα ένα βουνό πρέπει να ήταν ο security το καταστήματος και πέταξαν έξω έναν που επεζε με το κινητό του τηλέφωνο, εγώ κατέβηκα στο υπόγειο και έριξα ένα χεσιμο ανεβεντας επάνω γύρω στις 18:00 είδα είχε λίγο κίνηση, αλλά ήταν ένας δροσερός με στριγκαρα αλλά είχε ποίο μεγάλο εργαλείο από το δικό μου και φοβήθηκα και έφυγα έφυγα γύρω 20:00 και πήγα Μεταξουργείο με 10 ευρώ να σβήσω το φως
φυλης χωρις δευτερη σκεψηΥπάρχει περίπτωση να υπάρχει γυναίκα (κανονική) ή να πάω φυλής να αδειάσω;
στην καλύτερη καλοσχηματισμένο αγορίστικο κωλαράκι με κορδόνι. Για γυναίκα αλλού φίλεΥπάρχει περίπτωση να υπάρχει γυναίκα (κανονική) ή να πάω φυλής να αδειάσω;
Θα ξερασωστην καλύτερη καλοσχηματισμένο αγορίστικο κωλαράκι με κορδόνι. Για γυναίκα αλλού φίλε
Μέσα στη καύλα είσαι στείλε μουΓια να δούμε τι θα έχει σήμερα![]()
Τι είναι αυτόΟποία γουστάρει και έχει δυνατές αντοχές ας στείλει για συνάντηση
Τύπε ανέβασε και τον κωλο σου γιατί τα κορίτσια του φόρουμ διαθέτουν και πουλάκιΟποία γουστάρει και έχει δυνατές αντοχές ας στείλει για συνάντηση

Βέβαια αν σκάσεις με αυτή την ψωλαρα στο ίδρυμα θα λυσσάξουμε όλες οι αδερφές…Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει γυναίκα (κανονική) ή να πάω φυλής να αδειάσω;
Τύπε ανέβασε και τον κωλο σου γιατί τα κορίτσια του φόρουμ διαθέτουν και πουλάκι![]()
Στα αρχιδια μας αχαχαχαχαχαΘα ξερασω
Πάλι εσύ βρε θείο; Βλέπω δεν βάζεις μυαλόΣτα αρχιδια μας αχαχαχαχαχα
Παραλία θα είναι καλύτερα πιστεύωΚανεις που θα παει σημερα;