Xristosss22
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2026
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ποιες μερες εχει κοσμο;
Π-Σ-Κ συνηθως αλλα και Δευτερα- Τριτη γινονται δυνατα σκηνικα. Επισης, Τεταρτη-Πεμπτη αν πας θα μεινεις ικανοποιημενος.Ποιες μερες εχει κοσμο;
Στήσου απέναντι στην στάση που βαράνε πρέζα και τσεκαρε την είσοδο να δεις ποτέ θα μπει καμιά γυναίκα με πουλάκι να τρέξειςΠοιες μερες εχει κοσμο;

Έχεις ανελέητα αστείρευτη ενέργεια στην έμπνευσή σου.Στήσου απέναντι στην στάση που βαράνε πρέζα και τσεκαρε την είσοδο να δεις ποτέ θα μπει καμιά γυναίκα με πουλάκι να τρέξεις![]()
Πάρε τηλέφωνο στο ίδρυμα ρε τύπε,πες ποιος είσαι και ρώτησε τουςΓεια σε ολους! Ξερει κανεις αν θα παιχτει τιποτα σημερα με κανενα κροσσακι ?
. Μετά μπες εδώ κι ενημέρωσε κι εμάς 
ελα σημερα στο downtownΚαλησπέρα σε όλους τους καυλιαριδες της ομάδας πότε θα με σκίσετε![]()
απλως αριστουργημαελα σημερα στο downtown
Θα έρθω κάποια στιγμή θα ενημερώσωελα σημερα στο downtown
ειναι δημοσιοι υπαλληλοι κρος φιλε γιαυτο,μετα την βαρδια τους περνανε απτο ιδρυμαΕχω παρατηρήσει πως γυναικείος πληθυσμός χωρίς πουλάκι ευδοκιμεί μεσημεριανές ώρες. Ισχύει ή απλά ειμαι τυχερός εγώ
Μια φορά πήγα με την δικιά μου και κάνανε όλοι σαν τα πρεζακια έξω από το μαγαζί . Φουλ ενοχλητικοί.. υπάρχει ένα μαγαζί που πάνε ζευγάρια να δοκιμάσουν διάφορα αλλά δεν θα το πω εδώ μέσα γτ θα χαλάσει και αυτόΚάποιες φορές τρως καλά αλλά του λείπει η προστυχια που σε κάνει να αισθάνεσαι τσουλα
Φιλε αν θες στειλε σε πμ ποιο μαγαζι εννοεις. Ψαχνω κι εγω με το σκλαβακι μου καλα μαγαζια για παιχνιδι που να χουν ζευγαρια.Μια φορά πήγα με την δικιά μου και κάνανε όλοι σαν τα πρεζακια έξω από το μαγαζί . Φουλ ενοχλητικοί.. υπάρχει ένα μαγαζί που πάνε ζευγάρια να δοκιμάσουν διάφορα αλλά δεν θα το πω εδώ μέσα γτ θα χαλάσει και αυτό
Τύπε έχει play off της stoiximan super league με δυνατές αποδόσεις στο πρακτορείο,οπότε θα μείνεις αγαμητος για σήμεραΘα πάει κανας πουτσαρας σήμερα ;

Το αθηναϊκό είναι τύπε,πες το τι ντρέπεσαιΜια φορά πήγα με την δικιά μου και κάνανε όλοι σαν τα πρεζακια έξω από το μαγαζί . Φουλ ενοχλητικοί.. υπάρχει ένα μαγαζί που πάνε ζευγάρια να δοκιμάσουν διάφορα αλλά δεν θα το πω εδώ μέσα γτ θα χαλάσει και αυτό

Τύπε μηπως είσαι δημόσιος υπάλληλος και κανεις κοπάνα από την δουλειάΜπορώ πρωινά 12 -3 προσελθετε
Να την πας αθηναϊκό τυπε να σας γαμησουν και τους δύο οι φημισμένοι γαμιαδες τουΦιλε αν θες στειλε σε πμ ποιο μαγαζι εννοεις. Ψαχνω κι εγω με το σκλαβακι μου καλα μαγαζια για παιχνιδι που να χουν ζευγαρια.

δ.υ σε ημιαργια?Μπορώ πρωινά 12 -3 προσελθετε