Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
την μια την γυναικα την γαμησατε?
ή γαμησατε μονο νικολ?
Εγώ έχυσα με μάτι ενώ ποιο πρην έριχνα κωλοσκαμπιλα αβερτα από τους πρώτους κιόλας και Νικόλ έριξα και στην γατούλα-σκλαβα γκόμενα

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Δεν άφηνε ο γαμιας της
Μόνο ξύλο μας έβαζε να τη χτυπάμε ένας ένας Κ αυτή μετρούσε μέχρι το 10
Μλκα τι ωραία φάση ήταν και αυτή τέρμα καυλωτικη
Και ο τύπος σωστός μάγκας και άνετοι πολύ και οι δύο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχα καυλώσει και από το προηγούμενο ζευγάρι επάνω δεν άντεξα πολύ

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
366
Πόντοι
20
Χθες μπέρδεψα τα ζευγάρια γιατί και οι 2 φορούσαν παρόμοιο φόρεμα μαύρο σέξυ προκλητικό με χιαστή μπροστά πολύ καυλωτικό καθώς είχαν και βυζάρες... στην αρχή νόμισα ήταν ένα ζευγάρι, μετά κατάλαβα πως δεν ήταν το ίδιο... εγώ ασχολήθηκα με το ένα ζευγάρι που η τύπισσα άδειασε πάνω της όλο το σινεμά, στον εξώστη στους καναπέδες, σε καμπίνα και αργότερα στο υπόγειο πάνω στον ημιόροφο.... δεν είναι μόνο που την έχυσα 2 φορές, έγλειψα και τα υπέροχα στήθη της και όχι μόνο με τους χυμούς να στάζουν...

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Τι καύλα φάση ήταν η χθεσινή στο υπόγειο, ελπίζω σε πολλά τέτοια Κ να είμαστε τυχεροί να είμαστε παρόντες σε όλο αυτό !!
Τελικά το υπόγειο ανεβαίνει Κ για ζευγάρια Κ για κροσσαρες/τρανς
Κάτι ήξερε ο ιδιοκτήτης! Μάλλον τον κράζουν αυτοί που δεν έχουν Κ πολύ ιδιαίτερη ζήτηση !

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
366
Πόντοι
20
Τι καύλα φάση ήταν η χθεσινή στο υπόγειο, ελπίζω σε πολλά τέτοια Κ να είμαστε τυχεροί να είμαστε παρόντες σε όλο αυτό !!
Κάτι ήξερε ο ιδιοκτήτης! Μάλλον τον κράζουν αυτοί που δεν έχουν Κ πολύ ιδιαίτερη ζήτηση !
Μάλλον παιζόντουσαν οι 2 φάσεις ταυτόχρονα γιατί το ζευγάρι που έπαιξα εγώ έπαιξε κυρίως εξώστη και πιο αργά πήγανε υπόγειο, και δεν υπήρχε cross μαζί τους... και δεν είδα την φάση με το άλλο ζευγάρι και της cross...

tru_p

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
170
Πόντοι
0
Εγώ και το σκλαβάκι μου σας ευχαριστούμε για την χθεσινή εμπειρία, περάσαμε κι οι δυο μας τέλεια.
Η συντριπτική πλειοψηφία ήσασταν κύριοι γι αυτό και ήμασταν τόσο άνετοι και κάτσαμε για ώρα.

Μοναδική στιγμή που μας ξενέρωσε λίγο ήταν όταν είχα στήσει το σκλαβάκι μου για ξύλο πάνω στη Νικόλ (είχα ενημερώσει ξεκάθαρα πως μόνο δέρνετε τσεκάροντας πόσο αντέχει αλλά δεν ακουμπάτε μουνί) και τύπος θεώρησε καλή ιδέα να την σαπίσει απ το 1ο χαστούκι και να τον πετάξει έξω έτοιμος να τον τρίψει στο μουνί. Όταν βλέπετε ζευγάρι ρε μάγκες, αν θέλετε να παίξετε, κάντε το με τους κανόνες του. Αλλίως θα ξενερώνετε και το ζευγάρι και τους υπόλοιπους τριγύρω.
Για μας μικρό το κακό. Πήγαμε και συνεχίσαμε στον όροφο και κατακαυλώσαμε, απλά χαλάει λίγο η ατμόσφαιρα εκείνη τη στιγμή.

Θα επανέλθουμε σύντομα για νέες περιπέτειες...

Συνημμένα

• 1000032582.jpg
    1000032582.jpg
    937,3 KB · Εμφανίσεις: 95

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Εγώ δεν ρώτησα πάντως να δω αν την βάλανε στο υπόγειο την Κρος η αν πήγε μόνη της ωραία καυλωτικα σκηνικά που μένουν στην μνήμη όμορφες στιγμές που γίνονται αναμνήσεις

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Εγώ και το σκλαβάκι μου σας ευχαριστούμε για την χθεσινή εμπειρία, περάσαμε κι οι δυο μας τέλεια.
Η συντριπτική πλειοψηφία ήσασταν κύριοι γι αυτό και ήμασταν τόσο άνετοι και κάτσαμε για ώρα.

Μοναδική στιγμή που μας ξενέρωσε λίγο ήταν όταν είχα στήσει το σκλαβάκι μου για ξύλο πάνω στη Νικόλ (είχα ενημερώσει ξεκάθαρα πως μόνο δέρνετε τσεκάροντας πόσο αντέχει αλλά δεν ακουμπάτε μουνί) και τύπος θεώρησε καλή ιδέα να την σαπίσει απ το 1ο χαστούκι και να τον πετάξει έξω έτοιμος να τον τρίψει στο μουνί. Όταν βλέπετε ζευγάρι ρε μάγκες, αν θέλετε να παίξετε, κάντε το με τους κανόνες του. Αλλίως θα ξενερώνετε και το ζευγάρι και τους υπόλοιπους τριγύρω.
Για μας μικρό το κακό. Πήγαμε και συνεχίσαμε στον όροφο και κατακαυλώσαμε, απλά χαλάει λίγο η ατμόσφαιρα εκείνη τη στιγμή.

Εμείς ευχόμαστε να σας ξαναδούμε και ευχαριστούμε πολύ για το θέαμα και εγώ προσωπικά για ότι με άφησες να δω να κάνω σωραιοι και μετρατε τυπε

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201

Το θέαμα υπέροχο
Και πάνω στη Νικόλ καύλα η σκλάβα σου και υπέροχο Κ το θέαμα όταν έβαλες τη Νικόλ να σε γλείφει Κ να χτυπάει τη σκλάβα σου μετά ! Είχαμε καυλώσει τρελά

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Τελικά οι κρος μόνο υπόγειο ή όχι; Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μπάχαλο...

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.272
Πόντοι
1.056
Έχει τόσο μεγάλη σημασία? Αν θες να πας και να γαμηθεις έχει σημασία αν αυτό θα γίνει στο υπόγειο ή κάπου αλλού? Σημασία έχει να περάσεις καλά. Ούτε έχει μεγάλη διάφορα το εισιτήριο 10 ή 12 ευρώ.

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20

Μας λείπει ο τύπος που έλεγε "παιδιά, δύο λεπτά να χύσω και φεύγω"!

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.823
Πόντοι
11.915

Έχει τόσο μεγάλη σημασία? Αν θες να πας και να γαμηθεις έχει σημασία αν αυτό θα γίνει στο υπόγειο ή κάπου αλλού? Σημασία έχει να περάσεις καλά. Ούτε έχει μεγάλη διάφορα το εισιτήριο 10 ή 12 ευρώ.
Θα σας φαει η υγρασία στην υπογα και θα χεστειτε πάνω σας πριν προλάβετε να γαμηθειτε τα κρος :confused::confused:

tru_p

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
170
Πόντοι
0
Μας λείπει ο τύπος που έλεγε "παιδιά, δύο λεπτά να χύσω και φεύγω"!
Κάτι τέτοιες εξέχουσες προσωπικότητες θα μέινουν για πάντα χαραγμένες σε εκείνη την σκοτεινή γωνία του μυαλού με τις πιο cult στιγμές.

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Κάτι τέτοιες εξέχουσες προσωπικότητες θα μέινουν για πάντα χαραγμένες σε εκείνη την σκοτεινή γωνία του μυαλού με τις πιο cult στιγμές.
Δεν είναι cult, είναι αναγκαιότητα. Θα κανονιστούμε.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Απορώ;;;; Παίρνει δικαβαλο η γουρούνα???
Γουρούνα λες την καρέκλα υπόγειο που στήνουν τρύπες? Την κόκκινη ? Αν λες αυτήν ναι αντέχει δικαβαλο εξάλλου χθες με το ζευγάρι και τη. Κρος δεν είχαν πάχος καλό σώμα η κοπέλα και η Κρος λεπτή πολύ δεν ήταν πάνω από 120-150 κιλά και οι δύο μαζί και άντε να γαμηθηκε μόνο η Κρος εκεί όχι και η γυναίκα δεν γαμηθηκε από όσο είδα εγώ ξύλο έπεσε

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Γουρούνα λες την καρέκλα υπόγειο που στήνουν τρύπες? Την κόκκινη ? Αν λες αυτήν ναι αντέχει δικαβαλο εξάλλου χθες με το ζευγάρι και τη. Κρος δεν είχαν πάχος καλό σώμα η κοπέλα και η Κρος λεπτή πολύ δεν ήταν πάνω από 120-150 κιλά και οι δύο μαζί και άντε να γαμηθηκε μόνο η Κρος εκεί όχι και η γυναίκα δεν γαμηθηκε από όσο είδα εγώ ξύλο έπεσε
Ξέρει ο κολομπος τι λέω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom