Λοιπόν .. Μόλις έφυγα από το ίδρυμα,νομίζω είμαι σε καλή θέση να δώσω αναφορά .. 1) εδώ και 10 μέρες έχει αλλάξει η πολιτική του μαγαζιού,και οι κρος μόνο υπόγειο .. Από ότι έμαθα από μερικές συζητήσεις,κάποια κρος είχε μπαστακωθει σε ένα δωμάτιο πάνω,και δεν κατάλαβα έκανε live από το κινητό ? Ήταν μόνιμα με το κινητό ? Κάτι που εξηγούν οι υπεύθυνοι πως απαγορεύεται .. και αφού της έγιναν συστάσεις,αυτή συνέχισε .. Εξαιτίας αυτού του περιστατικού,όλες οι κρος εξορία..Εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου στο μαγαζί,εξηγώντας τους,πως για τους ασχημοπεφτουλες/προσπαθογαμιαδες/ζομποιδες που έχουν φερθεί πολύ άσχημα,δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο .. Ας κάνουν την είσοδο στα κρος 5ε για να καθόμαστε κάτω .. Γιατί 12ε για'ολους'τους χώρους,προσωπικά δεν ξανά δίνω.. Ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει βελτίωση σε αυτό το θέμα..
2) Ο kriss με την υπέροχη Τόνια κάναν την εμφάνιση τους,και ήταν απίστευτη στιγμή που βρεθήκαμε καταλάθος ! Για κάποιους,η Τόνια είναι γυναικάρα χωρίς πουλάκι.. Υπέροχοι χαρακτήρες,υπέροχα γούστα !!
3) έκανε και την εμφάνιση της η Νικόλ από την Χαλκίδα που με βούτηξε,και δεν πρόλαβα να καληνύχτισω το ζευγάρι !
4) Νιώθω 'κωλοφαρδη' που πέρασα καλά σήμερα,και ελπίζω και όσοι βρέθηκαν μαζί μου να πέρασαν καλά και αυτοί,αλλά να ρισκάρω να ξανάερθω για να κάτσω εξορία και στην τύχη άμα περάσει κανείς,δεν το ξανακάνω