Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

OmgzFlyingChocolate

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
40
Πόντοι
0
Μια φορά θέλω να δω αυτό το περιβόητο υπόγειο. Δεν έχω δει ούτε κωλομπαρο πώς είναι μέσα, έχω απορία να δω τι συζητάτε τόσο καιρό :think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: WASP4

ManLover

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
67
Πόντοι
0
Παιδια, γενικα ποιες μερες εχει τον περισσοτερο κοσμο;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.117
Πόντοι
4.936
Ζευγάρι τώρα στον επάνω όροφο κλείστηκε στην καμπίνα αλλά το απολαμβάνουν μόνοι τους…
Όλα τα ζόμπι από πίσω τους έτρεξαν μόλις μπήκαν…

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!
Τελικά τα ζόμπι γουστάρουν gay, γυναίκες ή τρύπα να είναι και ότι να ναι;

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.736
Πόντοι
201

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.117
Πόντοι
4.936
Τα ζομπι γουσταρουν σαρκα. Δεν κανουν διακρισεις σε φυλο η σεξουαλικες προτιμησεις
Τα ζομπι γαμανε ή παραμένουν αγαμητα;
Βασικά υπάρχει κάποιο ζόμπι εδώ μέσα να απαντήσει;

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Τα ζομπι γαμανε ή παραμένουν αγαμητα;
Βασικά υπάρχει κάποιο ζόμπι εδώ μέσα να απαντήσει;
Ένας εκπρόσωπος αντιπρόσωπος των ζόμπι μου είπε ότι έχουν ξενερώσει με το ίδρυμα και δεν γουστάρουν να δίνουν τα στοιχεία τους για να μπούμε. Πλεον θα συχνάζουν μόνο στο αθηναϊκό, οπότε βάλε στριγγαρα και πήγαινε από εκεί να σε ξεσκίσουν.

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.720
Πόντοι
441
Ένας εκπρόσωπος αντιπρόσωπος των ζόμπι μου είπε ότι έχουν ξενερώσει με το ίδρυμα και δεν γουστάρουν να δίνουν τα στοιχεία τους για να μπούμε. Πλεον θα συχνάζουν μόνο στο αθηναϊκό, οπότε βάλε στριγγαρα και πήγαινε από εκεί να σε ξεσκίσουν.
Τις φοράς εσύ μωρή Αλίκη που είσαι μόνιμος στο Π.Ν και πας εκεί να σε ξεσκίζουν….τις κλέβεις από την σύζυγο γιατί ως γνωστόν έφαγες πόρτα και φάπες από το σινεμά και έκοψες για αλλού!!!!
Μην σου κλέψουν την χαρά και την πρωτιά!

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Λοιπόν, την Κυριακή που πήγα στο σινεμά, δεν ζητήθηκαν στοιχεία, όπως και στον επάνω όροφο δεν είπε κανείς τίποτα στην ξανθιά ούτε στη γατούλα. Πιστεύω ότι οι ιδιοκτήτες το πήραν πίσω. Έπαιξε απίστευτο σκηνικό, περάσαμε σούπερ. Στο ταμείο ήταν ένα κοριτσάκι με γυαλιά που μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και η χρήση κινητού.

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Λοιπόν, την Κυριακή που πήγα στο σινεμά, δεν ζητήθηκαν στοιχεία, όπως και στον επάνω όροφο δεν είπε κανείς τίποτα στην ξανθιά ούτε στη γατούλα. Πιστεύω ότι οι ιδιοκτήτες το πήραν πίσω. Έπαιξε απίστευτο σκηνικό, περάσαμε σούπερ. Στο ταμείο ήταν ένα κοριτσάκι με γυαλιά που μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και η χρήση κινητού.
Αρα μάλλον το ξανασκέφτηκαν…Αν θες πες μας καμία λεπτομέρεια τι παίχτηκε,που δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί..

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Αρα μάλλον το ξανασκέφτηκαν…Αν θες πες μας καμία λεπτομέρεια τι παίχτηκε,που δεν μπορέσαμε να είμαστε εκεί..
Γαμηθήκανε σε ένα τσοντοσινεμά. Τι περισσότερο να σου πει?

Chrgamias

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
18
Πόντοι
0
Δεν ζητανε στοιχεία όπως γράψατε εδω η περισσότεροι ούτε εχει αλλάξει κατι στον χώρο ακόμα.

nikol03

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Ποτέ λέτε να παω να έχει γαμιαδες να με μάθουν γτ είμαι 20 και δεν ξέρω και πολλά

• Like
Αντιδράσεις: titanm

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Και που είναι το κακό σε αυτό που ρώτησα;Ειπα αν θέλει να μας πει καμία πληροφορία παραπάνω…Δεν πίεσα κανεναν να πει κάτι με το ζόρι

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Παπατζας από τους λίγους

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Και που είναι το κακό σε αυτό που ρώτησα;Ειπα αν θέλει να μας πει καμία πληροφορία παραπάνω…Δεν πίεσα κανεναν να πει κάτι με το ζόρι
Σίγουρα στους περισσότερους εδώ μέσα αρέσουν τα αναλυτικά σχόλια, θα σου πω όμως ένα που θα μου μείνει αξέχαστο και εξελίχθηκε πριν 5-6 μέρες, δεν είχα κανονίσει ραντεβού και αν θυμάμαι καλά ήταν Πέμπτη, ανέβηκα στον επάνω όροφο και
Παπατζας από τους λίγους
Τι εννοείς?? Δεν είπα ψέματα φίλε, αυτά είχαν γίνει και τα επιβεβαίωσαν κι άλλοι, το ότι άλλαξε στάση δεν με κάνει αναληθή.

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Σορρυ φίλε μου αλλά μάλλον δεν ανέβηκε όλο το μήνυμα σου και έχει σταματήσει στο και…

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.190
Πόντοι
456
σας κρυβουν στα υπογεια,σας ζητανε στοιχεια,δεν σας αφηνουν να καπνισετε,δεν σας επιτρεπουν τα κινητα,σε λιγο θα σας γαμανε κιολας και θα τους πλήρωνετε για να μπειτε στο ιδρυμα και σας γαμησουν και τζαμπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζευγάρι τώρα στον επάνω όροφο κλείστηκε στην καμπίνα αλλά το απολαμβάνουν μόνοι τους…
Όλα τα ζόμπι από πίσω τους έτρεξαν μόλις μπήκαν…

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!
ζευγαρι αλλα η γυναικα ειχε πουλακι?

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
σας κρυβουν στα υπογεια,σας ζητανε στοιχεια,δεν σας αφηνουν να καπνισετε,δεν σας επιτρεπουν τα κινητα,σε λιγο θα σας γαμανε κιολας και θα τους πλήρωνετε για να μπειτε στο ιδρυμα και σας γαμησουν και τζαμπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ζευγαρι αλλα η γυναικα ειχε πουλακι?
Αν συχνάζεις στο μαγαζί θα ξέρεις ότι πηγαίνουν και ζευγάρια και γυναίκες μόνες , γιατί απορείς;

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom