Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Θα κάνουμε τη βόλτα
Κ σε καμπίνα στον πάνω όροφο μετά
Μα αυτό λέμε βρε δεν επιτρέπεται κρος ισόγειο κ πανω όροφο.ετσι έμαθα χτες κ από μια φίλη κρος.παρε τηλ καλύτερα στο μαγαζι

Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
20

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.184
Πόντοι
456
Πλύνε και το κ@λο σου γιατί θα έρθω και εγώ..
luben-lubentv.gif

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι ζητάνε και ΑΜΚΑ να δουν ότι είσαι ασφαλισμένος , αν δεν έχεις ΙΚΑ σου πουλάνε ιδιωτική ασφάλεια.
%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%82-greece.gif

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Η απορία μου είναι η εξής
Άντε κ έρχεται κάποια πάνω κ πάνε Κ της λένε ότι πρέπει να κατέβεις υπόγειο Κ εκείνη ας πούμε ότι δεν ξενερώνεις Κ κατεβαίνει , οι υπόλοιποι που δεν έχουμε βγάλει το 12 αρι θα μας βάλουν να κατέβουμε με έξτρα 2 ευρώ ή θα πληρώσουμε ξανά 12??
Γι'αυτό κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά που γράφετε κάποιοι !
Κ ανεβαίνει η άλλη πάνω Κ την διώχνουν ? Και αν δεν το ξερει! Ας ενημερώσουν για επόμενη φορά πχ
Κάτι δεν κολλάει ...

Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.785
Πόντοι
206
Η απορία μου είναι η εξής
Άντε κ έρχεται κάποια πάνω κ πάνε Κ της λένε ότι πρέπει να κατέβεις υπόγειο Κ εκείνη ας πούμε ότι δεν ξενερώνεις Κ κατεβαίνει , οι υπόλοιποι που δεν έχουμε βγάλει το 12 αρι θα μας βάλουν να κατέβουμε με έξτρα 2 ευρώ ή θα πληρώσουμε ξανά 12??
Γι'αυτό κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά που γράφετε κάποιοι !
Κ ανεβαίνει η άλλη πάνω Κ την διώχνουν ? Και αν δεν το ξερει! Ας ενημερώσουν για επόμενη φορά πχ
Κάτι δεν κολλάει ...
Ρε κωλομπαρά παρακολουθώ το νήμα από περιέργεια. Πάντα ήθελα να σε ρωτήσω, κάνεις καμιά άλλη έξοδο, να πας δηλαδή για κανέναν καφέ, ποτό, φαγητό, περπάτημα ξέρω γω ή μόνο δουλειά - σπίτι - τσοντάδικο είσαι; Μην το πάρεις για επίθεση, ειλικρινά ρωτάω!

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Ρε κωλομπαρά παρακολουθώ το νήμα από περιέργεια. Πάντα ήθελα να σε ρωτήσω, κάνεις καμιά άλλη έξοδο, να πας δηλαδή για κανέναν καφέ, ποτό, φαγητό, περπάτημα ξέρω γω ή μόνο δουλειά - σπίτι - τσοντάδικο είσαι; Μην το πάρεις για επίθεση, ειλικρινά ρωτάω!
Παντρεμένος είναι κατά δήλωση του τη περιμένεις ;

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Επειδή απαγορεύεται από ότι έχουμε μάθει μπορεί να σας πουν να πάτε μόνο υπόγειο δυστυχώς
Για τη νικολ θα κάνουν εξερεση αφού θα κόψουν καμία 30αρια εισιτήρια εξαετίας της

• Like
Αντιδράσεις: teo78

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει ένταση και να βρίζουμε Κ να ψαχνομαστε ! Πάμε να περάσουμε καλά και όπως κάτσει ! Καύλες έχουμε όλοι , να ξεκολιασουμε την κωλάρα Κ οποία βρούμε μουναρα εκεί θέλουμε

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
πως αλλιώς θα οργώσει ο άνθρωπος και θα σπείρει?????

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει ένταση και να βρίζουμε Κ να ψαχνομαστε ! Πάμε να περάσουμε καλά και όπως κάτσει ! Καύλες έχουμε όλοι , να ξεκολιασουμε την κωλάρα Κ οποία βρούμε μουναρα εκεί θέλουμε
Η μόνη απορία που θα είστε, πάνω ή κάτω.....χι χι χι

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Για τη νικολ θα κάνουν εξερεση αφού θα κόψουν καμία 30αρια εισιτήρια εξαετίας της
Ρε σεις πάρτε τηλέφωνο στο μαγαζί καμιά δεκαριά τηλέφωνα και να ρωτήσετε και οι δέκα, αν θα είναι η Νικόλ εκεί απόψε......θα πέσει πολύ γέλιο!!!!!!

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Ρε σεις πάρτε τηλέφωνο στο μαγαζί καμιά δεκαριά τηλέφωνα και να ρωτήσετε και οι δέκα, αν θα είναι η Νικόλ εκεί απόψε......θα πέσει πολύ γέλιο!!!!!!
Καρφώνεσαι μάγκα μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γράψτε ρε μάγκες τι γίνεται εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom