Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (2 μέλη και 66 επισκέπτες)

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
κοινη λογικη - θρεντ στο μπουρδελα 0-1
ας κανουμε ενα σαμ απ για το πως πηγε η κουβεντα μεχρι τωρα.
μπηκε ενας τυπος που ΜΟΛΙΣ γραφτηκε.
εκανε ενα παραπονο οτι του την επεσε σκληρα καποιος σε μια καμπινα.
μπηκαν 4-5 μυστες που ειπαν οτι το ιδρυμα ειναι ασφαλες, πως φημιζεται για την ευγενεια των θαμώνων και τα σχετικα.(αναμενόμενο)
μπηκαν 3-4 μυστες που ειπαν πως εχουν πεσει σε επιμονους αλλα πως γενικως ακομα και αυτοι το πιανουν το μηνυμα. (αντε και αυτο αναμενομενο0
και στα ξαφνικα ενα συγκεκριμενο μέλος μεχρι τωρα μας εχει πει πως πρεπει να εχουμε μαζι μας καλαζνικοφ, πως οι ''αρμοδιοι'' ξερουν αλλα το επιτρεπουν να συμβαίνει πως πρεπει να κλεισουν το μαγαζι με το ζορι για καποιες μερες (ποιοι??) και εν τελει πως ισως οι ''αρμοδιοι'' να ειναι και οι ιδιοι που το κανουν.
πιστευω οτι με λιγη ακομα υπομονη το θεμα θα κλιμακωθει και θα καταληξουμε ολοι μαζι ευτυχισμενοι στο συμπερασμα πως οι αρμοδιοι ειναι εξωγηινοι και πως αυτοι που δεν παιρνουν απο οχι ειναι φιλοι του μητσοτακη και πως οι μισοι πελατες ειναι ερπετομορφοι οπως ο τσιπρας και η ελισάβετ.

εγω θα ελεγα πως ο χωρος ειναι γενικως ασφαλης, πως μπροστα στα ματια μου εχω δει να πετανε εξω τυπο που το ψιλομαλακισε, πως υπαρχει ενας τυπος που καθαριζει και περιφερεται στο σινεμα, οποτε ακομα και σε αυτον μπορεις να ενημερωσεις, πως παντα υπαρχει ατομο στο ταμειο που μπορεις να κανεις τα παραπονα σου και πως γενικως, πιο σωστα απο ολους τα λεει ο συντροφος @lust4all αλλα και ο @Citizen8212 τους οποιους και υπερθεματιζω.

φυσικα βλακες υπαρχουν παντα, ακομα και σε σουπερμαρκετ μπορεις να πας και να διασταυρωθεις με καποιον τοσο χαζο ωστε να σου χαλασει η μερα.
εγω θα ελεγα πως οποιος ερχεται στο σινεμα και βλεπει κατι που δεν του αρεσει, να κανει ενα παραπονο στην εισοδο.
Καλά τα λες μήπως υπήρξε προβοκατόρικη αναφορά όμως ; Η λανθασμένη κρίση συμπεριφοράς μιας και ένας ενεργητικός μπορεί να εκδηλωθεί κάπως πιο άγρια σε ένα παθητικό που αναζητά μια πουτσα σε ένα σκοτεινό δωματιάκι σε σημείο που κάπου ξεφεύγουν τα όρια…

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Πάω συχνά ποτέ δεν έχει γίνει κάποιο περιστατικό παρενόχλησης από κανέναν.υπαρχει κ σεκιούριτι μέσα όπως κ τόσα άτομα σε γίνεται να γίνει παρενόχληση.αλλο αν πχ έμενα μπορεί να με ακολουθήσει μέχρι να βρει ανταπόκριση

Couplehellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Τύπε σε προειδοποιήσαμε να πήγαινες για κεμπάπ στον Θανάση αλλά δεν άκουσες, τώρα μη ζητάς τα ρέστα :confused::confused:
Με όλα αυτά που γράφετε φοβήθηκε η γυναίκα μου ,άλλο η διασκέδαση και άλλο το αν δε το πάρεις στο στόμα δεν φεύγεις , βλέπω ναενετε εκεί η παρέα της σελίδας μόνο στο τελος

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
434
Πόντοι
21
κοινη λογικη - θρεντ στο μπουρδελα 0-1
ας κανουμε ενα σαμ απ για το πως πηγε η κουβεντα μεχρι τωρα.
μπηκε ενας τυπος που ΜΟΛΙΣ γραφτηκε.
εκανε ενα παραπονο οτι του την επεσε σκληρα καποιος σε μια καμπινα.
μπηκαν 4-5 μυστες που ειπαν οτι το ιδρυμα ειναι ασφαλες, πως φημιζεται για την ευγενεια των θαμώνων και τα σχετικα.(αναμενόμενο)
μπηκαν 3-4 μυστες που ειπαν πως εχουν πεσει σε επιμονους αλλα πως γενικως ακομα και αυτοι το πιανουν το μηνυμα. (αντε και αυτο αναμενομενο0
και στα ξαφνικα ενα συγκεκριμενο μέλος μεχρι τωρα μας εχει πει πως πρεπει να εχουμε μαζι μας καλαζνικοφ, πως οι ''αρμοδιοι'' ξερουν αλλα το επιτρεπουν να συμβαίνει πως πρεπει να κλεισουν το μαγαζι με το ζορι για καποιες μερες (ποιοι??) και εν τελει πως ισως οι ''αρμοδιοι'' να ειναι και οι ιδιοι που το κανουν.
πιστευω οτι με λιγη ακομα υπομονη το θεμα θα κλιμακωθει και θα καταληξουμε ολοι μαζι ευτυχισμενοι στο συμπερασμα πως οι αρμοδιοι ειναι εξωγηινοι και πως αυτοι που δεν παιρνουν απο οχι ειναι φιλοι του μητσοτακη και πως οι μισοι πελατες ειναι ερπετομορφοι οπως ο τσιπρας και η ελισάβετ.

εγω θα ελεγα πως ο χωρος ειναι γενικως ασφαλης...
φυσικα βλακες υπαρχουν παντα, ακομα και σε σουπερμαρκετ μπορεις να πας και να διασταυρωθεις με καποιον τοσο χαζο ωστε να σου χαλασει η μερα.
εγω θα ελεγα πως οποιος ερχεται στο σινεμα και βλεπει κατι που δεν του αρεσει, να κανει ενα παραπονο στην εισοδο.

Ακριβώς τα ίδια θα έγραφα και εγώ. Πολύ σωστή και νηφάλια τοποθέτηση.

και εγώ έτσι πιστεύω

αν πας με νύχια μαχαίρια καλασνικοφ πιστευω θεωρητικα είσαι ασφαλής
πάνοπλος δε θα υπάρχει θέμα ασφάλειας θεωρώ
shit happens φυσικα και άντε να βρεις το δικιο σου μετά
Φίλε μου, προτιμώ να βάζουν άλλα πράγματα στο στόμα μου και όχι λόγια. Μάθε να διαβάζεις λίγο.... το "βγάζω νύχια" ασφαλώς και το εννοώ μεταφορικά.
Πότε δεν έχω νιώσει ανασφαλής εκεί μέσα.
Μπορώ να καταλάβω κάποιους καυλωμένους παππούδες να θελουν να χωθούν, ενώ κάνω σεξ με άλλους. Νιώθω τέτοια ασφάλεια εκεί μέσα που κάνω σεξ σε κοινή θέα στους καναπέδες και το πέσιμο από τρίτους μπορώ να το καταλάβω, αλλά το έχω πάντα ελεγχόμενο χωρίς να μου χαλάει την ευχαριστηση.

Το παραμικρό αν έκανε κάποιος, με μια φωνή θα έρχονταν όλοι και θα τον μάζευαν.
Κάντε σεξ, παιδιά, να ηρεμησετε!
Και σεξ δεν εννοώ μια πίπα, γαμήστε ή γαμηθειτε χωρίς (κατά)πιέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
Φίλε μου, είπες την εμπειρία σου και την γνώμη σου. Σε ακούσαμε όλοι. Με το να γράφεις ξανά τα ίδια και τα ίδια, δεν προσθέτεις κάτι, αντίθετα είναι σα να προσπαθείς να επιβάλεις την γνώμη σου σε όσους απλά διαφωνούμε μαζί σου. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Και όποιος αποφασίσει πως δεν γουστάρει, ας μην (ξανα)πάει εκεί. Απλά είναι τα πράγματα. Και ας πάμε παρακάτω. Καλή χρονιά σου εύχομαι.
Σωστο

Συμφωνώ

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.028
Πόντοι
10.026
  • Like
Αντιδράσεις: WASP4
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301
Ζευγάρι τώρα γαμιεται ασύστολα.
Όταν πήγα δεν είδα κάτι για αυτό που λες.... πρόλαβαν και έφυγαν; Πώς ήταν ;

Μετά απο λίγο έσκασε κι άλλο ζευγάρι έδωσε πόνο ξανθιά μιλφογκιλφ με βυζάρες καλές .....μάγκες τα επερνε όλα ακα μέσα στο μουνι χύσιμο τα πάντα όλα.
Δεν ήθελε προφυλακτικό. Πίπα η ακα μόνο.
Έμαθα έχει ξαναπάει. Δεν είμαι σίγουρος εγώ νομίζω πρώτη φορά τους είδα. Αλλά παίζανε άνετα.

Είχαν και ένα κρος μέσα στην καμπίνα .

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.717
Πόντοι
441

Μετά απο λίγο έσκασε κι άλλο ζευγάρι έδωσε πόνο ξανθιά μιλφογκιλφ με βυζάρες καλές .....μάγκες τα επερνε όλα ακα μέσα στο μουνι χύσιμο τα πάντα όλα.
Έμαθα έχει ξαναπάει. Δεν είμαι σίγουρος εγώ νομίζω πρώτη φορά τους είδα. Αλλά παίζανε άνετα.

Γνωστό ζευγάρι από Κινέτα μεριά!!!!
Έχει πάρει τους πάντες εκει!!!

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.028
Πόντοι
10.026
Για ποιον το λεςς φιλε; Αν δε το λες για μένα να το διευκρινίσεις καλύτερα
Δεν εννοούσα εσένα, συναγωνιστή. Ήταν ένα παλιό κόλπο, που λειτουργούσε ως εξής: Έλεγε το αφεντικό σε κάποιο γνωστό του, να κάνει απλώς ένα πέρασμα με την σύντροφο του, ώστε να δώσει την εντύπωση στους θαμώνες, ότι έρχονται ζευγάρια στο σινεμά.

Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301
Γνωστό ζευγάρι από Κινέτα μεριά!!!!
Έχει πάρει τους πάντες εκει!!!
Μα ακαποτο χύσιμο μέσα; Σε όποιον να ναι; Χωρίς να ξέρει τον άλλον; Αρκετά καυλιάρα πάντως και καλή πιπα0

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81

Προστατέψτε λίγο τους εαυτούς σας βρε παιδιά...
Κανονικά οταν βλέπετε κάτι τέτοια ακα από τους πάντες και τα πάντα θα έπρεπε αμέσως να σας βαράει κόκκινο καμπανάκι και όχι να σας τρέχουν τα σάλια...
Φιλικά το λέω.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Μα ακαποτο χύσιμο μέσα; Σε όποιον να ναι; Χωρίς να ξέρει τον άλλον; Αρκετά καυλιάρα πάντως και καλή πιπα0
Τύπε μπορεί να γνωριζοντουσαν από παλιές επισκέψεις,οπότε ήταν ασφαλές :confused::confused:
Προστατέψτε λίγο τους εαυτούς σας βρε παιδιά...
Κανονικά οταν βλέπετε κάτι τέτοια ακα από τους πάντες και τα πάντα θα έπρεπε αμέσως να σας βαράει κόκκινο καμπανάκι και όχι να σας τρέχουν τα σάλια...
Φιλικά το λέω.
Τύπε ζήλεψες την τύπισσα ή μου φάνηκε :think::think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom