Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (2 μέλη και 61 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Με 12€ είσαι πάντου σε όλο το σινεμά και επειδή είναι σάν ρουλέτα δεν ξέρεις που και πότε και τι θα πετύχεις καλό είναι να έχεις πρόσβαση παντού. Αυτή είναι η γνώμη μου
Σωστά τα λέει ο μύστης εγώ έχω πετύχει φασεις και υπόγειο

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Α οχι βραχιόλι δεν έβαλα σίγουρα οπότε για αυτό δεν πήγα κάτω. οκ κατάλαβα στην επόμενη εξόρμηση
Εχει υγρασία ή υπογα τύπε :confused::confused:,εγώ μόλις κατέβαινα εκλανα ασταμάτητα και στο καπάκι πήγαινα να τους χέσω :rockon::rockon:
Τα ξημερώματα μετά τίς 03:30 έχει γενικά θύληκιες?
Ναι έχει θυληκιες με πουλάκι τύπε :confused::confused:

thanos11111

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα εγώ θα είμαι πάντως εκεί κατά της 4 είμαι 25 και είναι πρώτη μου φορά που πηγαίνω σε κάτι τέτοιο

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

Gemini78

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2026
Like
13
Πόντοι
0
Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη!
Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν στις καμπίνες μπορείς να αφήσεις τα ρούχα σου ή στα ντουλαπάκια μόνο.; Δηλαδη αν μπορείς να μπεις στο μαγαζί και να πας στη καμπίνα να αλλάξεις.
Ευχαριστώ!

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
373
Πόντοι
21
Καλη χρονια!
Να μπεις σε καμπινα και να αλλαξεις εννοειται οτι μπορεις. Αλλα μην αφησεις εκει τα πραγματα σου, ρουχα κλπ και φυγεις. Αν μεινεις μεσα στη καμπινα τα εχεις μαζι σου αλλα και μπορεις να τα κλειδωσεις σε ντουλαπακι αμα θες.
Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη!
Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν στις καμπίνες μπορείς να αφήσεις τα ρούχα σου ή στα ντουλαπάκια μόνο.; Δηλαδη αν μπορείς να μπεις στο μαγαζί και να πας στη καμπίνα να αλλάξεις.
Ευχαριστώ!

Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
296
Πόντοι
20
Ενημέρωση. Αύριο κατά τις 13:00 θα πάμε στο σινεμά. Είμαστε ζευγάρι γύρο στα 45. Η κυρία δεν είναι για πολλά είμαστε βασικά για να δώσουμε μάτι και χουφτώματα από τα παράθυρα των επάνω καμπινών, όμως αν υπάρχει νέος λεπτός καθαρός με αξιόλογο εργαλείο τότε έχει αρκετές πιθανότητες να πηδήξει. Δεν έχει νόημα να στείλετε μηνύματα, όποιος ενδιαφέρεται και έχει τις προϋποθέσεις να είναι έξω από την καμπίνα και όταν ανοίξουμε πόρτα για να δούμε τι παίζει απέξω τότε θα επιλέξει η κυρία.

dorcel

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.285
Πόντοι
11.195
Καλημέρα..επισκέπτης από Θεσσαλονίκη..από το ώρα λειτουργεί το κατάστημα??λέω σήμερα να πάω μια βόλτα να ξοδέψω λίγες ώρες να μου φύγει η περιέργεια δεν έχω ξανάμπει σε τέτοιο χώρο..καφέ να έχω απέξω η παίζει κάτι μεσα
Έχει αυτόματο πωλητή στο διάδρομο μετά το ταμείο. Μεσημέρι ανοίγει, μέχρι αργά το βράδυ. Είναι ωραίος χώρος, τον έχω επισκεφτεί αρκετές φορές όταν ήμουν Αθήνα...Συνήθως έχει άνδρες, μπορεί όμως να πετύχεις κανα κροσσάκι ή ακόμη καλύτερα, ζευγάρι (λίγο σπανιότερα, αυτό)...

Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301
Ενημέρωση. Αύριο κατά τις 13:00 θα πάμε στο σινεμά. Είμαστε ζευγάρι γύρο στα 45. Η κυρία δεν είναι για πολλά είμαστε βασικά για να δώσουμε μάτι και χουφτώματα από τα παράθυρα των επάνω καμπινών, όμως αν υπάρχει νέος λεπτός καθαρός με αξιόλογο εργαλείο τότε έχει αρκετές πιθανότητες να πηδήξει. Δεν έχει νόημα να στείλετε μηνύματα, όποιος ενδιαφέρεται και έχει τις προϋποθέσεις να είναι έξω από την καμπίνα και όταν ανοίξουμε πόρτα για να δούμε τι παίζει απέξω τότε θα επιλέξει η κυρία.
Είναι ανοιχτό τέτοια ώρα;;;

man1985

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2020
Like
177
Πόντοι
0
ας ελπίσουμε η επιλογή της κυρίας να γίνει με αδιάβλητα κριτήρια και να περάσουν όσοι πάνε καλύτερα προετοιμασμένοι στις εξετάσεις (φαντάζομαι τα θέματα θα ειναι για καλά διαβασμένους ) και όχι με μέσον όπως γίνεται κλασσικα στην Ελλάδα

αλήτες βούλιαξαν τη χώρα μας

thanos11111

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Παρασκευή 2/1 θα είμαι εκεί το μεσημέρι είμαι 23

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915
Παρασκευή 2/1 θα είμαι εκεί το μεσημέρι είμαι 23
Τύπε τράβα για κάνα κεμπάπ στον Θανάση καλύτερα, με ντοματα,τζατζίκι,κρεμμύδι και πάρε και βαρελισιο κρασί λόγω κρύου :confused::confused:

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Πήγαν το ζευγάρι ή παπαρια. Δυστυχώς μου ειναι αδύνατο να έρθω...

thanos11111

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Ήρθα 4 η ώρα και όλοι πέσατε πάνω μου σηκώθηκα και έφυγα

thanos11111

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Τ καταπίεση είναι αυτή ; Να κλείνω το πορτάκι στην καμπίνα να λέω δεν θέλω και η απάντηση είναι αν δεν το πάρεις στο στόμα σου δεν φεύγεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom